Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka! Ja jestem beztalencie zupełne i podziwiam takich twórców jak Ty.Widziałam komplety, które chwalą sobie i polecają październikowe mamy .
https://www.facebook.com/handmade.Natali?pnref=lhc
Proszę Cię napisz mi dlaczego z minky to kiepski pomysł. Mnie się bardzo te rzeczy spodobały -
Moodliszka : a jednak
a taki na poczatku wysyp chlopczykow byl
MW : a od kiedy maluszek nie daje o sobie znac ? Ja bym jednak pojechala na Twoim miejscu dzisiaj jak by nic sie nie zmienilo .
Aparatka : Trzymam kciuki za wizyte odrazu dawaj znac co i jak i jak dostaniesz zdjecie to pochwal sie nam -
MW dokładnie tak jak pisze Skarb. Jeśli dzisiaj się nic nie zmieni, to jedź wieczorkiem. Bo z każdą godziną będziesz się stresować coraz bardziej. Lekarz mi powiedział, że jeśli cokolwiek niepokoi, jeśli ruchy stały się słabsze lub też Nadzwyczaj intensywne, to lepiej jechać do lekarza czy IP i to sprawdzić. Na pewno wszystko jest w porządku, ale jak Maleństwo nie będzie się wiercić, to będziesz się denerwować i Mała tez to będzie czuła i tym bardziej jak na złość nie da o sobie znać. Wiem co mówię, bo sama miałam z moim taką akcję.
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Wiesz co jesli chodzi o pociel z minky to ona jest bardzo ale to bardzo przyjemna w dotyku jednak material minky nie "oddycha" dziecko strasznie sie poci i grzeje. Kocyk jak najbadziej bo sama uzywam na wyjscia badz na krotkie drzemki w domku dla swoich dziewczyn. Ochraniacz tez fajnie wyglada i dosc dobrze sie sprawuje ale jesli dziecko ma spac to lepiej kupic cos z baweny co "oddycha"
-
hehe widze ze ma podobny asortyment do mojego:) Tez musze sie wziasc wkoncu za moja stronke a nie mam nawet kiedy. Siedze i strzelam tylko fotki ktorych nie wstawiam przez brak czasu:P:P:P:P
MW26 lubi tę wiadomość
-
MW ja tez ostatnio czuej sabo ruchy mojej corci a w nocy to wogole ale to raczej dlatego ze jak padne to nie rusza mnie juz nic:P:PSPie jak zabita ostatnio:)
Dzisiaj rano mj do mnie z tekstem ze mnei to mozna okrasc zgwacic a ja nawet nei zareauguje tak mocno spie.
A ruchy sabsze tez od tych upalow sa ja czuje je tylko wieczorkiem i to kiedy zjem czekoladeMW26 lubi tę wiadomość
-
aparatka wrote:hehe widze ze ma podobny asortyment do mojego:) Tez musze sie wziasc wkoncu za moja stronke a nie mam nawet kiedy. Siedze i strzelam tylko fotki ktorych nie wstawiam przez brak czasu:P:P:P:P
-
Hej kobitki. W nocy skurcze wyciszyly i były rzadsze na szczęście ale cała noc się brzuch spinal;/ czuje się fatalnie zasnęłam o 5 a obudziłam o 6.20 wiec jestem nie przytomna:( musiałam ogarnąć śniadanie i pranie rozwiesic i spróbuje zasnąć. Dziś zamawiam rzeczy w końcu bo w nocy się wystraszyłam ze jakby odpukać cos się działo to ja nawet rzeczy do szpitala nie mam:/
Aparatka właśnie chciałam podpatrzeć co dziewczyna z październikowek ma i złożyć zamówienie u ciebie;) Ale mówisz ze minky nie bardzo jako pościel i ochraniacz? Hmm
Mała a ty w końcu jaką pościel wybrałas? Ja już nic nie wiem:/ -
MW: Jeszcze sprobuj malenstwo pobudzic czekolada czy kubkiem mleka nie ktorym to pomaga , a wtedy jak sie dzidzius odezwie na pewno bedziesz spokojniejsza :*
Moodliszka : Ty to mialas niespodzianke za to hihi z Dominisi zrobil sie Michas
Moze nastepnym razem sie tez spotkamy po fioletowej stronie