Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że to moje urodziny, ale nie macie pojęcia jaka moja mama potrafi być zniechęcająca do wszystkiego... Jak sobie pomyślę, że mam patrzeć na krzywe twarze jej, siostry i babci, to mnie szlag trafia na serio. I choćby nie wiem jak piękna pogoda by się teraz zrobiła, to mi się juz po prostu nie chce...
Najlepsze jest to, że gdy wcześniej robiliśmy urodziny na ogródku i niejednokrotnie były w tym samym czasie burze i deszcze, to nie było żadnego problemu. A teraz mam wrażenie, że zwyczajnie im się nie chce iść. I rzucanie argumentem, że moja siostra boi się burzy i mam być wyrozumiała, jest moim zdaniem poniżej jakiegokolwiek poziomu. -
Rozmarzona w takim wypadku rozumiem Twoją frustracje całą sytuacja!
Myślałam że chodzi raczej o coś innego typu ze daleko jechac itd
Wiem jak to jest spędzać wolny czas u rodziców, jadać do lasu po drzewo na zimę itd bo nie ma kiedy... a człowiek na co dzień ma siebie mało i chciałby ten wolny czas/urlop spędzić razem!Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Jak wiece za tydzien o tej porze jest wesele mojego brata, jego starszy chce mu zrobic prezent w formie albumu - fotki ze starych czasów itd zanim jeszcze jego narzeczona pojawiła sie w jego życiu... no i na mnie padło żebym te zdjęcia wybrała:)
Siedzę właśnie od ponad godziny... kurde tyle tego jest - miło tak przypomnieć sobie tak odległe czasy z 10 lat wsteczMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Bylam w aptece zapytac o cos na to swedzenie okolic intymnych by mi cos doradzila przy weekendzie.
Niby trivagin zel,ze moge i jeszcze multilac,ale jak zwykle bez udzialu lekarza troche sie boje i ona tez mowila,ze wszystko z lekarzem powinno sie ustalac ;/
Co ja jednak mam teraz zrobic czekac az cos sie rozwinie?
Zastosowalam narazie raz masc i troche zlagodzila, uzywala ktoras z Was tej masci?
Mam w razie czego clotrimazol,ale to juz bym wziela w razie wyzszej koniecznosci.
Ten multilac tez radzicie brac przez pare dni zeby odbudowac flore?Jestes juz z nami -
Rozmarzona zrób sobie mocz w poniedziałek moze.. I zadzwon do swojego go, z wynikami..a jak nie to ja bym szła do byle kogo żeby ci zobaczył bo może grzyba maSz..
Tylko cie swędzi ? Ja mam dalej zapuchnięte.. Juz tydzień czasu..w poniedziałek jadę zrobic ten posiew alr na wynik czeka sie tydzień wiec w ogóle super..
-
Izulka, wlasnie w pond pojde zrobic badania na mocz,ale do mojego nie mam nr bo on nie daje tylko ogolnie przyjmuje.
Poza wizyta ciezko do niego sie dostac,wiec zobacze jak do pond sie to bedzie mialo z objawami.
Jak dalej cos to bede musiala jakos sie i tak do niego dostac bo u innych lekarzy sie przejechalam.
Narazie lekko swedzi,a po zelu ulge czuje noi troszke tylko pieklo,ale nie przy siusianiu tylko jakbym miala troszke zatarte.Jestes juz z nami -
Rozmarzona no zobaczysz co si wyjdzie z wyników czy będziesz muec bakterie czy nie.. Mi w moczu wyszlo ze cis tam mam nie tak.. Ale to wszystko tyle trwa..
Zanim pojadę zrobic, zanim wynik będzie to juz praktycznie 2 tyg nieleczone.. Mam nadzieje ze to nic poważnego i nic sir nie stanie z moja dzidzia..
Chociaz ona ostatnio tak bryka cale dnie i noce ze szok -
Izulka, ja pytalam o ten bol rozrywajacy przy pachwinie po lewej str co wtedy rozmawialysmy wlasnie!
Pomacal mnie tam i powiedzial,ze nic sie nie dzieje,ze to normalne bo macica moze rozpychac i uciskac wszystko.
Tlumaczylam,ze wtedy az wytrzymac nie idzie tak rwie i mowil,ze tak moze byc i wtedy sie nic nie dzieje
Ginger, leniuchy Wy jedne tez chce!
Czekaj pare godzin i jestem hihiJestes juz z nami -
Cebulka zrowka wam zycze. Super ze lozysko ci sie podnioslo i Malutki rosnie
Ja wlasnie zjadlam obiadek i zagryzlam czeresniami, a od mamy uslyszalam komplement ze uroslam od ostatniego naszego widzenia.... (a to bylo uwaga tydzien temu)i pyta sie mnie ile przytylam
Cos mi sie dziewczyny z brzusiem robi, wczoraj ten skurcz taki ala kolka a dzis twardnieje i tez taki niby skurcz... polozylam sie i odpoczywam.
Co do infekcji to sie nie wypowiadam bo u mnie mocz wyszedl ok, nie mam zadnego pieczenia swedzenia a lekarz przepisal mi globulki na infekcje .... fakt mialam uplay ale czytalam ze w 2 trym zwieksza se wydzielina z pochwy wiec myslalam ze to normalne ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 16:00
-
Mi tez brzuch rośnie z dnia na dzień
mój tylko patrzy na mnie i mówi jak mi brzuszek rośnie
Co robicie dzisiaj ? Mój mąż ma wychodne, wiec zobaczymy w jakim stanie wróci i czy będzie mnie denerwował jak zawsze po alko
Nie wiem ci robic w tym czasie:P brak pomysłów -
U mnie nadciaga burza jest tak strasznie duszno ze z przyjemnoscia poslucham jak pada.
Na chwile obecna dalej lerzakuje bo brzusio mnie ciagnie, probuje sie wsluchac przy tym w Malutka ale ona cicho siedzi i to po 3 kostkach czekolady gorzkiej
Znalazlam ksiazke w mamy biblioteczce "arabska zona" moze poczytam...