Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_czarna brzuszek fest:) pewnie ciężko go ukryc?
Moj tez juz widac w obcislej bluzce a jak na zlosc zawsze w takich chodzilam i ciężko jest mi go schować
P. S. Dzisiaj mialam pierwsza zachcianke:pizza maz właśnie poleciał do pizzeri:DWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 18:37
-
A jakiej wielkości ten pęcherzyk? Lola, ja miałam ostatnią miesiączkę 1 lutego, tydzień temu (czyli mniej więcej taki czas jak u Ciebie teraz) miałam też tylko pęcherzyk 6, 5 mm, bez zarodka, ale gin pocieszał że u każdego to się inaczej wszystko rozwija... Kolejna wizyta w środę. Naczytałam się na różnych forach i pocieszam się tym że naprawdę co kobieta to inaczej wszystko i dużo było takich co miały jeszcze mniejsze te pęcherzyki a w 8 tc już było wszystko ładnie
-
Dziewczyny:) mi lekarz tłumaczył żeby nie panikować po każdej niteczce w sluzie.. mamy teraz bardzo mocno ukrwiona macice i nawrt przy wysiłku który wkładamy przy korzystaniu z toalety może pękać naczynko, stąd te niteczki. Mnie to troszkę uspokoiło. może wstyd się przyznać, ale kiedy miałam zaparcia i nie mogłam sobie z nim poradzić to tak miałam:)
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Kilka dni się nie udzielałam i chyba mniej dzięki temu stresowałam. Miałam dziś wizytę.... widziałam dwa bijące serduszka Przy jednym maleństwie kosmówka lekko się oddziela czy coś takiego więc mam się oszczędzać, nie harcować za bardzo z mężem i dostałam luteinę.
Z objawów to dużo odruchów wymiotnych i sahara w giembie niestety spać mi się w ogóle nie chce, choć wydaje mi się, że jestem troszkę zmęczona. Chciałabym żeby mi się cycuchy powiększyły i stały się wrażliwsze a tu nic.
Też bym chciała już brzuszek, ale na razie chudnę.
Pozdrowienia i kciukasy. Czekam na wizytę Walleriany
Izzy, Buffy, Aga_502, Nala85, paola87, Nuffeq, Kasia Kraków, ewulek, Ona_89', ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Położyłam się spać po obiadku i dopiero wstałam. Biore leki i ide dalej spać.. prześpie te chwile zwątpienia. Dzisiaj pierwszy dzień czuje się inaczej, normalnie. Bez odrobiny mdłości, nawet piersi nie bolą. Kurna ja już przez to przechodziłam. Znam to uczucie do cholery i tak się go strasznie bałam.. Nic, ide spać. Prześpie to.
-
madzi4aam wrote:Dziewczyny:) mi lekarz tłumaczył żeby nie panikować po każdej niteczce w sluzie.. mamy teraz bardzo mocno ukrwiona macice i nawrt przy wysiłku który wkładamy przy korzystaniu z toalety może pękać naczynko, stąd te niteczki. Mnie to troszkę uspokoiło. może wstyd się przyznać, ale kiedy miałam zaparcia i nie mogłam sobie z nim poradzić to tak miałam:)
olcia super haha a ty pewnie w szoku jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny