Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Czarna no nie karmie niestety młoda w wieku 2 miesiecy dostala alergii i odrzuciłam cały nabiał ze swojej diety ale to tez nie pomoglo teraz jest na mleku dla alergikow. Ryczałam cały miesiac ze karmiv nie moge ale lekarka mi przetłumaczyla ze tak jest lepiej
-
Lola87 wrote:Mała Czarna no nie karmie niestety młoda w wieku 2 miesiecy dostala alergii i odrzuciłam cały nabiał ze swojej diety ale to tez nie pomoglo teraz jest na mleku dla alergikow. Ryczałam cały miesiac ze karmiv nie moge ale lekarka mi przetłumaczyla ze tak jest lepiej
-
Hej dziewczyny. Ja sie tak cieszylam ze sie dobrze czuje to mnie pokaralo. Od czwartku umieram. Wczoraj juz zaczelam kibelek sciskac Spac tez nie moge zadna pozycja mi nie pasuje, to za goraco to za zimno. I nic mi nie smakuje. Wczoraj przygotowalam sobie jedzenie na lunch a dzis jak otworzylam to mnie tak cofnelo ze od razu poszlam sobie cos kupic. Najgorsze ze jak nie jem to sie czuje jeszcze gorzej i kolko sie zamyka.
Na szcescie moj byl w weekend w domu i moglam sie troche popiescic Chociaz juz na koniec mial nerwa chyba na mnie bo mial pojechac po jedzenie a ja nie umielam powiedziec co chce jesc bo na mysl o czymkolwiek mnie od razu rzucalo. Najgorsze ze mamy mase rzeczy do zalatwienia na slub a ja mam ochote tylko zasnac i sie obudzic tak kolo sierpnia -
Szczesciara-tak 13.04 mam wizyte u swojej gin a 23.04 u jej koleżanki co jest genetykiem,genetyczne
Rodzina u nas wie,bliżsi znajomi też,a dalsi..dalsi dowiedzą się jak brzuch będzie widocznyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:42
-
nick nieaktualny
-
Kasia Kraków wrote:Ale wam fajnie juz jestescie krok dalej. Ja dopiero czekam az uslysze serduszko mam wizyte w srode
Ja jeszcze wcale nie mialam usg to bedzie pierwsze ale niestety tak to tu dziala W miedzy czasie mam nadzieje ze lekarzw Niemczech zrobi usg. Juz odliczam dni. Tu kolejna wizyte mam za tydzien ale bede tylko sprawdzac cisnienie krwi i robic jakies testy, nic wiecej. -
My tez powiedzielismy rodzicom bo po zobaczeniu 2 kresek po tak dlugim czasie starania niemoglismy sie powstrzymac a gdyby nawet cos bylo nie tak to to sa najblizsi i wiem ze wspierali by nas. Calej reszcie to tak stopniowo powiemy po tym jak uslysze serduszko i bede troszke spokojniejsza.
Juz niemoge sie doczekac powiedzcie jakie to uczucie nieziemskie pewno?