Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgo przykro mi. Porozmawiaj z mężem. Nie jesteś tylko przechowalnia dla malutkiej. Natalia to piękne imię, moja w grudniu skończy 11 lat. Dziś też bym wybrała Natalia dla córeczki.
Wydaje mi się, że facet jak nie widzi problemów w ciąży to tak gada. Mój w drugą stronę. Straciliśmy pierwsze dziecko,z Nati było ciężko ale jest z nami. A teraz już 3 razy z krwawieniem byłam na IP. Mam wrażenie, że on bardziej przeżywa tą ciążę niż ja. Martwi się i ciągle mnie upomina, abym odpoczywala. -
moj to samo po Roksance traktuje mnie jak bym byla z porcelany ale to dobrze :*
Anulaa : witam i gratuluje :* rozgosc sie ;*
Wydaje mi sie ze juz dzidzius sie ulozy jak nalezyNie masz co sie martwic kopniaczkami lekarz dobrze Ci mowi :*
-
Ja tez po wizycie, generalnie ok, tylko cisnienie 151/88...nie wiem czy to efekt porannego stresu, bo rano mialam 118...niech te upaly sobie ida, bo to pewnie tez sie temu przyczynia.
W pt moje drugie polowkowe, oby bylo dobre...skarb15 lubi tę wiadomość
-
haen u mnie cisnienie mierzone u lekarza tez zawsze baaardzo wysokie ( a z reguly jestem niskociśnieniowcem) - po powrocie do domu po jakims czasie okazuje się że jest książkowe... więc tu pewnie działa reguła "białego fartucha"
no i niestety trochę się stresujemy tymi wizytami bo chcemy żeby wszystko bylo ok
czy wam tez jest tak gorąco... ja "umieram" przez te upały... -
A i pytalam sie o refundacje luteiny: ponoc kiedys tak bylo, ze ze znizka do 24 tc., ale reraz juz nie jest. Na naszym etapie to pomaga na twardniejacy brzuch czy skurcze macicy (czy jakos tak), bo pozostale funkcje przejelo lozysko
Zorro lubi tę wiadomość
-
Mamusie musze się pochwalić
na 100% córcia i wazy juz 400g! Mój klocuszek kochany
Tatuś dumny, nosek ma po nim
Badanie trwało ze 40-50min bo musiałam zjeść cos słodkiego żeby kręgosłup zmierzyć
Z dzidziusiem wszystko okplany owodniowe ok, lozysko na tylnej sciania także git
ale nie dostałam zdjęcia żadnego,
Tzn nie takiego widocznego jak w pierwszym trymestrze..
Tez nóżki, raczki różnią sie wiekiem ale ogólnie babka mowila ze na ten wiek ona nie widzi nic niepokojącego
Uuuulgamikado, moodliszka, Zorro, MadaLena30, skarb15, natali101, MW26, Ona_89', haen, Molcia, Rozmarzona, Kasia Kraków, Micia, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Świetne wieści Izulka
Haen, to widać moj lekarz ma jakieś stare informacje. Tak, ja brałam Luteinę na stawiającą się macicę.
Moj "model" zawsze pozuje na usgDaje sie grzecznie pomierzyć i obejrzeć z każdej strony. Jest od początku bardzo ruchliwy.
Ostatnio jak miałam bole brzucha i poszłam do lekarza, to po zbadaniu wziął detektor tętna. Co namierzył Młodego, to on zwiewał w inne miejsce. Ganiali się tak dobre kilkadziesiąt sekund. Lekarz nawet komentował, ze "niezła gadzina mi rośnie"skarb15 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Izulka gratuluje, duza dziewczynka!
Ja mam rowno za tydzien wiec bede w20t2dniu i zastanawialam sie czy nie za wczesnie
Dzis poszlam sie schlodzic do CH, kupilam 2 bodziaki i stroj swiateczny dla dzidzi z napisem "maly pomocnik sw. Mikolaja " hihi
Dziewczyny a jak to jest z kontrola zus. Oni sami wyrywkowo sprawdzaja czy to pracodawca zleca?
izulkaa, skarb15, haen lubią tę wiadomość
-
Moodliszka : kochana chetnie ale sie juz burza skonczyla a lalo ze hoho
Widze ze i Ciebie zly humor dopadl
Izulka : kochana !! bardzo i to bardzo sie ciesze i gratuluje ;*
Moj brat przywiozl mi te globulki co gin kazala jak najszybciej mi zakupicuff ulga
Jeszcze narobil mi zakupow do domu i jeszcze nakupil mi jogurtow chrupkow kukurydzianych loda i takie tam dobrocie ech jak mogl ! ja mam ochote na wszystko dzis !
Moja malutka tez pozuje do usg daje sobie wszystko ladnie sprawdzic grzeczna corciaizulkaa lubi tę wiadomość
-
Modliszka - ja tez mam w środę i tez nie mogę się doczekać!!! Chce już wiedzieć czy wszystko dobrze z moja kruszynka i mam cicha nadzieje ze dowiem się już w 100% jaka pleć - teraz wiemy, ze "chyba" dziewczynka ...
Izulkaa - Super! Gratulacje!skarb15, izulkaa, moodliszka lubią tę wiadomość