X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatką u,nas nawet na kserze zarabiają :P
    Będę myśleć w poniedziałek :P bo wtedy maja byc wyniki :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Noc zarwana jak u części z Was i na nogach od 7:30. Nati jeszcze śpi, a ja już ogarnęłam mieszkanie,zostało odkurzyc,pranie zrobiłam.. Zjadłam śniadanie i leżę. W domu cisza, wszyscy gdzieś wybyli.

Dziadek chce jechać w poniedziałek nad morze, o dziwo gwiazda chętna, ale babcia stawia opory. Mam nadzieję,że pojadą na tydzień.
    Nati niestety ma uczulenie na bryze morską jak jest słońce. Dlatego średnio chce jeździć. Tym razem chętna.

Dziękuję wszystkim za życzenia.

perelka89 lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m na łóżko powiedział 3 rzeczy:
    a) "czy ty przypadkiem nie przesadzasz?"
    b) " ten stelaż długo przy nas nie wytrzyma"
    c) " w takiej sypialni szybko zmajstrujemy syna"

:D

Stoję w przychodni. Muszę odebrać receptę i zapisać się na nast wizyte

izulkaa, haen, Molcia, Ginger84, Izzy, perelka89, Shibuya lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulka to telefonem zrob fotke jak ci pokaza:P:P:P a potem sama sobie wydrukujesz:)

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole wczoraj przywizli na oddzial chlopczyka z domu dziecka:( taki słodki 4 miesieczny bobasek az mi serce peka jak na niego patrze:( lezy samiutki i jak płacze to biegna do niego do lozeczka go utulic az pielegniarki na mnie krzycza ze mam sie nie przemeczac bo im tu urodze wkoncu. No ale jak mozna nie podejsc.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mala to w listopadzie 2016 kolejne bobo ? :)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

3jvzgu1r782c9g1c.png

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kończę swoją karierę w branży ciążowej :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ja też sobie tego nie wyobrażam ze nie będzie mnie przy synku:( ale u mnie to nawet nie wchodzi w grę poza tym w szpitalu jak pytałam to i tak by mi nie pozwolili zostać w tak wysokiej ciąży a i rodzina się nie zgodzi no. Ale to wszystko bym jakoś przeskoczyła ale brzuch mi to już skutecznie uniemożliwi:( no nic jakoś musimy dać radę.

Izulka Patryk będzie miał migdałka wycinanego i drenaż uszu robiony. Niby zwykły zabieg ale ja mam mega stresa juz tym bardziej ze nie będzie mnie przy nim:(

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała nigdy nie mów nigdy;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger u nas medycyna estetyczna tez bedzie czyli laserowe usówanie naczyniaka pod pełną narkoza ale boje sie strasznie. Mi juz lekarz powiedzial ze mam nawet nei przychodzic z brzuchem bo mnie wywali na co ja mu odpyskowalam ze szpital nie jeste jego i ze sila mnie nie ruszy bo ja musze byc przy dziecku. Ona ze sie boi ze zaczne mu rodzic ze stresu bo widzi jak ja juz to przezywam i pamieta mnie z pierwszej wizyty jak mu płakałam ze to moja wina ze dziecko ma tego naczyniaka i ile czasu mie uspokajal ze to nie ja jestem winna wiec wie ze albo mu urodze albo mu padne i co wtedy. Na co oczywiscie ja no jak co przeciez jest Pan lekarzem wiec sobie Pan poradzi ze mna...
    Stwierdzil ze nie bedzie ze mna negocjowal bo nie ma sensu

ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dacie radę, my mamy jesteśmy silniejsze niż jakakolwiek siła na świecie :)

Ginger ja bym się nie zdziwiła, gdyby tobie zdarzyła się "wpadka", wiesz jak to jest, jak człowiek chce, to nie ma, a jak potem już nie, to samo przychodzi ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała czarna cos w tym jest u mnie ta 3 corka to totalna wpadka jest mimo iz bralam tabletki bo jzu nie chcialam wiecej niz 2 dzieci. No i jak nei chcialam to mam :P:P:P

ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde która miała mi przywieść słońce??? U mnie znowu leje !!!!! Juz mnei trafia z tą pogodą ://;/;/;/;/;/

ug376iyelyb9zcc9.png

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka u nas też wpadka, ale to najlepsze, co mogło mi się przydarzyć :) ja też kilka lat brałam tabletki. Tylko na chwilę przeszłam na gumki i takie mamy tego skutki :)

U nas świeci słoneczko. O 11 idziemy na plac zabaw z najlepszą przyjaciółką Laury :) mamy na babskie ploteczki + druga córka koleżanki (mała urodziła się 8 października 2014, ale termin miała na 8 listopada, tak jak ja :) ), to sobie ciocia Ania potuli maleństwo :)

A jak mąż wróci z pracy to jedziemy po psiaka :D zapowiada się kolejny fajny dzień ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi się miło czyta, że nie tylko ja jestem teraz takim oszołomem :-D Odwalam takie rzeczy, że szkoda gadać ;-)

Dziś będę piekła ciasto - wstałam z taką misją :-)

perelka89 lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro wrote:
    Jak mi się miło czyta, że nie tylko ja jestem teraz takim oszołomem :-D Odwalam takie rzeczy, że szkoda gadać ;-)

Dziś będę piekła ciasto - wstałam z taką misją :-)
    u mnie misja na dziś - ogarnąć resztę mieszkania i się spakować na wyjazd ;)

Zorro lubi tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierwsze chwile jak sie dowiedzialam to ryczalam ze po co mi tyle dzieci lekarka sie smiala ze mnie wtedy. Teraz sie ciesze ze bedzie maluszke chociaz nie moge przezyc ze nie chlopiec. Ja zaczelam brac tabletki w styczniu a w 14 lutego zaszlam w ciaze co niby nie powinnam. Teraz planuje chyba spirale zalozyc bo jest najbezpieczniejsza jesli chodzi o antykoncepcje.
    NA wiecej dzieci w polsce nie moge sobie pozwolic chociaz nie ukrywam ze tego synka bym chciala.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała a mąż by chciał jeszcze syna? :)

Mnie się tak wczoraj ciasta chciało, że taką zwykłą babke kokosową zrobiłam. W godzine poszła :\ Ale jak mi ulżyło! :D

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała moja mama ostatnio to samo powiedziała ze będzie jeszcze tak ze naturalnie zajde w ciążę w najmniej oczekiwanym momencie. Musze pogadać z gin czy ja przy niedroznych jajowodach mam już naturalna antykoncepcje czy jednak muszę uważać bo przecież cuda się zdarzają;)

Aparatka ja gdybym normalnie funkcjonowala tez bym się nie dala wyrzucić ze szpitala tylko byłabym przy Patryku ale wiesz jak to u mnie wygląda wiec nie mogę ryzykować:(

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014

Wysłany: 31 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też planuję spiralę, bo nie chcę łykać tabletek kolejne x lat i niszczyć żołądka. Tylko nie wiem ile czasu po porodzie można założyć. Aparatka ile masz lat?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 918 919 920 921 922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ