X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Magu Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Jak masz możliwość to powtórz jutro w tym samym laboratorium.

3jgxvfxmmo60rzi2.png
  • Magu Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym samym laboratorium co pierwsze badanie albo pojutrze w tym samym co drugie. :)

3jgxvfxmmo60rzi2.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś jeszcze (tak jak wcześniej ja) nie wierzy, że w 2mc może być widoczny brzuch, to proszę :)

sy9nwn.jpg
    ju7o93.jpg

Izzy, ewulek, Aga_502, Kasia Kraków, ~~Ania~~, Ona_89', agulla03, maia1991, Betty Boop lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 23 marca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zytka serio?:P Dzieciaki pewnie by się cieszyly jakbys poszła na l4 :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna PADŁAM! Jak to możliwe, że masz już taki brzucho? Zazdraszczam!! :D

Buffy lubi tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Czarna, no to jest brzuch jak ta lala ;)
    Magu czemu martwisz się o progesteron, ile masz? Nie bierzesz nic? Ja miałam 16, 9 i dostałam luteinę, zaczęłam brać w poniedziałek wieczorem i w środę rano miałam już 29, 2.

Wysłany: 23 marca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy wrote:
    Mała Czarna PADŁAM! Jak to możliwe, że masz już taki brzucho? Zazdraszczam!! :D
    trochę mnie to przeraza, tłumacze sobie gazy wzdęcia itd. Mój maz stwierdził ze zapowiada się duży przyrost wagi. A mama pociesza ze w drugiej ciąży miała tak samo

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch wielki, na pewno nie ma ciąży mnogiej?

xnw490bvv7oz0z3a.png

Wysłany: 23 marca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Brzuch wielki, na pewno nie ma ciąży mnogiej?
    błagam cię.. :o jutro mamy wizyte

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleto po obiedzie taki brzuch czy jak wstajesz??:) a przed ciąża ile wazylas?

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Nala85 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna to jest brzuszek :P
    ciekawe co będzie dalej :p

Wysłany: 23 marca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja zawsze miałam plaski brzuch albo wklęsły ;p

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • zytka Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio serio na pewno by sie cieszyly ale mam nadzieje ze dotrwam do konca roku szkolnego. :)

• Magu Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola w zeszłą środę miałam połowę tego co Ty, ale wynik odebrałam dopiero w sobotę. Tego samego dnia bhcg wyniosło prawie 32000. Wizytę mam dopiero w poniedziałek za tydzień. Do innego lekarza mogę iść najwcześniej w środę. Inny, do którego mam zaufanie ma w tym tygodniu jak na złość ma urlop. Szukałam innego prywatnie, ale jak czytam opinie to mi się odechciewa. :/

3jgxvfxmmo60rzi2.png

Wysłany: 23 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ja spadam bo lecie z siostra do galerii na zakupy :)

f2w3rjjgoscryrqn.png

Wysłany: 23 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm mam juz taka "urodę" ze jak dużo się napije to mam brzuch wydety na piłeczkę. Teraz po prostu mam trochę wieksza piłeczkę ;) przed ciąża 52kg teraz 53kg. Zdjęcie robione po popołudniowej drzemce.
    Zytka a w jakiej szkole? Rany jak mnie zawsze przerażały panie z matematyki :D
    My też lecimy z mloda ale do pepco :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izzy pierwsza ciąża była 11 lat temu i po dwóch dniach od testu leżałam w szpitalu. Teraz jakoś spokojniej podchodze. Napisałam do swojej gin, kazała beta hcg zrobić i dag znać jaki przyrost. Dopiero wtedy ustali termin. Najbliższy wolny prywatnie do niej to czerwiec. Najtrudniej powstrzymać się przed powiedzeniem córce. Jak będzie ust i serduszko to powiemy. A na poczatku miesiąca była awantura że niedotrzymalismy obietnicy. Miała mieć rodzeństwo w 2015 roku :-D to dostanie na 2 tyg przed swoimi urodzinami

Izzy, Kasia Kraków, ewulek lubią tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • zytka Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala czarna w podstawowce :) wiem ze matematyczki budza groze, ja chyba tez jestem troche wredna, dyscyplina na lekcji musi byc no i duzo pytania, kartkowek i sprawdzianow i pracy domowej ale dzieci mnie lubia, garna sie do mnie. Kocham swoja prace :)

Mala_Czarna_89, ewulek lubią tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magu wrote:
    Paola w zeszłą środę miałam połowę tego co Ty, ale wynik odebrałam dopiero w sobotę. Tego samego dnia bhcg wyniosło prawie 32000. Wizytę mam dopiero w poniedziałek za tydzień. Do innego lekarza mogę iść najwcześniej w środę. Inny, do którego mam zaufanie ma w tym tygodniu jak na złość ma urlop. Szukałam innego prywatnie, ale jak czytam opinie to mi się odechciewa. :/
    To jeśli nie bierzesz jeszcze nic, to koniecznie leć, załatw w aptece bez recepty luteinę dopochwową 100 i 3 razy dziennie bierz. Musisz jak najszybciej podnieść ten progesteron, nie ma czasu żeby na lekarza czekać.

zytka lubi tę wiadomość

• ~~Ania~~ Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O raju jaki brzunio <3

Ja mam wizytę dopiero 01.04 na nfz, a prywatnie kiedy iść? dzien przed? w ten sam dzien? dzien po? :> Docelowo zawsze bedzie prywatna pozniej niz nfz.. ale juz sie nie moge doczekać!

vhyHp2.png
‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ