Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi jakie dyskusje jak na babincu
!
Zostawic Was na chwile same i juz brykaja
Dzisiaj problem z odroznianiem osob widze hihi
Aparatka pomylila Shibuye z Mala,a Izulka Haen z Ginger zabawne te nasze rozkojarzenia w ciazy.
Ginger, masz racje bo Ty kiedys opowiadalas,ze w pierwszej wszystko fajnie przebiegalo,a teraz takie rzeczy
Dokladnie nie wiadomo jak przy kolejnej ciazy bedzie
Moj gin sie smial jak mowilam,ze pierwsza ciaza i sie boje,a on ze przy drugiej i trzeciej tez tak bedzie.
Trojka dzieci no nie na te czasy jak dla Nas
Mala, tez na mnie tak przez moment zle podzialaly te wszystkie tematy o przedwczesnych porodach..
Czlowiek sie strachliwy zrobil,a powinnysmy spiac poslady wszystkie i myslec pozytywnie i ze nie na darmo ten dzial sie nazywa LISTOPADOWKI!
I znowu te seksy ja Was wszystkich poubijam!
Tez jestem malym zboczuszkiem na codzien,ale teraz sprawy sie maja innaczej,wiec nie kusic tutaj takimi tematami
Ginger, a hemoroidy to taki bol przy odbycie tak?
Bo mnie taki nieraz lapie i sie zastanawiam czy to sie cos nie zrobi
Chyba,ze hemoroidy maja inne oznaki?
Aaa cos mi swita,ze takie sie robia grudki w srodku?
Nie wiem czy dobrym torem ide,ale gdzies cos mi sie obilo o uszy chyba z jakiejs reklamy hihiJestes juz z nami -
Mała Czarna poczatek bedzie u Leury entuzjazm bo maluszke w domku czyli cos innego nowego a potem pojawi sie zazdrosc napewno moja Oliwia mimo iz od samego poczatku byla angazowana w zakupy dla Leny , chodzila z nami na usg nawet wykupilam jej 4d zeby zobaczyla siostre ogolnie byla radosc i wyczekiwanie z jej strony potem jak urodzilam moj zabral ja do szpitala zeby zobaczyla mala i przylozylismy jej do rak zeby zdjecie zrobic. Gdy wrocilismy do domu tez byla radosc biegala pomagala i jak to mowila wyrzucala osrane pieluchy a potem kiedy Lenka uwiesila mi sie na cycu bo takie dni sie pojawily niestety powstala straszna zazdrosc. Oliwia przestala jesc zrobila sie zloscliwa dla mnie i nie słuchala. Trwalo to az 3 miesiace:( ale dalam rade i jakos juz jest lepiej tym bardziej ze juz moga sie wspolnie bawic mala raczkuje i chodzi za raczki take jest inaczej
-
Czyli cos mi dobrze switalo z tym bolem bo czasem taki mam wlasnie,ale zyly nie dostrzeglam.
Dzisiaj przy wyproznianiu mnie zabolalo mocniej przez chwile np ;/
Z zylami tez chcialam napisac,ale nie bylam pewna wlasnie czy nie myle z czyms
No naprawde urokow tej ciazy to troche jest u nasJestes juz z nami -
No wlasnie tak mysle ze po czasie jak dzieciaki zobacza ze musimy tyle czasu poswiecic maluszkom to moga sie zaczac problemy tym bardziej ze jest duza roznica wieku i tyle czasu byly naszym oczkiem w glowie. No nic damy rade
Tak Rozmarzona mniej wiecej tak to wyglada:/ nie zycze zeby was dopadlo bo to nic przyjemnego.
-
no drogie mamy też nie spodziewam się fajerwerków musimy jakoś przez to przebrnąć z naszymi dzieciaczkami odwrotu nie ma
wierze ze rodzeństwo jest bardzo ważne i damy radę mimo fochow i zazdrości
Skarb rozumiem ze pessar nadal szyjkę trzyma nawet przy tylu cm i sprawia ze się nie otwiera? trzymamy tu wszystkie kciuki za was.
A materace kokosowe lub z gryki ile kosztują? Bo wcale się nie orientowalam jeszcze -
A u nas problem z podróżami. Bo zawsze jechałam z Nati wszędzie,ze szkoły i na zajęcia zawsze ja. Sporadycznie dziadek lub od święta tatuś. A tu za chwilę mamusia zostanie wyłączona na jakiś czas z użytku.
Tłumaczę jej, że pierwsze tygodnie tak będzie ale później pakujemy małą do auta i jedziemy.
My nie będziemy angażować Nati do opieki, czy pomocy. Jeśli sama nie wyjdzie z inicjatywą,to my nie będziemy narzucać. Ona widzi jak cierpią starsze dzieci u naszych znajomych, kiedy są zmuszane do zabawy, czy opieki nad młodszym rodzeństwem. Tego chcemy jej oszczędzic. -
wogole siedzenie w szpitalu pozwala mi na wymyslanie nowych rzeczy "do oferty" mam juz pół zeszytu zabazgrane co bym chciala szyc:)
Wogole siedze i sie chichram sama do siebie jak sobie przypomnialam co kiedys zrobilam swojemu ze zlosci zaraz pomysla tu ze jestem nienormalna tak sie nabijam i uspokoic sie nie moge:Pnatali101 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny po wizycie dowiedziałam się, że szyjka zamknięta, długa, łożysko jak trzeba ułożone, brzuch ok. USG nie miało być dziś robione, ale, że ostatnio nie udało się zbadać główki to lekarz zrobił za darmo i mam zdjęcie samej główki
. Za to dał podejrzeć dzidziusia ale duży chłop się zrobił
, śliczny jest he
. Co do wyników krwi, są słabe i dostałam ferrum żelazo do żucia 2 razy dziennie, rozgryza się i przez chwilę żuje, tzn. przyczepia się do zębów i jest to słodkie, ale nie za dobre
. Lekarz powiedział, że to żelazo powinno mi się lepiej przyswajać. Zobaczymy
. Najważniejsze, że Przemcio ma się dobrze. Niestety wagi dziecka też nie znam, bo to była szybka wizyta za to mniej zapłaciłam
.
Mala_Czarna_89, haen, MadaLena30, Shibuya lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Natali ja też nie mam zamiaru angażować córki do opieki wbrew jej woli- też mnie wkurza gdy ludzie robią sobie dzieci a potem oddają pod opiekę starszemu rodzeństwu. Chodziło mi raczej o poczuchie ze maleństwo jest nasze wspólne a nie tylko mamy i taty. I może uczestniczyć w różnych czynnościach (np wyborze ubranek czy kąpieli) a nie być usuwana na drugi plan.
ja się boje rozczarowania ze strony Laury bo wyczekala się ładnych kilka lat na rodzeństwo a wiadomo życie nie jest tak kolorowe jak wyobrażeniaGinger84 lubi tę wiadomość
-
na fb macie wyszukiwarke wystarczy fraze wpisać i jak było coś wpisane to się znajdzie;)
przedstawiałyśmy się na samym początku.
Mój mąż był z psem na dworze i zapomniał mleka kupić wrócił i pytam, czy kupił a on że zapomniał.. to ja głowa na stół przed kompem i mówie "Widzisz Wojtuś tata gapa mleka nie kupił nie będzie kakałka" no to mój mąż spodnie na dupe i poszedł do sklepu mimo że protestowałam że kupi rano a mi się przecież świat nie zawaliGinger84, MadaLena30, Sajgonara lubią tę wiadomość