Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, zobaczymy ale na mnie jeszcze trochę... Myślę że druga połowa lipca, nawet bliżej końca miesiąca... To akurat będzie 18-20 tydzień. Ja juz na ostatnim usg widziałam jak dzieciaczek ogląda swoją rękę, jak kręci głową i fika koziołka. Wrażenia niesamowite ale mojego przyszłego M ze mną nie było i strasznie nad tym ubolewa. Dlatego chcemy zaszaleć i pójść na połówkowe na 4d żeby dokładnie sobie wszystko obejrzał tam dokładniej widać. I mam nadzieję że uda się też dojrzeć co tam między nogami dzidziuś skrywa co mój M zasiał to będzie... Juz nic się nie zmieni. Ale nie powiem ze nie mam swojego typu ale zobaczymy co badanie pokaże. Wtedy powiem czy się sprawdziły przeczucia czy nie
Józefka, nawet gdybyś musiała leki brać do końca ciąży to i tak nie jest najgorzej. Najważniejsze zdrowie twoje i waszego syna! A tabletki napewno pomogą, nie zaszkodzą. Pani doktor wie co robi
A co do usg to połówkowe chyba się robi max do 20 tygodnia? Dokładniej chyba między 18-20? A ty zaczynasz zaraz 18 tydzień... Za miesiąc to nie będzie już trochę za późno? Myślałam że to jest twoje połówkowe? Chyba że coś pokręciłam?
-
Cześć Może dziewczyny wyjechały na wakacje, w końcu jutro kalendarzowy początek lata
Mąż ma urlop od przyszłego tyg więc my pewnie też gdzieś wyjedziemy odpocząć. W urlopie chcemy przygotować pokój dla synka, kupić łóżeczko i wózek. Bo ubranek już nam się trochę uzbierało ale jeszcze część wyprawki przed nami.
Wczoraj byłam u lekarza, synek zdrowy, cały czas rośnie i coraz mocniej kopie
-
super Marta mój motylek co raz częściej macha skrzydełkami, ale kopniaka konkretnego jeszcze sie nie doczekałam. Na razie nie myślę o pokoju dla Kropka, kończymy budowe i chcemy się wyrobić do końca wakacji, zeby wtedy pokombinować, choc nie wiem czy to nie za wcześnie, no może pierwsze projekty okhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Hej. Byłam dziś na wizycie kontrolnej. Wszystko jest dobrze. Lekarz się śmiał ze brzuszek ładnie rośnie i pytał mnie czy czuje juz ruchy dziecka. Ja myślałam że to za wcześnie... Rzeczywiście coś czułam raz czy dwa, ale tłumaczyłam sobie ze mi się wydaje, że to nie możliwe tak wcześnie, albo poprostu zwariowałam A lekarz uświadomił mnie ze takie delikatne łaskotanie które czułam to właśnie nasz maluch rewelacja
-
Całą ciążę mam prowadzoną w Salve na NFZ. Parę razy byłam prywatnie, ale to dlatego że musiałam szybko się dostać. Ale nawet wtedy panie z recepcji mnie uprzedzały do jakiego lekarza idę i czy ma usg czy nie, bo nawet prywatnie nie każdy lekarz obsługuje usg.
-
Hej, józefka super, że możesz podglądać dzidzię na każdej wizycie
U mnie usg tylko na początku było co wizyta a teraz jak miałam ostatnio połówkowe to kolejne dopiero usg trzeciego trymestru, pewnie będzie w lipcu po 30 tyg. Muszę jeszcze trochę poczekać zanim zobaczę synka.Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
No ja jak chciałam iść konkretnie na usg to panie z recepcji mi mówiły do którego lekarza mogę się zapisać. A potem jak zaczęłam plamić i poszłam byle szybciej do kogokolwiek to usg tam nie było pomimo tego że prywatnie. (wszystko w salve)
To masz szczęście ze widzisz malucha tak często tez bym tak chciała