Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się wydaje, że dużo pogoda robi. Niby czekałam na ciepełko, ale mam go CHOLERNIE DOŚĆ. Wcześniej od rana coś robiłam, a teraz po śniadaniu już drugi tydzień kładę się i pocę
Dzisiaj też gorszy dzień
Co znaczy "specyficzny gust kulinarny?"
Ja też furaginu nie brałam.. -
nick nieaktualny
-
Zorro to bylo w II trymestrze jeszcze tak z 2 tyg temu w skonczonym 25 tyg .
Przynosili 2 tabletki rano popoludniu i wieczorem .Zorro lubi tę wiadomość
-
Ulala wyższe sfery
Molcia kiedyś wrzucała fajny przepis, sama do niego nie doszłam jeszcze, ale na tej stronie ogólnie jest dużo ciekawych inspiracji:
http://www.makecookingeasier.pl/na-obiad/poledwiczki-z-nektarynkami-i-zurawina-z-octem-balsamicznym-miodem-i-rozmarynem/ -
Dziewczynie w 36 tc wyszlo tez cos w moczu i brala tak samo jak i ja
Umieram normalnie sie zagotuje -
nick nieaktualny
-
Ginger cieszę się, że nie musiałaś na ip jechać. Odpoczywaj jak najwięcej.
Mala w te upały każdy się kiepsko czuje a co dopiero ciężarne. Mąż Ci się przyzwyczaił, że się dobrze czujesz, w dodatku pierwsza ciąża była bezproblemowa. Musisz mu wyraźnie powiedzieć, że gorzej się czujesz i nie chcesz dziecku zaszkodzić. Mój to jest odwrotnie przyzwyczajony i jak cokolwiek robię to na mnie krzyczy, że nie chce żebym w szpitalu wylądowała...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Ja właśnie załączylam ziemniaki i po obiedzie spróbuje się kimnac bo ledwo żyje po tej nie przespanej nocy:/
Jutro też cały dzień bez męża bo idzie na fuche żeby jak najszybciej to skończyć. A dojeżdża aż do Mysłowic wiec wraca po 21:(
Patryka dziś wyślę do koleżanki żeby mu się w domu nie nudziło -
Cebulka, dobrze, że już lepiej. Jednak to leżenie jest zbawienne, ja też wtedy najlepiej się czuję.
Ja nie mogę, u listopadówek to lepiej niż na oddziale geriatrycznym
Jest jakaś która przyzna się, że czuje się świetnie?pewnie się smykają dziewczyny po mieście
Micia lubi tę wiadomość
-
Cebulka no na szczęście obyło się bez ip. Dlatego żeby tam nie wylądować to leżę leżę i jeszcze raz leżę. Choć trochę ciężko jak się jest samej z dzieckiem w domu.
Mój mąż też krzyczy jak widzi że coś zaczynam robić i od razu każe mi się klasc do łóżka. A ja już nienawidzę tego łóżka i mam dość leżenia. -
nick nieaktualny
-
Buffy tylko nie przesadz z ta robota żebyś tez nie musiała pozniej odchorować tego
A ja juz po obiedzie..
Dziewczyny powiedzcie ile powinno sie gotowac pulpety z piersi indyka?
Moze głupie pytanie ale pierwszy raz rozbiłam akurat z tego mięsa i mysle czy nie za krótko gotowalam:P -
Ja po tym sklepie porannym tez czuje sie fatalnie..
Glowa boli itd..ale nie będę smęcić bo juz calkiem dziewczyny pouciekają
Albo my felerne albo przewrażliwionepodejrzewam ze są laski co czuja sie super.. No nas takie licho bierze
Mala ty tez do niedawna na pełnych obrotach bylaswiec w sumie i tak długo wytrzymalas...
Teraz kobiety musimy sie oszczędzać bo nie chcemy chyba żeby maluchy wyszly za wcześnie ?
Przyszla paczka z lu pi ku. W końcu!
Musze namówić męża na kolejne zakupy -
Buffy Molci trzeba podziękować
a co wybrałaś fajnego?
Haen te polędwiczki to podobno poezja, a z tego co widzę niewiele im trzeba czasu poświęcić
A jak u ciebie? Oczyściło się do końca, czy jeszcze coś leci?
Izulka no właśnie byłam na pełnych obrotach a teraz 14 a ja na kanapie, masakra, dobrze, że nikt nie widziale przynajmniej brzuch nie boli. I dobrze, że choć tu możemy poplotkować, bo chyba by mnie wywieźli
Chwal się szybciutko zakupami