Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co.. Bylam w sklepie na osiedlu. Na mięsnym stalam 20min bo taka kolejka a nikt mnie nie przepuścił.. Wręcz sie pchali...
Myślałam ze zemdleje..
Przy kasie jakis facet mówi ze pani to bez kolejki przeciez bo w ciąży...
A ja mu na to ze nie chce się potem nasłuchać bo różni ludzie sa..
To uslyszala to chyba babka z kasy i poprosila mnie bez kolejki...skwitowalam tylko ze na mięsnym stalam tyle to i tu bym postala..
Powiem wam ze faceci maja nie raz większe wyczucie niż babki.znieczulica..
Dobrze ze chociaż faceci maja sumienie, pewnie dzieki swoim kobieta ciezarnym -
MALA nie rob nic wbrew sobie ,nie masz ochoty na gosci jest to zrozumiale masz prawo czuc sie zle! A ze ta panna tryska energia to niech was zaprosi do siebie! Facecie nie rozumieja nas w ciazy dlatego musimy im jasno mowic,nie rob nic na co nie masz ochoty Aniu!
haen, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
SKARB niby z troską, niby rozumie i chce pomóc. Ale z drugiej strony mówi, że nigdzie teraz nie wychodzimy. No sorry, na dyskoteki faktycznie teraz mnie nie zabierze, ale 2 ostatnie weekendy spędziliśmy w górach, jutro jedziemy do mojej cioci na obiad, pojutrze do jego wujka na urodziny. Niby niewiele, ale męczy prawda? Jeszcze Laura do tego i psiak. A ja kilkanaście kg do przodu i po prostu mi ciężko. Mówi, że rozumie, ale co on tam wie. Eh nieważne, dał mi się wypłakać, powiedzieć swoje, pocieszył na swój sposób i już lepiej
Masaż stóp też by mi się przydał
Mam nadzieję, że po ciązy wróci nam energia. Musi -
HEAN a jak sprawy dzis u Ciebie sie maja?nic sie nie odzywasz?mam nadzieje ze wszystko dobrze? IZULKA no dzentelmen z tego Pana,ogolnie kobiety w ciazy sa niewidzialne dla otoczenia-przykreCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mi znowu moja stara gin w szpitalu powiedziala tak na moja ciagla infekcje ( jak narazie wyleczona od poczatku ciazy sie z nia meczylam) zebysmy przestali uprawiac sex , a nie potem sie dziwymy .. Ykhym przepraszam ze jak sex ? Ja nie pamietam co to jest nawet -.- ale milo sie dowiedziec ze przy zagrozonej ciazy mimo zakazu to robimy to jeszcze przez granice chyba . Kobieta ma wyobraznie .
-
Mala ja w sumie potrzebuje 3 el poszewki na koldre i poduszke+ ochraniacz.
A wzor zygzak szary + szary slon + turkusowe kropki. Przynajmniej na dzien dzisiejszy ten komplet mi sie podoba. Ale jeszcze caly czas sie zastanawiam. -
Aniu : mimo wszystko duzo z nim rozmawiaj , bo tak jak mowisz niby rozumie a jednak nie przeciez nie jest na Twoim miejscu i nie wie jak Ty sie czujesz, a Ty jestes taka pracowita ze mu ciezko do tego przywyknac na pewno . Najlepiej mow mu jak sie zle czujesz i tak dalej by wiedzial ze ciaza to nie tylko noszenie dziecka :*
-
Ginger, haha az sie rozesmialam na glos
Tez mi sie przy pisaniu tamtego posta odrazu ta glupota przypomniala,ktora popelnilam hihi
No ubaw czasem to ten lekarz ma hihi.
Aparatka, nie wiem czy to jedno-czlonowa nazwa ma byc,ale skojarzyla mi sie z ta poducha nazwa "Przygarnij krople"taka do przytulenia, jakby wrecz sie prosila hihi
Mala taaa, chlopy to jednego dnia rozumieja jak sie czujemy,a drugiego to juz nagle odmiana,ze przesadzamy itp wkurza mnie to!
Podal propozycje,ze sam odwola to bym poszla na to odrazu.
Nie boj sie pozniej sobie przemysli,ze nie tak zareagowal i jeszcze Cie przeprosi zapewne
Izulka, tez sie na wlasnej skorze przekonalam (dwukrotnie),ze faceci bardziej w kolejkach ustepuja i cos powiedza niz baby.
Kitaja, "budujace" podejscie lekarza co?
Nie wiem czasem skad ci lekarze sie biora i skad maja uprawnieniaskarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Aparatka : Ty to masz talent
jeszcze masz na to czas przy dwojce dzieci i trzecim w brzuszku , podziwiam
-
Kitaja milo, ze o mnie pytasz:)
Obiad robilam: pierwszy ra w zyciu nalesniki z miesem:) wiec wczoraj poszlam na zakupy po rosol, zeby miec mieso na farsz.
A poza tym walka z mezem trwa...czasami mam wrazenue, ze zyjemy na innych planetach...nie to, ze on mnie wkurza, on mnie do szalu doprowadza i jeszcze cos mowie do niego i mam wrazenue, ze rozmawiam ze slupem!! Po prostu widze roznuce w tym, ze ja mam rodzenstwo i mysle o innych, a on jedynak, gdzie duzy wklad miala babcia latajaca za nim i kazdy mu ustepujacy i nie pomysli najpierw o mnie, tylko o swoim nosie...po prostu juz mi brak cierpliwosci do tego duzego dziecka.
Ginger Ty jajko i maslanke...ja wczoraj mialam taki zjaD w samopoczuciu, ze zostala mi tylko pizza. -
nick nieaktualny
-
Buffy to samo dziś powiedziałam mojemu mężowi. Ze mam już dość ciąży, mojej nowej wagi i tego, że ciągle czuję się jakbym była chora.
Ginger leżę razem z tobą, od samego rana. Miałam o 1 robić obiad, ale nawet nie ma dla kogo, to się wstrzymuję.
Zazdroszczę. Jak pomyślę o cenie wózka, łózeczka, mataraca, fotelika to ojj. -
nick nieaktualnyO tak, kasy idzie mnóstwo.
No ja tak samo, leżę i ciul. Musimy dziś jednak z mężem potem do sklepu jechać bo w nd teście przyjeżdżają i coś trzeba ugotować. A teściowa ma taki specyficzny gust kulinarny ze ja nie wiem co jej zrobićech, mam dola ojjjj