Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Micia, mój za to już jest na to przygotowany, ale chyba jednak przekonam go, że zrobimy tak jak zawsze, czyli poczeka w poczekalni i lekarz go poprosi gdy będzie juz po badaniu i przyjdzie czas na USG :p choć zauważyłam, że wiele kobiet od razu wchodzi z mężem/partnerem, wiec może sama się do tego przekonam
Oj dziewczyny jak Wam zazdroszczę Waszych wizytja wybieram się za tydzień w środę dopiero
już zaczynam robić się niecierpliwa, choć jak tak pomyślę, to w sumie od ostatniej wizyty i tak szybko zleciało :p podejrzewam, że to zasługa tego, że czuję już ruchy, wiec tak bardzo się nie zamartwiam, bo wiem, że u malucha wszystko jest w porządku
Micia lubi tę wiadomość
-
Buffy, gratulacje
Modliszka, zleci Ci do wizyty migiem ;)Dobrze,ze sie licza z Waszym zdaniem jesli chodzi o wozek;)
Izulka, my wlasnie chcemy juz odrazu 3 pokojowe bo stwierdzilismy,ze dwa to malo szczegolnie jak bedzie dwojka dzieci. Jeszcze jak przyjedzie ktos w odwiedziny to zeby tez mozna bylo spokojnie gdzies polozycDlatego narazie sie wstrzymujemy i na spokojnie chcemy to wszystko zrobic.
Micia, tez juz pewnie sie nie mozesz doczekac co
Pojadlam kislu zurawinowego i slonecznika,a nadal gdzies sie glod ujawnia szok
Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Na badaniu wyszło że Róg tylny komory bocznej jest o 1 mm większy że podobno norma to 10 a ja mam 10,1 mm i nie wiem co mam myśleć
Lekarz powiedział że to górna granica normy i żeby się nie martwić ale ja swoje i tak myślę.. -
Rozmarzona, mój też często podglada i tez wtedy dostaje w łebek :p swoją drogą jeszcze go nie ma i zaczynam się znowu martwić
Marta, skoro lekarz mówi, żeby się nie denerwować, to postaraj się go posłuchać. Wiem, że łatwo mówić, bo pewnie też byłabym na Twoim miejscu pełna obaw, ale w ciągu tej ciąży powoli nauczyłam się ufać swojemu lekarzowi i skoro mówi, że jest ok, to tak jest. -
Marta i Buffy gratuluje synkow!!!Jeden i drugi to kawal chlopa
Skarb i Rozmarzona zapraszam was na dzem truskawkowy wlasnej roboty,swieżutki z zeszlego tygodnia
Sluchajcie udalo mi sie umowic do gina tej babeczki fajnej u ktorej bylam jzcze przed azzajsciem w ciaze,ona tez prowadzila ciaze mojej kolezanki. Fakt ze kawal drogi,ale nic nie trace... ciesze sie bardzoYupii a wizyta juz w czwartek!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:14
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona to tez kwestia osób od których się wynajmuje
my juz nie mieliśmy ochoty wynajmować u nich... Bo wszystko kazali na własną rękę robic, naprawiac itd a to przeciez nie nasze mieszkanie bylo tylko ich...
A przenosilismy się juz 2 razy. 3 raz do własnego i póki co na prawdę chce osiąść gdzies na dluzej :)a z drugim dzieckiem.. Hm.. Chciałabym ale o to pierwsze bylo ciężko wiec nie wiadomo czy się uda w ogóle wiec nie planuje w przyszłość, bedzie to będziemy się cieszyć, nie to będzie chociaz córciaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
haen wrote:Marta dobrze rozumiem, ze to komora w serduszku? Czy moze gdzies jeszcze sa komory? Jesli tak, to moze zrob echo serca?? Aczkolwiek jestem przekonana, ze wszystko jest w porzadku, na pewno ta drobna roznica zaraz sie skoryguje. Bedzie dobrze;)
Nie kochana w główce wszystko jest ok wykształcone tylko ten pomiar.. -
Dziewczynki mam pytanko, czy wy tez macie takie uczucie rozpierania, napinania brzucha, parcia na pęcherz, wzdec?
Mi tak sie robi od trzech dni, jakby mi skóry brakowało na brzuchu i powietrza w płucach, Malutka sie krecie wiec chyba oki ale to uczucie jest przerazajace;-/4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Witam mamusie ;*
Aniu : haha boze co za ludziedobrze ze sie z tego smiejesz;)
U mnie jak ide oddac krew i mocz wcale nie ma kolejek ide sobie odrazu i wychodze cudowne uczucie