Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Odnosnie Home&You online, ja dlugo czekalam na swoje zamowienie, tak uprzedzam tylko, bo myslalam, ze kilka dni, a chyba tydzien-poltora czekalam do momentu wyslania, ale moze mialam pecha.
W auchan beda, tylko trudno stwierdzic jakie...
Ja sie nie moge doczekac Ikei on line -
Hej dziewczyny
ja jak zawsze brak czasu
slub siostry za nami hulalam do samego rana tak samo na poprawinach
we wtorek bylismy u lekarza i wszytsko dobrze
a co u Was?
ja dalej nic jeszcze nie mam kupionego jedynie to co dostaje w prezencie ;P
perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis poza domem i prawie zawalu dostalam. Otwieram skrzynke na listy, a ram Zus...mysle sobie, ze wyszlam i pewnie kontrola, otwieram nerwowo list, a tam ... informacja o stanie skladek
Uf.
A ja sobie dzisiaj ciachnelam wlosy i mam boba krotkiego i jest fajnie:)perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Magdalena, chrzestny kupuje świece i szatke. Za chrzest płacą rodzice. Ja dałam 300 zł plus złoty łańcuszek z medalikiem co by młody miał pamiątke.
Nati na chrzest dostała całe złoto,łańcuszek, medalik z bozia,znak zodiaku,literke N,kolczyki, pierścionek. Na komunie od chrzestnej złoty łańcuszek z diamentem i dedykacją.
Ja chcę na Wielkanoc chrzciny zrobić.perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Dziś pierwszy raz wypilam kawę od połowy marca
jaka była pyszna.
Nati była w kinie z koleżanką,a ja z jej mamą na kawie, a później zakupy.
Kupiłam małej 3 body, a koleżanka dla lalek z 10 ubranek i buty. Śmiałam się, ze później będę rozbierać jej lalki i pożyczać ubranka dla małejmoodliszka lubi tę wiadomość
-
perełka makaron z lodami mówisz?
wymiękam
Ja lubię remonty, malowanie, składanie mebli (to jak puzzle 3d) bo mój m się do tego nie nadaje
Shibuya zwizualizowalam sobie twoje mieszkankomam nadzieje ze wrzucisz jakieś fotki jak skonczycie
nie ukrywam ze najbardziej różowy mnie korci (np 4 małe poduchy- 2 różowe, 1 ecru i 1 szara). Ale zobaczę co mają w sklepach
Haen a jakbys pomalowala jakiś stary mevwlek na musztardowo?malowalam laurkowe niebieskie meble na rozowo- biało i nawet nieźle wyszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:08
perelka89, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Mala,i jak twój na złożone łóżeczko "?
Perelka dalej nie przeszlo.. Ale dzieki ze pytasz..dzisiaj bardzo mi,ciśnienie skacze..
Ty jutro glukozę a ja jutro na tarczyce badania,ale w poniedziałek robię glukozę
i inne badania
,
perelka89 lubi tę wiadomość