Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie nie moge...
a jestem zmeczona...ostatnio sue klade k.23 i o 6 pobudka, wczordj sie polozylam wczesniej, bo bylam padnieta, ale wstalam tez wczesniej i taki...
Na szczesscie na dzis nie mam zadnych planow, to odpoczne i moze idespie chciciaz od dluzszego czasu drzemki w ciagu dnia tez mi nie wychodza. -
Ginger84 wrote:Rozmarzona właśnie miałam ci pisać że dziś cholerna pełnia:/ tak wiec ja jeszcze nie śpię.
Byłam dziś u koleżanki i dobrze mi to zrobiło. Dzień bez nospy od bardzo dawna. I wsiadam do samochodu byłam jako kierowca ale usiadłam jako pasażer i siedzę i czekam.. po chwili jak zaczęłam się śmiać to się aż popłakałam. Moja głowa odmawia posłuszeństwa. Kolejny przykład od dwóch tyg szukam moich ulubionych majtek i znalazłam a gdzie? W szafce z albumami zdjęciami. No masakra nic znaleźć nie mogę cukier dałam do zamrażarki ja nie wiem co się dzieje.Ale dobrze wiedzieć, że nie jestem sama
-
Mała Czarna, właśnie mąż mi tłumaczył wczoraj, że normalnie w roku jest 12 pełni a co ileś tam lat 13. I dzisiaj w południe (tak, w południe) ma być ta 13 pełnia. Ale u nas chyba jej nie widać.. Sama już nie wiem. Nie ogarniaj czasami wsypania płatków do mleka a on mi tu o pełniach opowiada...
Molcia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
. Tez mam na koncie nieprzespana noc, albo z powodu wieczornego przejedzenia, albo ta pelnia
. Moze teraz sie uda zasnac. Jeszcze przez pol nocy sasiedzi z zasciany sie klocili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 06:10
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Wspolczuje wam nie przespanych nocy !
Ja co prawda sie krecilam i wstawalam ale tak zle nie bylo ....chodz chyba troszke przyzwyczailam sie zdo spania w lozku sama
Co do gustow kazdy ma inne i sie o nich nie dyskutuje -jak to sie mowi:)
Ja kiedys nigdy bym nie zalozyla zoltego zlota a teraz tylko takie nosze.
Na chrzciny to raczej bez sensu kupowac bizu bo i tak malemu dziecku sie nie zalozy, ale w pozniejszym okresie mysle ze warto -to jednak pamiatka.
Obudzilam sie juz glodna i stwierdzilam ze to chyba marny pomysl zeby samemu jechac na ta glukoze i nie jest do 11, wiec poczekam do pon. Wtedy jak cos to pojade nawet sama ale do przychodni ktora jest blizej a dzis jest zamknieta.
Perelka Rozmarzona powodzenia na gluko...perelka89, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Hehe ginger dobra jestes:)
Perelka ja dzisiaj tylko,na tsh bo,dostałam,skierowanie od,rodzinnego wiec sobie pójdę,za darmo...a co ! Chociaz,jedno badanie będę mieć za free
A w pon cala,reszta ...prywatnie
Czekam,juz w kolejce,od 7bo tu,od 8 jest ale,same mohery wiec pewnie kobiety w ciąży by nie przepuścili
Mimo ze pisze ze bez kolejki w ciąży
Brzuch boli..glodna jestem,jak pieron..
Pominelam dawkę,tak,jak mówiliściea wezmę pozniej tan na tarczyce
A u mnie noc nawet ze przespana..
Wczoraj mąż poprosił corcie żeby dala,sie mamie wyspać bo miałam to samo co,cebulka.. Nie Szlo usnac ani spać bo tak kopalai wiecie co..chyba podzialalo
ledwo,sie obudziłam na to badanie
albo po wczorajszym dniu ( bez tabletki apapu) spalam jak zabita
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Izulka przepros i wejdz bez kolejki tym bardziej jesli jest taka inf. Na drzwiach !!!!
Chyba widac po tobie ze w ciazy jestes a nie ze kapusty sie najadlas
A tab. Wez od razu po badaniu, zanim dojedziesz do domu bedziesz mogla zjesc sniadanie...
Ja licze 6mc od 23 tyg...a 7 to kolo 27 tg... wiec jeszcze troche.
Stanelam na wage ... +8kg .... chyba musze zmniejszyc ilosc jedzonych lodow -
Ja licze msc jak MadaLena:)
I wlasnie powiedz, zebhestes w ciazy i bez kolejki. Ja wiem, ze my sie krygujemy, ale trzeba sie upominac o swoje.
W ogole kiedys przed badaniem tsh bylam taka dumna z siebie, ze tuz po przebudzeniu nie wzielam leku, ze wyszlam z gabinetu, lyknelam tabletke i od razu wyciagnelam kanapke czyli bez sensutak sie skupilam, zeby nie zjesc nic rano, to jak tylko wyszlam z gabinetu to na raz leki i jedzenie...
-
MadaLena30 wrote:Wspolczuje wam nie przespanych nocy !
Ja co prawda sie krecilam i wstawalam ale tak zle nie bylo ....chodz chyba troszke przyzwyczailam sie zdo spania w lozku sama
Co do gustow kazdy ma inne i sie o nich nie dyskutuje -jak to sie mowi:)
Ja kiedys nigdy bym nie zalozyla zoltego zlota a teraz tylko takie nosze.
Na chrzciny to raczej bez sensu kupowac bizu bo i tak malemu dziecku sie nie zalozy, ale w pozniejszym okresie mysle ze warto -to jednak pamiatka.
Obudzilam sie juz glodna i stwierdzilam ze to chyba marny pomysl zeby samemu jechac na ta glukoze i nie jest do 11, wiec poczekam do pon. Wtedy jak cos to pojade nawet sama ale do przychodni ktora jest blizej a dzis jest zamknieta.
Perelka Rozmarzona powodzenia na gluko...
a poza tym witam się w ostatnim dniu "w cyrku"jeszcze 7h!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:50
-
kurcze dziewczyny ciąża mi nie słuzy wczoraj wrocila do mnie paczka dlaczego ?? Uwaga nie wpisalam nazwy ulicy na kopercie:/ Jestem tak nei ogarnieta czasami ze az sama na siebie jestem wsciekła:(
Oby nas dzisiaj do domku puścili tyłek mnie juz boli od tego krzesła szpitalnego, marze o kąpieli a juz nie wspomne normalnym obiadku. -
Aparatka ty jesteś nieogarnieta patrz kilka postów wyżej co ja wyprawiam wiec nie jesteś sama:)
Podziwiam cię ze tak dajesz rade w tym szpitalu ja to bym chwili nie wysiedziala na krześle:/ wiec ja będę się stresować we wrześniu w domu jak Patryk będzie w szpitalu:( -
Ginger u mnie samo zaparcie i upartosc daje mi siłe. Nie wiem czy bym dala rade siedziec w wyzszej ciazy i dlatego boje sie strasznie tego 9 listopada jak mała bedzie miala zabieg pod narkoza. nie wyobrazam sobie zeby mnie przy niej nie bylo a tak tez moze sie zdarzyc bo mam termin na 13