Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze pokazalam mezowi jak wyglada brzuch, którejś z dziewczyn w tc w ktorym jestem, to nie mogl uwierzyc, ze tak to moze wygladac, poniewaz ja w 24+2 czyli rozpoczetym 25 tc wygladam tak...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3211807dac6d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea306b57a4d6.jpgRozmarzona, MadaLena30, perelka89, Mala_Czarna_89, Molcia, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Chwilę mnie nie było a tu tyle nadrabiania
Wyrwałam się z domu na spotkanie z koleżanką, tego mi brakowało. Opijałyśmy skoczkiem nasze zaległe urodzinki. Nie mogłyśmy się nagadać a niewidziałyśmy się tylko trzy tygodnie. Moja niunia polubiła ciocię i co chwila sprzedawała jej kopniaki.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Ja na dzisiaj odpadam i klade sie do wyrka.
Maz mnie zirytowal nieco bo staram mu sie uswiadomic,ze mamy teraz troche inne wydatki niz jego wymysly,ale mozna widze mowic -.-
Ma zamiar dopiero za dwa miesiace odpuscic,a ze narazie z wszystkim dajemy rade.
Tylko wkurza mnie to,ze pewne rzeczy juz by mozna bylo kupic w wiekszej ilosci dla Malej,a nie na raty co miesiac bo on innaczej to wszystko sobie obmysla.
Eh mozna mowic,a uparte to jak osiol czasem.
Nawet ja z wielu rzeczy zrezygnowalam to jak On do wydawania kasy nigdy nie byl bo ten rozsadniejszy to teraz jak nie odzywki, telefon,fajki eh.
Niby z fajek stopniowo rezygnuje i jak wychodzi do pracy to pali bo oczywiscie zapowiedzialam,ze potem nie chce tego widziec chocby na wzglad o Dzidziusia.
Tel nie wiem czy Mu z glowy ostatnio nie wybilam,ze chwile sie pobawi i bedzie lezal bo nawet nie korzysta tak z tel tylko lezy.
Zobaczymy czy przemysli bo uparty ostatnio jak cholera,a widzi,ze mnie to irytuje i sie denerwuje szkodzac sobie tylko -.-
Faceci maja dar do zdenerwowaniaJestes juz z nami -
Aga to mi juz prawie 8kg przybylo,a brzuch dopiero zaczyna byc widac
Widac,ze w biust Ci mocno poszlo oprocz brzuszka
Chyba,ze i tak bylas mocno w biuscie obdarzona
Bardzo fajnie tak ciazowo wygladasz.
Haen, tez jeszcze niedawno nie bylo mi praktycznie wgl brzucha widac,a teraz stopniowo go przybywaJestes juz z nami -
Aga pokaźny nie tylko masz brzuszek
Haen nie każdemu wystrzela piłeczka czy stożek w przód. Mi np. pierwsze pojawiły się boczkiA późnieeej zaczął się pojawiać brzuszek.
Nala wysłałam Ci zaproszenie, bo skoro tyle was zacznie byc aktywnym na fb to moze nie bede miała z kim dzielić tutaj radości i smutków.
Aparatka Tobie również wysłałam zaproszenie. Jeśli jest to możliwe to prosiłabym o kupno tiuluKolor szary i krem. Zaczełam się wgłebiać w technikę wykonania, ale wiem że ty bardziej się orientujesz ile rolek kupić na jeden pompon ( np. 15 cm)itd. A rolka jest w jakiej cenie ?
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Perełka staram się wykorzystywać czas..ale póki co czuję sie jak bym była na urlopie a nie L4. Pewnie kryzys przyjdzie za jakiś czas, bo póki co w domu rodzinnym zjechali się na wesele brata, rodzinka z zagranicy przyjechała na urlopy wiec jest kogo odwiedzić itd, .. czas miło i jednocześnie szybko mija
-
madalena ja na pewno z forum nie zrezygnuję
I skończyło się na mospie na wieczór. Do tego dwie tabletki witamin, żelazo, dupek i to coś z aplikatorem. Jeszcze na żołądek powinnam coś wziąćzakładam ze jutro będzie lepiej
Brzuszki juz chyba u wszystkich mam widoczne -
Małą liczę że nie tylko ty nie zrezygnujesz z formum bo jednak przyzwyczaiłam się do was tutaj
Ja czuję, że mój brzuszek rośnie, szczególnie na wieczór czuje jak by skóra po bokach się bardzo napinała no i zaczełam smarować już prawie codziennie brzusio -
Nala, dzięki. Jutro ogarnę, bo dziś już nie dam rady. Ja i mój "ból dupy" właśnie doczłapaliśmy się do łóżka. Brzuch mi się co chwila stawia... Chyba dziś przegięłam z aktywnością. Od jutra nie robię NIC
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:46
Synuś
-
ta nieanonimowosc na fb znow mnie zawstydza
postaram się przyzwyczaić. tu mi łatwiej o infekcjach, seksach, siarach i zacieciach przy goleniu
Ginger ja też byłam w szoku ze masz takie piękne imię
Zorro jesteś dziś druga osoba która mi za coś dziękuję a miało być do kogoś innegono i Aparatka chciała mi tiule wysłać