Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniłam do gina, idę w środę na wizytę. Mówi, że nie ma sensu robić usg jak było tydzień temu ale nie wiem czy wytrzymam. Chciałabym chociaż sprawdzić czy serce bije. Oszaleje..
Dziewczyny, dobrze, że Was tu mam bo już dawno bym zwariowała!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 16:54
-
nick nieaktualny
-
Izzy bicie serca spr się też takim innym przyrządem niepotrzebne usg
Szczęściara odpowiedni czas żeby powiedzieć jest kiedy ty masz na to ochotę. U nas też niestety babcie rozgadaly całej rodzinie
Zytka czego uczysz?
Wyspalam się właśnie z maleństwem, jak mi dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 17:03
Izzy, ewulek lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Kicia a jaka wielkość pęcherzyka? A może owulacja była później i ciąża jest młodsza?
-
nick nieaktualnyZytka ja też uczę
Ja powiedziałam dziś dyrekcji i o dziwo radość. Ustaliliśmy,że do końca roku pracuję i nie proponowały mi ulg,że mniej obowiązków itd a szkoda bo czasem nie mam kiedy zjeść;/
Kochane wszystko będzie dobrze....!!!
Juro muszę iść po 6 rano w kolejkę aby krew pobrać jak chce do pracy zdążyć ech NFZ...;/ -
Hiacynta - przy poziomie bhcg powyżej 1200 beta może się podwajać nawet w ciągu 96 godzin i jest to normalnie. I pytanie czy robiłaś badanie w tym samym laboratorium? Ja zrobiłam w innym i nieźle się wystraszyłam jak przez 40 godzin urosła z 16200 do jedynie 16500. Poza tym to jest sprawa indywidualna. Trzeba spróbować się nie denerwować i spokojnie czekać na rozwój sytuacji chociaż wiem, że to piekielnie trudne, bo sama nie mogę przestać myśleć o moim piekielnie niskim poziomie progesteronu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Dziewczyny ale Wam zazdroszcze, jestescie juz po pierwszej wizycie:-) nie wiem jak ja wytrzymam te 9 dni. Kiedy slychac/ widac pulsujace serduszko?
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:No niby zrobiłam w innym laboratorium ... zrobiłam też w tym kalkulatorze hcg i wyszło mi poniżej normy wynik
Jak w innym lab to w ogóle nie masz co brać pod uwage tego wyniku. To nie tylko gin Ci powie ale i w samym laboratorium. Mnie nawet mówili, że na tej samej maszynie musi być puszczona krew, żeby było widać czy dobrze rośnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 17:27