Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez z witamin biore omegamed optima, polecam, nie ma tam nadmiaru witamin, tylko te najbatdziej potrzebne w ciazy no i te dha.. i warto poszulac w aptekach internetowych, sa często promocje, ostatnio kupilam za 23zl!!!
Micia lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Muszę się leczyć. Udać na detox.
Ginger, śniło mi się, że nasze dzieci się razem bawiły i mój m mówił, że fajny chłopak z twojego syna
Haha. Wczoraj po fb uznalam, ze Twoja Laura i Patryk Ginger byliby ladna para
Mowie Ci, to przez te zdjecia, ktore sa tam widoczne.
Ja juz nie wspomne o tym, ze sliczne wszystkie jestescie:)Mala_Czarna_89, Nala85, Ginger84, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam dziwne sny! Dzis snilo mo soe maleństwo ktorw juz normalnie gadalo i mi mówiło zebym mu buty kupila
a ja "po co, przeciez nie chodzisz jesCze" a on mowi ze chce buty i koniec a nie jakies paputki
Shibuya, MW26, izulkaa, haen, mikado, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
Dziękuję ale ja z tych uciekających ze zdjęć
Ginger będziemy się tak ścigać na dwóch portalach hahah. Teraz to ja już nic w domu nie będę robić
Dzwonił kurier, zaraz przywiezie mi łóżko do sypialniJeszcze mogliby dziś zadzwonić, że piesek jest do odbioru o!
-
mój m co mnie widzi z telefonem lub laptopem to pyta "co słychać na forum?". teraz to dopiero będzie miał.. przesrane
Uwielbiam zapach ciasta, nawet bardziej, niż smak
A tak z innej beczki: fajny specyfik mi gin przepisał, na ten stan zapalny. nazywa się gynazol i jest to krem dopochwowy z dziwnym aplikatoremfajny o tyle, że stosuje się tylko raz i gin zapewniał, że pomoże, a ja podchodziłam do tego sceptycznie. Ale zaaplikowałam wieczorem i dzisiaj jak ręką odjął, zero pieczenia, swędzenia, czegokolwiek.