Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie juz po burzy slonce.swieci ...
Ide piec karpatke a ty Izulek odpocznij wez jakas ksiazke a nie za sprzatanie bedziesz sie brac...
Ale tu dzis cisza...
Haen na weselu
Mala na zlocie
Modliszka mam nadzieje w ogrodku
Rozmarzona pewnie malzonek zabral gdzies w ramach przeprosin za wczoraj
Cebulka pewnie pod kocykiem
A reszta co porabia? -
no wyjątkowo jakoś w ten weekend cisza;P
ja zjadłam 4 ogóry kiszone, jako mnie tak wzięło i chętnie zjadła bym więcej ale już nie mam:P
w sumie madalena racja ;P jak mój się za bardzo pije to będe mieć pretekst żeby posprzątał w poniedziałek mieszkaniehihi
może obejrzę jakiś film, polecacie coś?
-
Ja bylam na ostatnich zakupach i jak wróciłam to padłam i spalam chyba z dwie godziny. Wlasnie co z tego ze burza byla lalo i grad nawet padam jak od nowa duchota jeszcze wieksza niż byla. Zaraz mężulek przyjedzie z pracy ostatnie pakowanie kapanie i kolo 2 ruszamy aż się boje bo mnie brzuch boli od wczoraj ale to pewnie wlasnie z nerwów..
Iza nie sprzątaj polez korzystaj ze meza nie ma odpocznij zrelaksuj sie.
Moj maly tez sie nie rusza znaczy pewnie soe rusza ale ja nie czuje .. -
Magdalena fajną analizę zrobiłaś gdzie kto jest:) Kurcze, fajnie jest mieć takie wirtualne koleżanki
Przez całe 9 miesięcy opowiadamy sobie o swoich bólach, radościach, smutkach, dajemy sobie dobre rady
Cieszę się, że się tu znalazłam. Nie potrafię już bez was żyć. Nawet jak mąż przychodzi z pracy to pyta się co tam robiłam. A ja opowiadam co zrobiłam w domu, a potem "koleżanka z forum mówiła, że...", "jedna z listopadówek" coś tam coś tam...
A jak mąż ostatnio ogolił mi nogi to mówi: "napisz na forum, że Ci mąż nogi ogolił....no wiesz, pochwal mnie tam troszkę"
Izulkaa co do filmów...nie wiem jakie preferujesz...ale mogę polecić Ci:
Komedie: Zamiana ciał, wkręceni,
Bardziej religijne, ale wzruszające i naprawdę ciekawe: odważni, listy do boga, boska interwencja, próba ogniowa
Zorro, MadaLena30, Shibuya, perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Te burze to po calej Polsce przeszly. U mnie tez byla 1po 2giej.
Kurde troszke mi sie nudzi, jakos nie moge znalesc sobie miejsca i zajecia...
Nawet nie chce mi sie tv wlaczyc a spac to troche za wczesnie ...
Karpatka juz gotowa czeka na mojego tate ktory jutro zjezdza do domu. W tajemnicy powiedzial ze ma prezent dla Malutkiej
-
Wiecie co dobre jedzeNie na weselu to raj dla ciezarnej...
jest go duzo, prawie sie nie konczy i w ogole pysznosci. Jeszcze jestesmy w Beskidzie Malym, wiec widoki dla oka tez mile;)
I dzieki temu, ze mamy nocleg ma miejscu, poszlam sie polozyc na 10 min i odpoczac, bo albo stoje, chodze lub siedze zgieta, a tak mala regeneracja i pewnie do tortu posiedzimy.izulkaa, MadaLena30, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przesylam karpatke dla was
Dobrze ze upieklam 2 blaszki, wiedzialam.ze 1dna pojdzie na poczestunek a 2ga bedzie dla taty hehe
Ja tez zaleglam wlasnie przed tv ale jakos nic ciekawego jeszcze nie znalazlam do obejrzenia.
Haen tez nie moge sie doczekac wyzerki weselnej za tydzien i pewnie bede jandla oczami bo inaczej chyba pekne
Izulka z mezem to czasami jak z dzieckiem -dasz rade
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przesylam karpatke dla was
Dobrze ze upieklam 2 blaszki, wiedzialam.ze 1dna pojdzie na poczestunek a 2ga bedzie dla taty hehe
Ja tez zaleglam wlasnie przed tv ale jakos nic ciekawego jeszcze nie znalazlam do obejrzenia.
Haen tez nie moge sie doczekac wyzerki weselnej za tydzien i pewnie bede jandla oczami bo inaczej chyba pekne
Izulka z mezem to czasami jak z dzieckiem -dasz rade