Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny, ja byłam dziś na usg ale oprócz pofałdowanego pęcherzyka ciążowego i ciałka żółtego nie widać zarodka , lekarka każe tydzień czekać twierdzi że jest 50/50 ale nie wygląda to dobrze i mam do Was pytanie czy któraś z Was tak miała i jak to się skończyło?
-
Witajcie ale się rozpisałyście masakra
ja po wczorajszym ciężkim dniu mam dzisiaj sporo energii i mnie to cieszy
też używam tej oliwki z Rossmanna, staram się regularnie
Lola robisz takie cuda, że sama się ustawię w kolejce, szczególnie jak się spełni moje marzenie o dziewczynce
a ja mam dzisiaj zachcianki - zjadłam śledzie, a po nich batonika
W ogóle non stop mam na coś ochotę
pewnie dlatego tak wyglądam -
My rodzicom chcemy powiedziec na swieta, bedzie to juz 10 tydzien, wiec mysle ze ok, na pewno sie bardzo uciesza ja dzis leze w lizky caly dzien, mdli mbie troche, mam nadzieje ze jutro mniej bedzie mnie mdlilo i spokojnie pojde do pracy, aby do swiat, po swietach chce powiedziec pani dyrektor o ciazy - ja pracuje w szkole jako nauczycielka.
-
Kicia.. nie odbierz tego tak jakbym cie straszyła, ale troche juz przeszłam i wiem, niestety.. ze musisz uzbroić się w cierpliwość.. ja Mialam taka sytuacje ostatnio.. nie było zarodka, tylko cialko żółte i 'płaski ' pęcherzyk.. poszłam w jeszcze w 7 tyg i dalej on był, ale niestety zarodek nie pokazał się.. lekarz nir kierował na zabieg bo stwierdził ze natura Lubi zaskakiwać i ona sama zdecyduje w którą stronę to pójdzie.. u mnie nue skończyło sie to dobrze, bo dzień przed wigilia zaczęłam krwawic.. mam nadzieje że u ciebie będzie odwrotnie!! Trzymam kciuki!!
-
U mnie nic nie widac. Mam wrazenie ze podbrzusze mi spochlo ale poza tym nic. Dalej w ciasnych jeansach smigam. Podejrzewam ze dlugo u mnie nie bedzie nic widac bo u mojej siostry to do 6 miesiaca nie bylo widac jak miala luzniejsza bluzke. Do tego dosc wysoka jestem i dziecko tez inaczej bedzie sie ukladac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kicia1985 wrote:cześć dziewczyny, ja byłam dziś na usg ale oprócz pofałdowanego pęcherzyka ciążowego i ciałka żółtego nie widać zarodka , lekarka każe tydzień czekać twierdzi że jest 50/50 ale nie wygląda to dobrze i mam do Was pytanie czy któraś z Was tak miała i jak to się skończyło?
ewulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny