Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nadrobiłam:)
Tiul jest po 6,50 w sklepie ale jest naprawde godny polecenia. Ja pracuje tylko na nim te tansze co zamawialam na allegro jakies takie do kitu są nie układają się tak jak powinny.
Kupie kazdej co chce:) I tak tam jezdze co pare dni:)
-
u nas chyba faktycznie to była 3 dniówka bo dzisiaj jak reką odjął nie ma śladu po gorączce:)
Wy mówicie że macie duze brzuszki ja wstawiłam jako profilowe moj to juz jest gigant a przytyłam jakies 3,5 kg dopiero. nie wiem czemu mnie tak wywalilo ale zaczynam sie bac bo zawsze bylam szczuplutkahaen, Mala_Czarna_89, natali101, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Dojechaliśmy szczęśliwie. Ruszyliśmy o 23 i o 8 byliśmy na miejscu. Robiliśmy tylko jedna przerwę, bo nawet nie chciało mi się siku, a i dobrze się czułam. Brzuszek spisał się rewelacyjnie! Nic nie boli, mały w nocy sobie brykał i juz znam teraz jego nocne godziny :p
Co do fb, to należę tam od jakiegoś czasu i tez na początku nie ogarniałam, ale juz jest okchoć nie wiem kto jest kim :p
haen, izulkaa, Mala_Czarna_89, natali101, mikado, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Moodliszka super, że dotarliście i wszystko ok
. Bo na fejsie przy takiej ilości osób to ciężko będzie się połapać
.
Dziewczyny mam pytanie do tych, które biorą witaminy z DHA, chciałabym kupić i zastanawiam się, które są dobre, może polecicie jakieś?
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia wrote:Moodliszka super, że dotarliście i wszystko ok
. Bo na fejsie przy takiej ilości osób to ciężko będzie się połapać
.
Dziewczyny mam pytanie do tych, które biorą witaminy z DHA, chciałabym kupić i zastanawiam się, które są dobre, może polecicie jakieś?Micia lubi tę wiadomość
-
Dzięki Molcia zaraz zobaczę w aptece internetowej
.
I tego właśnie szukałam sprawdziłam to DHA w tych tabletkach jest z alg a takie najlepsze. Podobno to DHA poprawia nastrój, więc muszę zamówić. Dziękuję :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:22
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Cześć dziewczyny! Ja od wczoraj na L 4. Teraz będę miała więcej czasu na kompletowanie wyprawki i ogarnianie domu no i oczywiście na zaglądanie na forum. Choć z tego co widzę uciekacie mi na fejsa :-(U nas wszystko w porządku. Doktor wczoraj powiedział: szyjka długa, dobrze trzyma! Mam termin na echo serca 11 sierpnia może któraś z Was była na tym badaniu???? Teraz czeka mnie glukoza.
Molcia, natali101, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Micia wrote:Dzięki Molcia zaraz zobaczę w aptece internetowej
.
I tego właśnie szukałam sprawdziłam to DHA w tych tabletkach jest z alg a takie najlepsze. Podobno to DHA poprawia nastrój, więc muszę zamówić. Dziękuję :*
tylko ona ma mniej dha, co do nastroju to nie pomogę, bo ja w ciąży jestem zołzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:29
Micia lubi tę wiadomość
-
A ja Molcia właśnie mam słabe wyniki morfologii, i troszkę mi coś podupadł nastrój a wyczytałam, że właśnie witaminy z DHA, pomagają
. Bardziej mi zależy na samych DHA a tam są 2 tabletki dziennie. Bo i tak biorę aspargin i żelazo, więc to będzie dodatkowo
. W aptece u mnie jest za 55 zł.
Zołzowatość w ciąży to chyba norma, a u mnie bardziej depresyjny nastrój.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Molcia zaraz Ci napisze co zrobić żeby dołączyć do grupy. Nie zrazajcie się tak od razu, początkowo pewnie każdej było dziwnie, ale my też gadamy o seksie,bólu krocza i innych nawet wstydliwych sprawach
jest tam też post z informacją kto jest kim. No i różne zdjęcia i filmiki hehe