Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie nie moge...
a jestem zmeczona...ostatnio sue klade k.23 i o 6 pobudka, wczordj sie polozylam wczesniej, bo bylam padnieta, ale wstalam tez wczesniej i taki...
Na szczesscie na dzis nie mam zadnych planow, to odpoczne i moze idespie chciciaz od dluzszego czasu drzemki w ciagu dnia tez mi nie wychodza.
-
Ginger, padłamGinger84 wrote:Rozmarzona właśnie miałam ci pisać że dziś cholerna pełnia:/ tak wiec ja jeszcze nie śpię.
Byłam dziś u koleżanki i dobrze mi to zrobiło. Dzień bez nospy od bardzo dawna. I wsiadam do samochodu byłam jako kierowca ale usiadłam jako pasażer i siedzę i czekam.. po chwili jak zaczęłam się śmiać to się aż popłakałam. Moja głowa odmawia posłuszeństwa. Kolejny przykład od dwóch tyg szukam moich ulubionych majtek i znalazłam a gdzie? W szafce z albumami zdjęciami. No masakra nic znaleźć nie mogę cukier dałam do zamrażarki ja nie wiem co się dzieje.
Ale dobrze wiedzieć, że nie jestem sama
-
Mała Czarna, właśnie mąż mi tłumaczył wczoraj, że normalnie w roku jest 12 pełni a co ileś tam lat 13. I dzisiaj w południe (tak, w południe) ma być ta 13 pełnia. Ale u nas chyba jej nie widać.. Sama już nie wiem. Nie ogarniaj czasami wsypania płatków do mleka a on mi tu o pełniach opowiada...
Molcia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
. Tez mam na koncie nieprzespana noc, albo z powodu wieczornego przejedzenia, albo ta pelnia
. Moze teraz sie uda zasnac. Jeszcze przez pol nocy sasiedzi z zasciany sie klocili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 06:10

ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Wspolczuje wam nie przespanych nocy !
Ja co prawda sie krecilam i wstawalam ale tak zle nie bylo ....chodz chyba troszke przyzwyczailam sie zdo spania w lozku sama
Co do gustow kazdy ma inne i sie o nich nie dyskutuje -jak to sie mowi:)
Ja kiedys nigdy bym nie zalozyla zoltego zlota a teraz tylko takie nosze.
Na chrzciny to raczej bez sensu kupowac bizu bo i tak malemu dziecku sie nie zalozy, ale w pozniejszym okresie mysle ze warto -to jednak pamiatka.
Obudzilam sie juz glodna i stwierdzilam ze to chyba marny pomysl zeby samemu jechac na ta glukoze i nie jest do 11, wiec poczekam do pon. Wtedy jak cos to pojade nawet sama ale do przychodni ktora jest blizej a dzis jest zamknieta.
Perelka Rozmarzona powodzenia na gluko...
perelka89, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Hehe ginger dobra jestes:)
Perelka ja dzisiaj tylko,na tsh bo,dostałam,skierowanie od,rodzinnego wiec sobie pójdę,za darmo...a co ! Chociaz,jedno badanie będę mieć za free
A w pon cala,reszta ...prywatnie
Czekam,juz w kolejce,od 7
bo tu,od 8 jest ale,same mohery wiec pewnie kobiety w ciąży by nie przepuścili 
Mimo ze pisze ze bez kolejki w ciąży
Brzuch boli..
glodna jestem,jak pieron..
Pominelam dawkę,tak,jak mówiliście
a wezmę pozniej tan na tarczyce 
A u mnie noc nawet ze przespana..
Wczoraj mąż poprosił corcie żeby dala,sie mamie wyspać bo miałam to samo co,cebulka.. Nie Szlo usnac ani spać bo tak kopala
i wiecie co..chyba podzialalo
ledwo,sie obudziłam na to badanie
albo po wczorajszym dniu ( bez tabletki apapu) spalam jak zabita
perelka89 lubi tę wiadomość

-
Izulka przepros i wejdz bez kolejki tym bardziej jesli jest taka inf. Na drzwiach !!!!
Chyba widac po tobie ze w ciazy jestes a nie ze kapusty sie najadlas
A tab. Wez od razu po badaniu, zanim dojedziesz do domu bedziesz mogla zjesc sniadanie...
Ja licze 6mc od 23 tyg...a 7 to kolo 27 tg... wiec jeszcze troche.
Stanelam na wage ... +8kg .... chyba musze zmniejszyc ilosc jedzonych lodow
-
Ja licze msc jak MadaLena:)
I wlasnie powiedz, zebhestes w ciazy i bez kolejki. Ja wiem, ze my sie krygujemy, ale trzeba sie upominac o swoje.
W ogole kiedys przed badaniem tsh bylam taka dumna z siebie, ze tuz po przebudzeniu nie wzielam leku, ze wyszlam z gabinetu, lyknelam tabletke i od razu wyciagnelam kanapke czyli bez sensu
tak sie skupilam, zeby nie zjesc nic rano, to jak tylko wyszlam z gabinetu to na raz leki i jedzenie...

-
Madalena ale u Ciebie to jeszcze za wcześnie na glukozę jest - z tego co mi lekarka mówiła między 24 a 28 tyg, przy czym lekarze liczą skończone tygodnieMadaLena30 wrote:Wspolczuje wam nie przespanych nocy !
Ja co prawda sie krecilam i wstawalam ale tak zle nie bylo ....chodz chyba troszke przyzwyczailam sie zdo spania w lozku sama
Co do gustow kazdy ma inne i sie o nich nie dyskutuje -jak to sie mowi:)
Ja kiedys nigdy bym nie zalozyla zoltego zlota a teraz tylko takie nosze.
Na chrzciny to raczej bez sensu kupowac bizu bo i tak malemu dziecku sie nie zalozy, ale w pozniejszym okresie mysle ze warto -to jednak pamiatka.
Obudzilam sie juz glodna i stwierdzilam ze to chyba marny pomysl zeby samemu jechac na ta glukoze i nie jest do 11, wiec poczekam do pon. Wtedy jak cos to pojade nawet sama ale do przychodni ktora jest blizej a dzis jest zamknieta.
Perelka Rozmarzona powodzenia na gluko...
a poza tym witam się w ostatnim dniu "w cyrku"
jeszcze 7h!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:50
-
kurcze dziewczyny ciąża mi nie słuzy wczoraj wrocila do mnie paczka dlaczego ?? Uwaga nie wpisalam nazwy ulicy na kopercie:/ Jestem tak nei ogarnieta czasami ze az sama na siebie jestem wsciekła:(
Oby nas dzisiaj do domku puścili tyłek mnie juz boli od tego krzesła szpitalnego, marze o kąpieli a juz nie wspomne normalnym obiadku. -
Aparatka ty jesteś nieogarnieta patrz kilka postów wyżej co ja wyprawiam wiec nie jesteś sama:)
Podziwiam cię ze tak dajesz rade w tym szpitalu ja to bym chwili nie wysiedziala na krześle:/ wiec ja będę się stresować we wrześniu w domu jak Patryk będzie w szpitalu:( -
Ginger u mnie samo zaparcie i upartosc daje mi siłe. Nie wiem czy bym dala rade siedziec w wyzszej ciazy i dlatego boje sie strasznie tego 9 listopada jak mała bedzie miala zabieg pod narkoza. nie wyobrazam sobie zeby mnie przy niej nie bylo a tak tez moze sie zdarzyc bo mam termin na 13