Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bylam dzis (i zrobilam to samo co ty MadaLena:)) zeby nie kluc sie 2 razy, wizyte u endo mialam rano, od razu dala mi skierowanie i z normalna morfologia i moczem podzialalam.
Wyniki chyba mam ok, tylko nie wiem czy mi sie anemia nie robi, ale to juz gin w pon oceni.
Tsh przez 8 tygodni z 0,9 skoczylo mi do 1,3, ale dawka leku zostaje ta samaMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie kochana ile bedziesz sie tluc ;*
ja zrobie dzien przed wizyta by miec swierzutkie wyniki bo u mnie to masakra tak ten lekarz narobil.
Od jego humorku przeciez duzo zalezy .. jeszcze tak trudna i zagrozona ciaza a on odbimbal i tyle dowidzenia .. Inne ciezarne trzymal 30 min a mnie jak najkrocej . Masakra ! Teraz leze i wstaje za potrzeba z szyjka nie ma zartowboze czemu zawsze ja mam przejeb* urodzilam sie pod czarna gwiazda czy co
..
Tak wracam do swojej gin on do mnie ze przebadac mnie bedzie musial jak zapisze sie ale prowadzil nie bedzie wiec jaki sens ?
Mam nadzieje ze nie bedzie problemu bo u mnie to z tabletkami nawet byly wiec roznie z tymi lekarzami jest -
moja malutka chodz dzisiaj musialam sie nalatac jest aktywna no nie tak jak leze praktycznie caly czas ale jest jest to mnie pociesza ze mam zdrowa dziewuszke :* tylko jej mama taka rozlazla
Mam wrazenie ze zaczelam puchnac ( znaczy sie moje kostki) -
To ładne tsh masz Hean, u mnie ostatnio było 3,5
Skarb skoro tak ci powiedział to może lepiej jednak wrócić do poprzedniej gin... z drugiej strony co to za czasy żeby lekarz robił łaskę...ehh
-
Skarb trudno stwierdzic infekcje bez pobrania wymazu czy wynikow, takze spokojnie:)
ja czuje i nie czuje, juz sama nie wiem ostatnio czy to dziecko czy jelita czy jeszcze co:( takich wyraznych ruchow, ze wiedzialam na pewno, ze to dziecko to mialam kilka razy, ale potem bylam na usg i bylo ok, wiec albo ja tego nie czuje przez tluszcz na brzuchu albo to moje bulgotanie, to normalne ruchy.
Nie mialam jeszzcze uczucia, ze dziecko skopalo mnie w jakis narzad i mnie przez to zabolalo. -
U mnie dzisiaj maluch aktywny do tej pory sporadycznie raz na jakiś czas a od obiadu sie tak rozpycha ze szok :)tylko przez to nic w domu nie zrobię bo leze i sie wsluchuje w ruchy baardzo przyjemne uczucie. Jak gadalam z mama teraz to dostalam kopniaczka gdzies kolo pęcherza bo aż zaklulo.
Skarb nie panikuj moze on rzeczywiście bez badan mial ciężko stwierdzić czy masz ta infekcje i moze lepiej ze nie strzelal w ciemno. rob badania i sie uspokój -
Ja mam tsh - 1,95 ale polozna mowila ze ok jest bo norma jest do 5.
Madziu ; Na zmiane ( pojde w 24 tyg) to juz i tak za pozno a nie chce dalej sie tak przejechac jak przejechalam sie dzis wogole zaluje ze do niego poszlam a nie zostalam przy tej co chodzilam ;(
Haen ; ja mialam infekcje bralam antybiotyki ale skonczylam brac i tabletki dopochwowe na nia a jeszcze ze mam pessar to takie tabletki powinnam brac by nie powstawaly . a on bez zadnych ponownych badan czy mam nadal infekcje czy nie nie zapisal mi nic dlatego sie martwie.. -
No ale co bedzie jak pessar nie przetrzyma tej szyjki czy cos jak szyjka krotka . Miala 3.5 mm - czyli w normie ,ciekawe do ile sie skrocila tego mi nie powiedzial
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 19:59
-
Madziu ; Na zmiane ( pojde w 24 tyg) to juz i tak za pozno a nie chce dalej sie tak przejechac jak przejechalam sie dzis wogole zaluje ze do niego poszlam a nie zostalam przy tej co chodzilam ;(
Dlatego ja tez zostaje przy swoim, bo zmiana była by w 25 tg
Będę tego swojego gina ciągnąć bardziej za język, a przy nim mam przynajmniej fają położna
-
Shibuya wrote:Dziewczyny przyszedł mi laktator i chcieliśmy z mężem sprawdzić czy działa i kazał mi przystawić do cycka i już leci mi siara
jak nacisnę to też, mam nadzieję, że nic nie naruszyłam i nie zacznie teraz mi lecieć jak nie wiem
Shibuya jakiej firmy zamówiłaś laktator?
-
Madziu : wezme przyklad z ciebie i zrobie tak samo jak Ty i zostane przy tamtej bo na zmiane za pozno juz .. :*
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Madziu : wezme przyklad z ciebie i zrobie tak samo jak Ty i zostane przy tamtej bo na zmiane za pozno juz .. :*
I nie smutas sie juz i nie kmin " co będzie gdy będzie",zajmij się czymś bardziej przyjemnym - pogadaj z Nikola i pozdrów ją od Cioteczkiskarb15 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje kochana probuje jak tylko moge staram sie :*
Hihi caly czas jej nawijamPozdrowilam masz buziaczki od Nikolci
MadaLena30 lubi tę wiadomość