Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka pisala ze to moze byc infekcja badz nerki badz cos kolo dzidziusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 08:43
-
Dziewczymy nie wiem czy ten temat był poruszanym juz na forum ( nie jestem w stanie sprawdzic sorrki tyle stron nie jestem tu aktywna ) Czy macie juz jakies pomysly co do imion swoich maluchow ? Co sadzicie o Tych popularnych od wielu lat i o tych mniej
-
parasOlka u nas wojna o imie dla corki:( Nic nam sie nie podoba kazdy ma inne typy moj woli popularne ja znowu chce cos innego i tak wkółko. U nas tez o tyle gorzej i trudniej ze to 3 córka bedzie a tak liczylismy na chłopca.
-
wczoraj uporałam sie z zamówieniem moim pierwszym:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/635f0b33db7b.jpghaen, Molcia, Aga_502, Ginger84, Shibuya, Micia, Ona_89', Izzy, Rozmarzona, natali101, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Chyba czulam, ze nie mam innego wyjscia z tym kladzeniem sie
W ogole mignelo mi, ze MadaLena zaczela sie gorzej czuc i od razu sobie pomyslalam, ze wraz z l4 psychika sie rozluznia i nie ma tak silnego bodzca mobilizacji i wychodza na wierzch dolegliwosci.
Praktycznie po kazdym ciezkim okresie w pracy wymagajacym duzo uwagi, skupienia i nadgodzin, chwile po zakonczeniu projektu zaczynalam chorowac, jKby moj organizm juz wiedzial, ze teraz moge sobie odpuscic i nastepowalo rozluznienie.wczoraj sobie pomyslalam ze gdybym miala isc dzis do pracy to chyba bym nie dala rady. Wczoraj poszlam do rodzinki na grila i jak nigdy posiedzial 1 5h i musialam sie polozyc. Strasznie zaczelam odczuwac brzuszek, twardnieje spina mi sie i dziwnie ciazy... czuje ze zaczyna byc corazwiekszy...
-
O kurcze 3 córcia
No fakt te pewniaki już się wyczerpały ..
Imię to bardzo indywidualna sprawa ale ja kieruje się zasadą nie jakieś dziwne ani te ostatnio bardzooo popularne choć piękne to fakt od 2003 roku do dziś Julia jest na 1 miejscu a u chłopców JakubW przedszkolu same Julki, Lenki , Maje choć to ostatnie zawsze mi się marzyło ale zrezygnowałam ....