Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Polozylam sie z zamiarem spania.. Ale powierciłam sie i nie zasnęłam nawet na chwile..
ciśnienie 130/60 hm..
A teraz kiedy myślicie chrzcić nasze maluszki ?
Ja myślałam kolo marca
Co do zdolności to hm.. Uwielbiałam rysowac i nawet nieźle mi to szlo.. Moze powrócę di tego ? Chociaz nawet olowka nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:41
-
Aparatka uwazam ze takie praktyczne prezenty na chrzciny ok, ale jednak tez jestem tradycjonalistka i taki lancuszek tez musi byc. Moje np wszystkie praktyczne prezenty typu zegarek rower itd to nie wiem wiem gdzie sa, rowek mojemu chrzesniakowi ukradli, a zloty lancuszek z serduszkiem od juz niezyjacego chrzestnego jest i jest to pamiatka.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam szybkie pytanie- może któraś będzie wiedziała- nie było dziś mojego gina bo miał jakąś operacje a mi się L4 skończyło. Przyjmuje tylko raz na tydzień. Czy mogę iść do internisty skoro ZUS już wie, że jestem w ciąży i to tylko przedłuzenie ? Internista wie, ma w karcie dużo o ciaży a ZUS ma przesłane przeze mnie dokumenty właśnie od internisty, bo musialam wytłumaczyć czemu nie było mnie w domu podczas kontroli.
-
Izulka pomyslalam ze np na wielkanoc o ile nie jest pozna w przyszlym roku, ale jeszcze tego nie sprawdzalam
Bedzie juz cieplej bo jesli beda mrozy to jakos ciezzko mi sobie wyobrazic chrzest.izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość
-
olcia88 wrote:Dziewczyny mam szybkie pytanie- może któraś będzie wiedziała- nie było dziś mojego gina bo miał jakąś operacje a mi się L4 skończyło. Przyjmuje tylko raz na tydzień. Czy mogę iść do internisty skoro ZUS już wie, że jestem w ciąży i to tylko przedłuzenie ? Internista wie, ma w karcie dużo o ciaży a ZUS ma przesłane przeze mnie dokumenty właśnie od internisty, bo musialam wytłumaczyć czemu nie było mnie w domu podczas kontroli.
Tak, może Ci internista wystawić (przypilnuj żeby było. Poproś na tydzień, a później weź od ginekologa
Edit- miało być "B",a nie ludzik w okularachWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 16:00
olcia88 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Dziewczyny, mąż obdupi mnie jak nic
Olcia możesz iść do internisty, ja pierwsze brałam właśnie u internisty po konsultacji z księgową
Madalena pytałam o płeć bo chciałam zaproponować kolczykico do łańcuszka, to Laura dostała na chrzest od wujka-księdza. Kosztował ponad 600zł a nosi go dopiero teraz. Pozwalam jej, bo wiem, że jak dorośnie to pewnie nie będzie się podobał. Myślę, że najlepiej omówić to z rodzicami dziecka, każdy ma inne preferencje. A u nas łańcuszek to pieniądze w błoto..
Co do chrztu to Laurę chrzciliśmy w szpitalu praktycznie na łożu śmiercinie wspominam tego zbyt miło, miała 1,5 miesiąca. Teraz raczej chciałabym wcześniej
-
nick nieaktualnyU mnie za to w sypialni fiolet i zieleń a w pokoju dziennym beż i ecru. Mnie osobiście pastelowe odcienie nudzą a białe meble nie podobają mi się, takie pokoje wydają mi się smutne i kojarzą ze szpitalem. Także każdy ma swoje wizje
Powiem wam, że brzuch rośnie mi coraz bardziej i zaczyna wkurzać. Wczoraj przy orgazmie skurcze macicy czułam juz tak wysoko, że w sumie dziwne i mało przyjemne to było. Jeszcze tylko brakuje by seks stracił na smaku ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 16:13
-
olcia88 wrote:Mała czarna a na ile brałaś od internisty ?
olcia88 lubi tę wiadomość
-
Patryka chrzcilismy jak mial 1,5 mc teraz tak myslalam o okolicy Bozego Narodzenia. Mam zimowy komplet do chrztu wiec bedzie jak znalazl:)
Potem kolejna impreza w lutym urodziny Patryka wiec musze to jakos rozlozyc w czasie:)
Mala ja zamowilam na necie poszewki na jaski za 8 zl ale jeszcze nie wiem jakie beda. Ja chcialam gladkie satynowe turkusowe i takie znalazlam.perelka89 lubi tę wiadomość