Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izzy wrote:Mała Czarna PADŁAM! Jak to możliwe, że masz już taki brzucho? Zazdraszczam!!
-
Paola w zeszłą środę miałam połowę tego co Ty, ale wynik odebrałam dopiero w sobotę. Tego samego dnia bhcg wyniosło prawie 32000. Wizytę mam dopiero w poniedziałek za tydzień. Do innego lekarza mogę iść najwcześniej w środę. Inny, do którego mam zaufanie ma w tym tygodniu jak na złość ma urlop. Szukałam innego prywatnie, ale jak czytam opinie to mi się odechciewa.
-
Hm mam juz taka "urodę" ze jak dużo się napije to mam brzuch wydety na piłeczkę. Teraz po prostu mam trochę wieksza piłeczkę
przed ciąża 52kg teraz 53kg. Zdjęcie robione po popołudniowej drzemce.
Zytka a w jakiej szkole? Rany jak mnie zawsze przerażały panie z matematyki
My też lecimy z mloda ale do pepco -
Izzy pierwsza ciąża była 11 lat temu i po dwóch dniach od testu leżałam w szpitalu. Teraz jakoś spokojniej podchodze. Napisałam do swojej gin, kazała beta hcg zrobić i dag znać jaki przyrost. Dopiero wtedy ustali termin. Najbliższy wolny prywatnie do niej to czerwiec. Najtrudniej powstrzymać się przed powiedzeniem córce. Jak będzie ust i serduszko to powiemy. A na poczatku miesiąca była awantura że niedotrzymalismy obietnicy. Miała mieć rodzeństwo w 2015 roku
to dostanie na 2 tyg przed swoimi urodzinami
Izzy, Kasia Kraków, ewulek lubią tę wiadomość
-
Mala czarna w podstawowce
wiem ze matematyczki budza groze, ja chyba tez jestem troche wredna, dyscyplina na lekcji musi byc no i duzo pytania, kartkowek i sprawdzianow i pracy domowej ale dzieci mnie lubia, garna sie do mnie. Kocham swoja prace
Mala_Czarna_89, ewulek lubią tę wiadomość
-
Magu wrote:Paola w zeszłą środę miałam połowę tego co Ty, ale wynik odebrałam dopiero w sobotę. Tego samego dnia bhcg wyniosło prawie 32000. Wizytę mam dopiero w poniedziałek za tydzień. Do innego lekarza mogę iść najwcześniej w środę. Inny, do którego mam zaufanie ma w tym tygodniu jak na złość ma urlop. Szukałam innego prywatnie, ale jak czytam opinie to mi się odechciewa.
zytka lubi tę wiadomość