Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie u nas listopadowek takie poruszenie
Te mamusie co czuja sie swietnie pewnie wchodza zadko bo co beda czytac te smety
Ale moje dzieciatko jest glodne , zjadlam juz platki , bulke , pierogi , loda ale nie jestem wcale najedzona moja Nikolcia dalej by cos zjadlaNie wiem czy mnie to tak wzielo po tym szpitalu czy taki urok 3 trymestru
-
Skarb czas na obiad
No ale z drugiej strony o pozytywnych rzeczach też piszemy, z resztą ja się tu ciągle doszkalam
edit
sorki nie zauważyłam pierogów. no to ty dajesz czadu, pamiętam jak prawie nic nie jadlas. to ja tylko na jogurcie z owocami i orzechami a ty juz tyle ogarnelas, nie wierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:10
-
Izulka, może źle się wyraziłam z tymi ruchami
lekarzowi chodziło o to, że każda z nas zna swoje dzieciątko i wie kiedy ruchy są normalne, a kiedy mogą odbiegać od normy
Mój też czasami rusza się intensywnie, ale wiem, że tak ma i to mnie nie martwi, ale znowu gdyby tak szalał intensywnie cały dzień, to już by mnie to zastanowiło bardziej
mam nadzieję, że teraz wyraziłam się bardziej jasno :p nie chciałam Cię przestraszyć :p przepraszam ;*
My wróciliśmy z moim z miasta. Byliśmy odebrać prezent dla teściowej i jeszcze po kilka rzeczy. Czuję się w sumie dobrze w przeciwieństwie do wczorajszego wieczoru.izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów i stwierdzam że ludzie głupieją jak jest jeden dzień zamknięty market. Robią zakupy jakby cały miesiąc miało by być zamknięte, wózki wypchane po brzegi i wyścigi do kasy
Muszę wam powiedzieć że mnie w tym trymestrze rozpiera energia i M musi mnie stopować. On malował ją sporzątałam niski poziom na czworaka(podłoga) i do wysokości ramion. Zostały nam do przeniesienia meble ale czekam bo wydaje mi się, że farbę jeszcze czuć. -
moodliszka wrote:W ogóle to mi głupio :p Wy wszystkie zamawiacie coś dla Maluchów, a ja jestem happy, że dostałam z zalando paczkę z rzeczami dla siebie :p
Moodliszka ja Cie rozgrzesZam:) ja tez sobie rzeczy kupuje, a W.na razie wybieram i sie orientuje. Trzeba tez pamietac o sobie;) -
Haen, w takim razie dziękuję za rozgrzeszenie
ja też już powoli się orientuję w rzeczach dla Malucha. Zrobiłam sobie nawet listę, która zajęła mi jedyne dwie strony A4 kratka pod kratką :p o dziwo mój nie zakwestionował żadnej rzeczy, a to znaczy, że faktycznie wypisałam to co naprawdę potrzebne
Ooo jaka uciecha, kolejna paczka dla mnie -
Ginger próbowałam lusterkiem, ranki nie widzę (jak jakieś 2 miesiące temu było lekkie krwawienie, to widziałam rankę). Ale wszystko mam tam dość zaczerwienione i tkliwe. Wzięłam patyczek do uszu i w środku sprawdziłam-czysto.
Ale podjadę dzisiaj, żeby sobie potem w twarz nie pluć. Co za dzień... -
Dołączam się do narzekań naszego koła emeryckiego
Dzieki Skarb i Cebulka! Zdecydowałam,ze jednak wezmę ten Furagin, bo miałam ogromny dyskomfort w drogach moczowych. Nie uwierzycie,ale już czuję ulgę
Modliszka, ja właśnie teraz czekam na paczke z Zalando,bo w statusie mam,ze juz opuscila magazynNie mogę się już doczekać
moremi lubi tę wiadomość
Synuś
-
A ja zaliczyłam już drzemkę...dziś jakoś trochę chłodniej i fajnie się spało...
Mala lepiej jechać szczególnie, że nie widzisz skąd ta krew...poprzednio była wyraźna ranka...Mala_Czarna_89, haen lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013