Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Abonament od meza z pracy, czAsami tam chodze do gin (glownie po skierowania), tym bardziej ze w trwkcie ciazy przeslismy z Luxmedu do Enelmedu i nie znalazkam pasujacego mi gin, a czas lecial.
Pewnie glukoze tez zrobie z abonamentu, tyle ze to upierdliwe bo lab.mam 10 min na nogach, a placowka z abon. 40 min autobusem, ale jak juz za to placimy, to warto skorzystac.
Mikado wspolczuje przezycPewnie machnelanym wszystkie badania, zeby wiedziec na czym sie stoi.
Kitaja widze, ze Ty tez stresu sie najwdlas...ja robilam 2 razy toxo i nie wychodzilo mi swieze zarazenie, moze zrobie raz jeszcze, bo sie tym akurat stresuje, ze zlapie syf.
Czy Furixin jest na recepte? -
Izulka, jestem jestem Kochana ;* ciągle podczytuję, ale jakoś nie mam weny, by coś napisać, bo jestem straaasznie dzisiaj senna razem z moim
tylko Mały w brzuszku w dobrej formie sobie bryka
Powoli szykujemy się na wyjazd nad morze i powiem szczerze, że już naprawdę nie potrafię się doczekać. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję tę drogę, bo ostatnio jak jechaliśmy w sobotę na działkę do znajomych, to zrobiło mi się nawet w samochodzie słabodziwne, bo jak później wracaliśmy, to było ok. Także zobaczymy
może akurat wtedy miałam słabszy dzień
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Kitaja ja sok żurawinowy dodawalam do butelki wody i woda jak dla mnie dobra była;)
Mikado dobrze ze juz w domu jesteś zrób wszystkie badania a będziesz miała spokojniejsza głowę. Ja teraz tez robiłam posiew moczu na własną rękę mimo że ogólne miałam ok ale w ogólnym nie zawsze wszystko wychodziKitaja lubi tę wiadomość
-
Pewnie zaczne od kupienia soku zurawinowego, takiego aptecznego i bede popijac + podjadac suszona zurawine, zeby te ekstra bakterie, ktore mam wytepic.
Mi tez zwiekszyl sie apetyt (niestety). Dlatego chce isc na fitness i staram sie ze slodyczy jesc czekolade gorzka i ograniczac zakupy slodyczy, bo jak bede w domu, to je zjem.
Ginger, a jk zakupy spozywcze online? Zadowolona jestes? -
Izik moj apetyt tez sie wzmozyl
a jak nie zjem to czuje taki dziwny glod i wtedy nachodza mnie mdlosci, staram sie jesc zdrowo ale nie zawsze mi to wychodzi jak narazie +5kg ale po porodzie bede cwiczyc
GINGER a dziekuje za rade sprobuje jutro rozrobic z woda moze lepiej bedzie smakowac
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Haen żurawina działa cuda wiec polecam a mówi ci to ktoś kto od lat zmaga się z infekcjami;)
Ja na szczęście parcia na słodkie nie mam jedyne co to codziennie zjadam loda a tak to głównie owoce;)
Zakupy online w Tesco rewelacja;) od teraz tylko tak robięwiadomo po drobne rzeczy jak braknie to się pójdzie bo mam pod nosem ale jednak jest to oszczędność czasu i mega wygoda;)
haen lubi tę wiadomość
-
Haen, mamy do pokonania ponad 600 km :p także troszeczkę
Pamiętam pamiętam o karciejuż przygotowana.
Ja też mam lekkiego stresa z powodu zusu, no ale ryzykuję. Na co dzień jak wychodzę o tym nie myślę, bo zawsze da się jakoś z takiej krótkiej nieobecności wytłumaczyć, ale z kilkudniowej juz gorzejno ale rozmawiałam z koleżanką, która pracuje w zusie właśnie i powiedziała, że w naszym oddziale nie czepiają się kobiet w ciąży i ona sama będąc w ciąży się nie przejmowała tylko jeździła na wakacje. Także mam nadzieję, że przez te kilka dni akurat zus nie będzie chciał do mnie wpaść
kontrolowani są wybierani losowo, a ze ja nie mam szczęścia do wygrywania losowań, to myślę, że i tym razem tego szczęścia mieć nie będę
Kitaja dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 21:51
-
Hean Ginger ma racje zurawiny dziala cuda i jest zdrowa a nie to co tabletki sama chemia
moze malo smaczna,ale dziala cuda
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
No to tym bardziej kupie sok, suszona bede podjadac i zobacze za msc czy wyniki sie poprawia.
Mi waga ladnie sie trzymala, ale skoczyla od 17-18 tc. Podejrzewam u siebie efekt jojo, bo przed ciaza schudlam sporo i dalej bym sie odchudzala, gdyby nie ciaza.
A jak cellulit sie powiekszyl - 1sza klasa, pewnie czesc zejdzie po porodzie, nad reszta trzeba bedzie popracowac, ale dam rade. -
Witaj Kitaja
Co do apetytu to u mnie zmalałale nie narzekam może w końcu przystopuje z waga.
Jutro mam wizytę i jak czytam o waszych infekcjach to chyba wskocze ginowi na fotel z własnej woli bo jak serduszkowalismy w sobotę to coś mnie w środku pobolewalo niech zerknie okiem fachowcaKitaja lubi tę wiadomość
-
Mnie też dopadł w ostatnim czasie wilczy apetyt. Wrzuciłam już 10kg. Brzuch sporawy, smaruję się 3 razy dziennie oliwką i kremem, bo skóra baaardzo napięta. Chętnie bym poszła na fitness lub jogę dla ciężarnych, ale nie wiem czy z moimi skurczami można. Zapytam lekarza, bo za troszkę ponad tydzień mam wizytę. Pewnie wyśle mnie na usg, bo bede jakoś w 28tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:28
Synuś