Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona_89' wrote:Co do materaca to ja mam dostać od cioci łóżeczko z materacem. Nawet nie wiem jaki...Jej troje dzieci już spało w tym łóżeczku...myślicie, że będzie w porządku? Czy powinnam kupić nowy? Używa któraś z was materac po starszych dzieciach?.
Kazde dziecko powinno miec swoj materac, bo cialo sie do niego dopasowuje, ale znam osoby, ktore uzywaly po rodzenstwie i chyba bylo wszystko ok;)
perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ginger dokładnie nad tym samym się zastanawialam- czy te śliczne poduchy są bezpieczne. Nie wiem jeszcze co zrobię zostawiam to na koniec bo pościele i zwykle ochraniacze mam po Laurze w bardzo dobrym stanie.
Ps. A chciałam właśnie kupić te szaro turkusowe w groszki nawet dla dziewczynki
Anula bardzo polecam mega paki! Kupowaliśmy ich sporo przed narodzinami córki. Wychodzi po kilka zł za sztukę a większość to firmowki. Do małego kartonu mieściło się ich naprawdę sporo i na większości aukcji można było obejrzeć każde ubranko.
A ja się wkurzylam na faceta od tapet (przypomnę na aukcji był termin realizacji do 2 dni a napisał mi maila ze towar będzie za 10-14 dni). Wiec mu odpisalam ze jest to niezgodne z tym co ba aukcji i ze właśnie szybki termin realizacji przekonał mnie do jego produktu. A skoro ma zamiar wysłać to tak jak mi pisał to zrezygnuje bo remont mam przewidziany na przyszły tydzień. Na szczęście jeszcze nie zrobiłam przelewu. Pierdziele, wole dopłacić i wziąć z innego miejsca nie będzie mnie koleś robił w jajoperelka89 lubi tę wiadomość
-
Mała ty właśnie wrzucalas ta pościel która mi się podoba. Śliczna jest ale te poduchy chyba jednak sobie daruje.
aaa nie umiem spać szlag mnie trafi:/
Teraz wam akcje roku powiem..
OK 23 słyszę w niani ze Patryk cos marudzi i zaczyna płakać wiec idę do niego mój siedzi w toalecie. Patrykowi się chce siku wiec schodzi na dol do nas tylko zamiast do łazienki kieruje się do sypialni. Myślałam że poszedł się tam położyć do naszego łóżka. A on co.. otworzył szufladę z komody i mi tam nasikal zanim ja zajarzylam bo była w kuchni to już zdążył się wysikac!
Już kiedyś taki numer zrobił tylko nie wiedzieliśmy i nasikal do swojego warsztatu z narzędziami. Po kilku dniach smród w pokoju wynieślismy wtedy wszystko stamtąd bo myślałam że to dywan a się okazało ze w warsztacie nasikane.
Koniec opowieści.
Zazdroszczę wam że śpicie ja też chcę! -
Ginger ja nie spie...gorzej, bo jestesmy w hotelu, gdzie juyro jest wesele, a mamy pokoj jakby nad klubem nocnym hotelu i slysze muzyke...10-15 min ciszy i bym usnela. Jestem bliska placzu, bo w dzien tez nie spalam
okno zamkniete, wiec duszno a i tak dudni. Nie chce robic siary, zeby parze mlodej nie bylo przykro.
Twoj syn lunatykuje!! Ubrania jeszcze da sie wyprac, ale szuflada nie pojdzie do smieci? I jeszcze sie nie mozna zloscic, bo wiadpmo ze to nieswiadomie zrobil -
Kuzwa ja też dalej nie:/
Nie złościlam się wręcz z mężem się śmialismy no bo co zrobię
Akurat ciuchów tam nie miałam tylko inne pierdoly wiec nie jest źle od razu wymylam. Zobaczymy co będzie z szuflada.
oj to jutro będziesz słaba:( mam nadzieje ze w końcu ci się uda zasnąć żebyś jutro miała siłę się bawić.haen lubi tę wiadomość
-
Shibuya widać te Robaki, ale one są małe, nie zjedzą Cie :p
Ginger, jeśli Cię to pocieszy ja też nie spałam mniej więcej w tych godzinach co Ty, ponieważ jacyś debile postanowili co 5 minut odpalać jakieś petardy. Huk niesamowity. Z godzinę to trwało.
No i pogoda jakaś taka dziwna faktycznieniby ciepło, ale niebo zachmurzone
Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość
-
a ja nie spie w nocy pomiomo tego iz moja corka juz ladnie spi i daje sie wyspac i wstaje o 6:30 i sobie muzyki slucham i patrze jak wszyscy spia a ja nie ehh
a tak wogole to pozdrawiam wszystkie dawno mnie nie bylo tutj i ciezko mi was nadrobic ale sezon letni w pelni i z mala pelne rece roboty a jeszcze zostalo mi 12dni do przeprowadzki i malowanie scian w nowym m oraz kupic meble trzeba i urzadzic pokoje ehh szkoda gadac a tak malo czasu zostalo i przez ta cala przeprowadzke kloce sie z moim ciagle szkoda gadac
slonecznego pogodnego dnia wam zycze dziewczynki mam nadzieje ze odwiedze was wieczorkiem i teraz bede wpadac coraz czesciej do was tak jak na poczatku
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
A ja spalam jak zabita tylko raz siku wstalam i w sumie prawie nie pamiętam o tym.. Teraz juz po śniadaniu i ciasto na jagodzianki sobie rośnieteraz musze balaganik posprzątać który jak zwykle zzrobilam kolo siebie w kuchni... Zapowiadają deszcze na popołudnie to i burze pewnie ..
-
Hej dziewczyny. Zaczęłam 25 tc a wczoraj zrobiła mi się opryszczka wargowa. Miałyście może coś takiego??? Naczytałam się dużo o niej i jestem przestraszona. Wizytę u lekarza mam w poniedziałek. Martwię sięCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Dziewczyny obejrzałam mame Doriske
Czy nie uważacie że te robaczki mogły się zagnieździć po tym jak Doriska go wyprała?? moim zdaniem materac nie wysechł porządnie i w wyniki wilgoci panującej w środku zagnieździło się coś
-
Perelka co ty nic nie pamięta. Rano mu powiedziałam to się śmiał pół godziny
Ehh dom wariatow;)
Zasnęłam chyba o 4 po wzięciu apapu bo juz nie dawałam rady. Normalnie jakby mnie od środka rozrywalo w pośladkach i brzuchu. Już myślałam że pojadę na ip ale w końcu zasnęłam.
Dzisiaj miały być upały basen Relax na ogródku bitwa wodna i co? Pada:/
Co do tych robaków jeśli materac był prany to prawdopodobnie z tego te robaki. Ja miałam taki materac i nic się nie działo. Więc chyba nie ma co panikować. Wiadomo ze we wszystkim mogą się robaki zrobić.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Powitac
Szok,ale dzisiaj wstalam o 8 i juz nie moglam usnac
Zebyscie nie powiedzialy,ze taki ciagly spioch ze mnie hihi.
Ginger to widze,ze przeboje mialas w nocy
Mnie wczoraj Mezu wkurzyl,a raczej jego rodzinka i wieczor byl ciekawy -.-
Moj gadal z tesciem przez tel i pozniej przychodzi do mnie i oznajmia mi,ze wraz z jego siostra w drugiej polowie sierppnia przyjedzie tez brat..
Oraz jesli nie damy rady pojechac do jego rodzicow w przyszlym roku to jego ojciec sam po nas przyjedzie.. i sie zaczelo..
Wkurzylam sie bo owszem proponowalam z grzecznosci jak pisalam z jego siostra by nas odwiedzila,ale nie chce dodatkowego orszaku, o ktory nikt mnie nie zapytal..
Bede wtedy juz sie gimnastykowala z wielkim brzuchem,a Ci sobie wakacje planuja no jasna cholera!
Darlam sie na mojego,ze mnie to wkurza,ze nie bede robila kolo jego rozpieszczonego brata bo taki jest i ze jest denerwujacy.
Jego siostra kiedys byla taka leniwa do wszystkiego i tez rozpuszczona,ale sie z czasem wyrobila jak poszla na studia,wiec z nia bym sobie poradzila,ale wez tu gotuj wiekszej ilosci osob i kolo nich chodz..
Maz oczywiscie zaczal zalagadzac sytuacje,ze przeciez to jego rodzina,ze wyjdzie z nimi gdzies najwyzej, po czym ja na to super zostaw mnie jeszcze sama w domu.
Tesciowie tez dobrzy plany mi robia na przyszly rok zebym z Malenstwem 8 godzin w aucie jechala do nich ja piernicze.
Moj,ze chce pochwalic sie Malutka,ze nie wiadomo ile jego babcie pozyja i mnie na litosc.
Nie widzialm zadnego postepu,wiec poszlam do pokoju i siedzialam ryczac.
Zaczal pocieszac,ze chodz do pokoju,czule slowka,a oczywiscie ja twardo wkurzona,ze nie!
Pozniej ogladalam i mialam wywalone,a on wielce tulenie i caluski niewinne.
Wyrzucilam tez zale,ze malo sie mna zajmuje bo jest leniwy wychodzic po pracy bo wiecznie zmeczony itp nooo wczoraj ciezko bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 09:14
Jestes juz z nami -
Magdalena, dokladnie z tej serii mam poradnik zakupiony,ale czesc kolejna czyli "Pierwszy rok zycia dziecka"
Wszelkie opisuja rzeczy od zalet karmienia piersia po butelke itp.
Narazie niewiele przeczytalam bo musze skonczyc czytac biezaca ksiazke,a potem w koncu poradnikMadaLena30 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
No Nocka masakra póki co leżę bo trochę boli ale juz nie tak bardzo.
Ehh ci mężowie;)
Ale powiem ci ze ja w przyszłym roku właśnie chcę jechać na Podkarpacie bo juz dawno nie byłam a mały juz będzie miał pół roku wiec spokojnie.
Może nie nakręcaj się od razu negatywnie teraz Foch cały dzień a co;)