Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam szarości i biele, a dodatki w pudrowym różu, co widać na avatarze - więc nie pomogę w kwestii kontrastowych/kolorowych dodatków, choć myślę, że młodemu zrobimy dodatki w mięcie i jako, że na początku łóżeczko pójdzie do sypialni - to pozmieniam dodatki na miętowe
Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Turkus to mój ulubiony kolor
myślę właśnie nad nim, lub granatowym, różem, intensywnym lub właśnie pudrowym. Mąż nie bardzo chce róż, jak się zdecyduję, to przekonam go, że to fiolet
Sypialnię mamy beżowo- szarą z meblami w bardzo ciemnym brązie. Zdjęcia całej rodziny są w salonie, w sypialni powiesiłam 3 fotki z naszej sesji ślubnej na sianie -
MadaLena30 wrote:Micia ja biorę z omega med samo dha bez witamin, nie "capi" ryba polecam cena w gemini apteka bardzo przystępna
To ja właśnie chcę samo dha dobrze wiedzieć, zaraz sprawdzę. Dzięki
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia to polecam zawsze mozesz brac 2tab.
Padloo na nalesniki uwielbiam jesc ale smazenie doprowadza mnie do szewskiej....
Wlasnie mysle nad kolorystyka w nowym mieszkaniu, wiec z checia podczytuje jakie macie kolory gdzie itd..
Moj malzonek zostal poproszony o bycie ojcem chrzestnym we wrzesniu, a wiec kolejna impreza kolejny wydatek wiec chyba z wyjazdem nad morze sobie odpuscimy ....
Jakie sa zobowiazania ojca chrzestnego?
Swieca, oplata za chrzest i prezent?Micia lubi tę wiadomość
-
moja mama wysłała mi moje obrazki co robiłam pół roku temu do pokoju dziewczyn tylko nie wiem dlaczego je ściągneła i na podłodze położyła do zdjecia.
ja mam praktycznie cały pokój w takich gadżetach własnej roboty bo jest to orginalne jesli chodzi o pokoj dzieciecy:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79e0792b3091.jpg
jak Wam sie podobają???MW26, Molcia, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
aparatka wrote:MadaLena ojciec chrzestny musi kupić świece i stroik do świecy i to tyle:) Opłaty za chrzest ponosza rodzice dziecka nie chrzestni:)
Obrazki ladne... z czego sa wykonane ? -
Aparatka ty to zawsze coś masz w ręce co?
ja lubię takie oryginalne dodatki. Nie cierpię chińszczyzny.
Madalena jeśli chodzi o urządzanie to ja teraz stawiam na bardzo stonowaną całość w kolorach ziemi (biały, szary, brązowy, beżowy) i ewentualnie żywsze dodatki. Wtedy nie razi po oczach i jest fajna harmoniaale przechodziłam też okres żywych kolorów na starym mieszkaniu
u Laury nadal cukierkowo- róż, biel i fiolet.
co do opłaty za chrzest to też pierwsze słyszę. A to chłopczyk czy dziewczynka?
MW no co ty, fajnego masz męża
Leżę i odpoczywam!Daję sobie dzisiaj luzy i choć nie lśni wokół, to brzuch nie boli. Mój m powiedział, że woli, żeby był syf, niż żeby mnie bolało. Zastanawiam się tylko, czy dostanę zjebkę za to łóżko, czy się ucieszy, że on tego nie musi robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:06
-
Za chrzest pierwsze słysze zeby chrzestny płacił. A łańcuszki to juz chyba z mody wyszły moje dziewczynki dostały od chrzestnych potrzebne rzeczy. Oliwka np dostała od chrzestnego lezaczek bujaczek z wibracjami bo akurat nie zdarzylam kupic a Lenka dostala pieniazki od ojca chrzestnego. Chrzestna Oliwi kupiła złotą grzechotkę ręcznik z imieniem wychaftowanym oraz karte podarunkowa do smyka a Lenka mate edukacyjna.
Za oba chrzty płacilismy my przyznam szczerze ze dalismy 100zł w kopercie ksiedzu i juz. Obie były chrzczone jak miały 6 tygodni.
Mała_Czarna ja nie lubei siedziec i nic nie robić jak coś mi wpadnie do głowy odrazu realizuje:) Teraz mam pół zeszytu ze szkicami co będę robić jak wrócę do domu . Mój tylko dostaje smsmy co ma mi kupić i gdzie:) -
Mala tez stawiam na takie stonowane kolory plus akcent ktory mozna zmienic w razie zmiany upodoban. Chcialabym zeby bylo prosto elegancko
Chlopczyk Jurek bedzie
Co byscie kupily w prezencie jako chrzestny? -
Mala najpierw dostaniesz zjebke a pozniej maz sie ucieszy
Tak obstawiam... a teraz lezakuj bo ty naprawde przeginasz.
Ja teraz codziennie czuje jak mnie cagnie po bokach ale tlumacze sobie ze rosnie -
Madalena - no u mnie to jest po skandynawsku - biało-szaro z elementami drewna, z różnymi dodatkami i tak mam w całym mieszkaniu
w salonie z aneksem mamy żywą zieleń, w sypialni tak jak mówiłam - róż, a w łazience turkus, no i tak jak mówisz plus jest taki, że wystarczy zmiana koloru dodatków i masz zupełnie inne pomieszczenie
aparatka zrób zdjęcie pokoju dziewczyn chętnie zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:22
MadaLena30, MW26, perelka89 lubią tę wiadomość