Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie kopnela jeszcze niżej jakby pod linia włosów. Jestem pewna ze to to bo trzymałam tam rękę. Taka kuleczka piastka lub nozka az się wystraszylam bo dotąd tak nisko nie odczuwałam.
Ale kopniaki z dnia na dzień są bardzieja bolesne gdy uderzy w narządy wewnątrz brzucha.
Na dobranoc nospa- bo nie wiem czy jakieś skurcze mnie przechodzą czy maleństwo tak daje popalic -
Mała mnie czasem też tak bardzo nisko kopie. Ale tak ogólnie to mój syn juz do perfekcji opanował wkładanie rączek nóżek i czego się tylko da pod żebra.
U mnie poszła przed chwila kolejna nospA:/ kurcze od wieczora nasiliły mi się skurcze i bóle;( jak nie przejdzie to jadę na ip bo są zdecydowanie za częste. Kurwa ja oszaleje staram się nie denerwować bo to tylko nasila ale żeby tak szlo się nie martwićTyśka7101 lubi tę wiadomość
-
No i znowu witam sie pierwsza.... Spac nie moge krecilam sie cala noc a od 5 oczy otwarte ... Mam nadzieje ze dam rade wytrzymac dzien bo dzis wyjezdzamy na nasze "wakacje"
A snily mi sie wozki... Chyba uswiadomilam sobie ze to nie bedzie szybka decyzja... A czasu coram mniej
Bede zagladac tu do was w miare mozliwosci, 3 majcie sie i niech bole/skurcze i inne dolegliosci nie pojawiaja sie!!!
MW26, perelka89, Micia, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Cebulka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny:)
U nas pokazało dzisiaj III trymestrWkoncu bo juz nie chce mi sie chodzic z brzuchem tyle czasu. No ale co się dziwić brzuszke po brzuszku
:P:P:P
Nie spie od 5 bo moja córcia dzisiaj sobie wstala przed 5 i juz spac nie poszla. Juz nei pamietam kiedy spalam sobie np do 9:( Tak mi czasami brakuje snu. Pamietam jak sie wkurzalam jak inne mamy mi mówiły jak w pierwszej ciazy chodzilam zeby sie wyspac bo potem nei bedzie na to czasu ale miały racje:) I chociaz nie da sie wyspac na zapas to chociaz warto poleniuchowac poki jest na to czas i mozliwosc:P:P:P -
Natali : Ciesze sie ze wszystko wporzadku
Ginger: pisz co u Cb slychac czy czujesz sie lepiej?
Cebulka : kochana mam nadzieje ze teraz z tym pessarem nie bedzie problemow
Moja malutka to mnie i po szyjce kopie bo mi sie posladkowo ulozyla i czuje jak nozkami kopie nisko chociaz i tak raczkami mnie boksuje w zebra
-
MadaLena30 wrote:No i znowu witam sie pierwsza.... Spac nie moge krecilam sie cala noc a od 5 oczy otwarte ... Mam nadzieje ze dam rade wytrzymac dzien bo dzis wyjezdzamy na nasze "wakacje"
A snily mi sie wozki... Chyba uswiadomilam sobie ze to nie bedzie szybka decyzja... A czasu coram mniej
Bede zagladac tu do was w miare mozliwosci, 3 majcie sie i niech bole/skurcze i inne dolegliosci nie pojawiaja sie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:33
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Hejka. Moje maleństwo też kopało do niedawna na wysokości spojenia łonowego . Teraz ułożyła się chyba inaczej, bo czuję wyżej tak w okolicach pępka i wyżej.
Ale co mnie martwi to w nocy nie czuję małej wcale. Jakaś leniwa się zrobiła. Mam nadzieję , że wszystko w porządku. Wizyta dopiero 25.08,a usg 2.09 -
Hej Kochane.
Ginger daj znać jak się czujesz!
Mała, mam nadzieję, że u Ciebie również lepiej :*
Mój kopie wysoko, ale to dlatego, że jest ułożony już główką w dół. Lekarz powiedział, że pcha się na szyjkę, ale nie mam powodów do zmartwień, bo szyjka mocno trzyma tylko czasami mogę czuć ucisk na pęcherz, no i to by się zgadzałobo jak bo jak czasami się odepchnie i naciśnie na ten nieszczęsny pęcherz, to aż podskakuję :p
Mnie wczoraj wieczorem tez bolał bardzo brzuchjuz nawet miałam brać nospę, ale w ciągu nocy przeszło. Gdy się budziłam, to już nie bolało. Ale nie powiem, przestraszyłam się, bo jeszcze nigdy tak mnie nie bolał i nie był tak twardy.
MW, ja w nocy tez go raczej nie czuję. A nawet jeśli, to są to tak delikatne smyrnięcia, że szok. Nie chcą nas maluchy budzić :p