Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja uciekłam z fb jakiś czas temu bo nie chciałam żeby jakiś znajomy powiązał mnie z moimi wypocinami z forum. To co tutaj jest nasze a nie dla bliższych i dalszych znajomych
ale teraz patrzę ze na liście kto jest kim dalej widnieje moje nazwisko obok Nicka z forum haha. Dobrze ze grupa juz tajna
-
Ginger84 wrote:Magdalena wysłalam ci zaproszenie napisze Ci na priv bo mam tak charakterystyczne imię ze jednak wolę go tu nie ujawniać
ok
Ale powiedź mi gdzie ja to zaproszenie znajdę?? W wiadomościach nic nie mam, wchodze w społeczność a potem w przyjaciółki i tak samo nic tam nie ma ??
Mhh wiec nie wiem czy wysyłając zaproszenie do Aparatki i Nali zrobiłam to poprawnie .... -
Mala_Czarna_89 wrote:trochę techniki i wszystkie się tu dzis pogubilysmy
Shibuya mi ostatnio bliscy przyjaciele powiedzueli oczywiście w żartach ze jestem niezyciowa bo na fb żadnej wzmianki o ciąży
Ginger co za konspiracja hahah
O to ja tez niezyciowa bo zadnego zdjecia czy posta na mojej/meza osi czasu nie uswiadczysz:D -
Wstawać śpiochy
mnie dopadła ciazowa bezsenność
nie śpię od 4.przewracam,sie z boku na bok..mala kopie i dalej ma noge na żebrach...ciezko sie ruszać
No dziwnie twk na fb..czlowiek taki jawny
Tutaj lepiej pisac sobie o wstydliwych sprawach badz narzekać
Ale milo zobaczyć jak wyglądacie -
Mam oczy jak zapalki, maz obudzil mnie o 1 (a usnelam po polnocy) z informacja, ze niewykluczone ze zaczelismy zalewac sasiada z dolu (u nas nie splywa woda w kibelku), poniewaz jemu cieknie (albo gdzies indziej jest zator), o czym nas poinformowal o 1.15 podczas wizyty, wiec mam nieczynny kibelek (wyobrazacie sobie co to znaczy dla ciezarnej...), bede musiala pewnue jakiegos magika ogarnac, zeby zobaczyl co sie dzieje (a mialam takie piekne plany na dzis) i jesli wina po naszej stronie, to bawic sie z ubezpieczeniem, zeby pokryc koszty sasiada. Piekny dzien sie zapowiada