Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
gratuluję wizyt, ja też dzisiaj po wizycie połówkowej, wszystkie pomiary w porządku
)
pytanie odnosnie ubranek - czy ogladalyscie na allegro zestawy ubran, tzn np "mega paka dla chlopczyka jesien-zima" w sklad ktorych wchodzi np 60szt roznych zimowych ubranek w rozm 56-68?? (uzywane oczywiscie)
bo znalazlam jeden taki ladny, i sama nie wiem
kupujecie cos uzywanego czy wszystko nowe?
http://allegro.pl/sliczny-zestaw-synek-0-3-6m-4-kombinezony-cudo-i5536978170.htmlShibuya lubi tę wiadomość
-
Cenowo mozna fajnie znalezc ale ja die kurczę jakos boje kupować takich wielopakow tyle slyszalam o tym ze potrafią to wlasciciele SH sprzedawać za strasznie wysokie sumy a jakos w domu po dostawie nie jest warta tej ceny..
-
Aukcja wygląda bardzo fajnie. Ciekawe tylko w jakim stanie tak naprawdę są te ciuszki. Zdjęcia na mój gust są podrasowane
Ja nie kupuję tych megapaczek,bo jestem pedantką i muszę mieć wszystko minimum w bardzo dobrym stanie. Chociaż dziewczyny tu pisały,że kupowały i były zadowolone.Synuś
-
no wlasnie i ja się waham...
a jeszcze odnosnie zakupów łóżeczkowych - ostatnio w szkole rodzenia byla rozmowa na temat materaca do łóżeczka i oczywiscie polozna polecala gryka lub kokos lub gryka-kokos, a jedna z dziewczyn powiedziala ze absolutnie, ze w zyciu tego nie kupi bo slyszala mnostwo opini że tam mogą się zalęgnąć robale...
że tylko i wylacznie lateksowy (ktory kosztuje 200-300zł, a gryka 60zl ;/)
slyszalyscie cos o tym?perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ja mialam podobne fazy jakiś czas temu jak szlam za szybko za dlugo za daleko
to tak jakby mi nóż nad spojeniem lonowym ktos wbil i przekrecal. Przechodzilo jak sie polozylam. Teraz czasem kolki w boku a ogólnie juz mi sie ustabilizowalo póki co tylko zadyszkę lapie ale mam katar dość spory niby nieuciazliwy bo nie zatokowy ale oddycha mi sie przez nos ciężko
-
shibuya baaaaardzo ladna ta posciel, dodaje do ulubionych
)))
Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Anula, z tym materacem z gryki to prawda :p potwierdzone robale w materacach niestety
Mała faktycznie ja zawsze sprzątam w piątekz tego samego powodu co Ginger-weekend juz wolny
czasami robie wyjątek, ale aktualnie nie pamiętam kiedy ostatnio sprzątałam w sobotę
A jutro wybieramy się na ogródek trochę nadrobić świętowanie moich urodzinchoć już mnie mama nieco zdenerwowała, że niby burzę mają jutro być, a co portal czy telewizja, to inna pogoda
A prawda jest taka, że w razie deszczu mamy przecież gdzie uciekać, także nie wiem w czym problem
perelka89, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Shibuya pościel ładna mam w domu podobna po Patryku. Teraz szukam czegoś w kropki zygzak lub w gwiazdki szare + turkus. Tylko póki co jeszcze nie mam konkretnego upatrzonego.
SHibuya ja na temat bólu chyba się nie wypowiem bo mnie boli całe podbrzusze wiec nie wiem co kiedy konkretnie.
Anulaa ja miałam gryka kokos i byłam zadowolona teraz tez taki kupuje.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Shibuya: Bierz od razu całą tabletkę jeśli lekarz nie zalecił inaczej. Ja biorę euthyrox, czyli coś innego niż ty, ale nie zauważyłam jakiejś znacznej różnicy po zażyciu leku. Za to jestem spokojna, że tarczyca jest pod kontrolą.
A te wzory pościeli - przecudne! Dzięki za linka. Zapisuję sprzedawcę. Jak będziesz miała gotowy pokój maluszka to koniecznie pochwal się zdjęciami, bo zapowiada się naprawdę śliczny pokoik, taki w moim guście. Szkoda, że ja sobie nie mogę teraz na taki pozwolić, bo nie mieszkamy na swoim...ale może przy kolejnym dziecku...
Co do materaca to ja mam dostać od cioci łóżeczko z materacem. Nawet nie wiem jaki...Jej troje dzieci już spało w tym łóżeczku...myślicie, że będzie w porządku? Czy powinnam kupić nowy? Używa któraś z was materac po starszych dzieciach?
Dzisiaj miałam ciężki dzień. Obudziłam się rano z bólem pleców w okolicy łopatek. Potem bylismy z mężem w barze, zjadłam barszcz ukraiński i rybkę z ziemniaczkami i surówką. Tak mnie potem bolał żołądek (pewnie dla tego, że za duża porcja, ale jak oczywiście jadłam oczami, takie było dobre i ciężko było zostawić). A wieczorem była drzemka i znowu po drzemce ten ból. Mąż wymasował i przestało, ale gdyby nie on to masakra.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, uzywala ktoras z was masci clotrimazolum jak was cos tam swedzialo delikatnie,ze tak powiem?
Chcialabym cos profilaktycznie w razie tego swedzenia zeby mnie cos do cna nie zlapalo,a nie wiem juz czy jestem przeczulona czy cos sie "szykuje".Jestes juz z nami -
Hej
Ja juz u mamy
Spedze tu caly tydzien... moj m ma przyjechac dopiero w piatek i prosil mnie tylko abysmy sie "za lby nie wziely" bo wiecie jak to jest ona ma swoje przyzywczajenia a ja swoje
Perelka ... wzielam sie za sprzatanie bo juz podlogi nie widzialam
Jak pracowalam to w dniu wolnym nie mialam sily na porzadki a jak juz cos to czesciowo to robilam.
Ale wczoraj i dzis troszke przegielam i zamierzam teraz byczyc sie u mamuski....
Dzis zlapalo mnie silne klucie ale z boku brzuszka... niewiem od czego moze to kolkq...
Shibuya moj gin mowil mi ze klucie w pochwie jest naturalne i fizjologiczne nie jest to oznaka skracania sie szyjki.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Co do materaca to tez sie zastanawiam, bo lozeczko z materacem mamy nowke sztuke tylko spedzilo na strychu z 5-6lat ale nie wiem uaki to materac ... jest powleczony caly nieprzemakalnym materialem (taka cerata) a na to ochraniacz
-
Ja kupiłam kilka używanych ciuchow ale nigdy tej paki
Materac lateksowy idzie kupic w sumie w miare dobrej cenie ale jeszcze sama nie wiem co kupie:P mam czas jeszcze
Mój mąż dzisiaj został skopany przez corcie na twarzyi stwierdził ze to jest cos co tatusiowie maja czego mamy nie maja
mogą pocałować brzuch i dziecko moze skopać twarz tatusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:48
mikado, Shibuya, Ona_89', Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona w takim wypadku rozumiem czemu nie chcesz isc do szkoly-napewno innaczej jest we 2 lub zebys przynajmniej miala blisko.
A co za ksiazke czytasz? Moze cos polecisz, ja sie zastanawialam nad "w oczekiwaniu na dziecko" ale poki co jest wyporzyczona z mojej biblioteki.