Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:http://www.bangla.pl/opinie/p11430/recaro-young-profi-plus-grupa-0
Haen i inne zainteresowane tym fotelikiem, tu sa opinie rodziców. Powiem wam, że mnie chyba zniechęciły....
No wlasnie...ja go widzialam na zywo i faktycznie jest ciasny, tyle, ze twk ma byc. Problem sie robi jak dziecko z niego wyrosnie...
Moj maz byl na niego bardzo napalony, ale po wizycie w sklepie, sam nabral watpliwosci...
Spiworek do tego fotelika tez do tanich nie nalezy (k.240 zl) i sie robi prawie 1000 zl... -
nick nieaktualnyhaen wrote:No wlasnie...ja go widzialam na zywo i faktycznie jest ciasny, tyle, ze twk ma byc. Problem sie robi jak dziecko z niego wyrosnie...
Moj maz byl na niego bardzo napalony, ale po wizycie w sklepie, sam nabral watpliwosci...
Spiworek do tego fotelika tez do tanich nie nalezy (k.240 zl) i sie robi prawie 1000 zl...
No właśnie niby dobrze, ale zimą wg opinii dziecko się nie mieści. Trochę lipnie byłoby wydac 1k zł na 6 miesięcy
Czytam teraz o maxi cosi, cabriofix ma generalnie dużo więcej pozytywnych opinii, myślałam też o pebble plus no i jeszcze muszę przejrzeć foteliki romer, też sa polecane. -
nick nieaktualnyAnulaa wrote:Buffy - 75g
Test przesiewowy/diagnostyczny obciążenia 75g glukozy (OGTT):
1. Wartości prawidłowe:
glukoza na czczo mniejszy lub równy 105 mg%,
w 1 godz. po podaniu glukozy mniejszy lub równy 180 mg%,
w 2 godz. po podaniu glukozy mniejszy lub równy140 mg%:
Powyższe wyniki są prawidłowe czyli nie jest wymagana dalsza diagnostyka.
Gdy co najmniej 1 wynik jest nieprawidłowy, to osoba zostanie skierowana do ośrodka specjalistycznego.
Takie sa prawidłowe wyniki. -
Anulaa wrote:Moje wyniki glukozy:
Na czczo 89
Po 1h 224 !!!!
Po 2h 142
Chyba niezbyt dobre:/ ktoras sie orientuje jak to zinterpretować?
Niestety cukrzycaPo 1h max. 183 może być...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jeju
(( to lipa... jak ja przezyje diete z takim apetytem
((
-
A moze powtorze badanie...
(
-
Aniu : tak ( u mamy , babki i dziadka) tak zle i tak nie dobrze bo maja cos 'madrego' do powiedzenia, choc i tak nie slucham .
Ooo to biedny mezusjak on to znosi
? To mowisz ze piesek nie chce wpuszczac go do Ciebie ?
Ja chodze do swojego gina prywatnie i on ma tam sprzet 3d/4d i jest genetykiem- wiec tu u niego mam wszystko
Polkosia : duzo i bardzo mila atmosfera
Odnosnie artykuliu bardzo mnie to boli .. Ty robisz wszystko i jest ciezko a ta kurw* ? Swiat jest nie sprawiedliwy .. Jeszcze nic z tym nie robia .. przeciez dzieciatko nie jest niczemu winneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:03
polkosia lubi tę wiadomość
-
No nic, w poniedziałek mam wizyte, zobaczymy co lekarz powie... jutro jeszcze zmierze glukometrem rano i po sniadaniu
-
W 27tyg jestem, nie wiem jak ten suwak zmienic:/
Mona90 lubi tę wiadomość
-
Anula ; Poradz sie z tym suwakiem Rozmarzonej bo ona ma taki sam i tez ma z tym problem i dzielnie zmienia codziennie
Dobrze ze masz zaraz wizyte zobaczymy co Ci gin powie .