Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja łóżeczko będe chyba kupowac u koleżanki w sklepie maja fajne nowe łózeczka przywiezione za 350zł
Tylko ja chce całe białe bo takie kolory maja starsze dziewczynki moje.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0557c9ea35a9.jpg
Wogóle zaproponowala mi dzisiaj telefonicznie zebym swoje prace do niej do sklepu wstawilaMW26, Ginger84 lubią tę wiadomość
-
Izulka ja kupuję 60x120 a potem dostanie duże łóżko, tak jak Laura. Ale jeden i drugi pomysł jest ok, zależy od twoich upodobań
Ja się oczywiście wzięłam za skręcanie łóżka. Mianuję się żoną roku. I nie przemęczam się, siedzę na ziemi i kręcę imbusami
Przysłali mi łóżko bez materaca (też był zamawiany), będzie dopiero jutro. A już się cieszyłam, że nie będę spać więcej na kanapie. Laura tylko się cieszy, bo śpi z nami w salonie od kilku nocy -
zastanawiam się tez, czy praktyczne są takie łóżeczka jak np aparatka wstawiłaś..
czy dziecko nie będzie łapek wkładać sobie w te szczebelki na bokach co jest rysunek..
Podobają mi się takie rysunki na łóżeczku, ale nie wiem czy nei lepiej żeby te krótsze boki były np w całości wypełnione..
jak myślicie?
-
Micia wrote:Moodliszka super, że dotarliście i wszystko ok
. Bo na fejsie przy takiej ilości osób to ciężko będzie się połapać
.
Dziewczyny mam pytanie do tych, które biorą witaminy z DHA, chciałabym kupić i zastanawiam się, które są dobre, może polecicie jakieś?
Micia ja biorę z omega med samo dha bez witamin, nie "capi" ryba polecam cena w gemini apteka bardzo przystępna
Micia lubi tę wiadomość
-
izulka ja mialam dla Oliwki takie potem oddalam bo nei planowalam drugiego dziecka potem dla Lenki tez takie kupilam tylko z misiem i teraz tez takie kupuje. Młoda nawet nei wpadla na to zeby wtykac tam łapki. A ma juz na najnizszym poziomie bo mi staje i lazi przy barierkach
-
Ja kupuje mniejsze, bo wieksze sie nie zmiesci.
A o swojej wizji napisze wieczorem, jak bede przy komp.
Aparatka z tymi wiszacymi ozdobami to jak sue je mocyje do sciany? Wiercenie odpada, bo to jest cieniutka sciana, a z drugiej strony boje sie, ze np.tasma dwustronnie nie zejdzie latwo.
Ps.czy da sie zrobic tak, zeby na maila nie przychodzily powiadomienia o nowych postach z fb tylko z tej grupy? Musze cos w ustawieniachzmienic, bo mi sie z poczty smietnik robi. -
dzowni moja 5 letnia córka z ojca telefonu i mówi: mamo wracaj bo ten ojciec to mnei ubiera jak wiesniare normalnei wstyd z domu wyjsc. No usiadlam jak to usłyszalam ona ma 5 lat a co bedzie dalej
natali101, Mala_Czarna_89, justa1234, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ale wrzawa od rana tutaj, nadrobienie kilku stron zajeło mi jakieś 20 min a jak dołącze do FB to tak jak mówicie pochłonę sie na całe dnie
Ja już po zakupach na ryneczku kupiłam borówki i jagody i tak sie zastanawiam naleśniki czy ciachoMusze się uwijać bo jeszcze dziś wracam do męża - czeka mnie jakieś 130 km za kierownicą - mam nadzieję że bez niespodzianki!
Modliszka zazdroszczę wakacji-odpoczywaj i korzystaj z chwil z mężem
Haen a ty juz W. w kąt wsadzasz
Ja biorę samo dha plus magnez kw.foliowy, jod i wit d3 poki co morfo ok, a po tych witaminkach z alfabetu słyszałam nie od jednego lekarza i położnej że duże dzieci rosną...
Wiecie co brzuch mi z dnia na dzień rośnie -
Natali, spełnienia marzeń i zdrowka
Haen, dziecko w kącie to za karę?
Ja jeszcze nie dotarłam do komputera żeby ogarnąć fb. (z Tel mi ciężko). Po tym co piszecie w sumie mi się odechciewaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:41
perelka89 lubi tę wiadomość
Synuś
-
1,5h i złożyłam łóżko
oczywiście jest o milimetr za duże i nie mieści mi się za grzejnikiem wrrr. Jeszcze sobie ramki ze zdjęciami powieszę i gdy Laura pojedzie na wakacje a jak rozłożę laptopa w sypialni, to nikt mnie nie wyciągnie
U nas teraz to już na bank 60x120 i tak ledwo się zmieści.
Zastanawiam się nad mocniejszym kolorem dodatków do sypialni (cała jest dość stonowana), chodzi mi dosłownie o doniczki i jaśki, jak wy macie? Shibuya, liczę na ciebie -
Mała ja mam pokój w brązach i kremach teraz właśnie kupuje dodatki turkusowe. Zasłonki, mąż teraz wiesza obraz i czekam na doniczki i jaski właśnie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:57
Mala_Czarna_89, perelka89, Shibuya lubią tę wiadomość