Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak byłam u niej na pierwszej ciążowej wizycie na to usg ok.12,20 i 30 tyg. miałam iść do innego lekarza. Poleciła mi Dudarewicza, dr Perenc, Sonomedicę i Diasona. Na genetycznym byłam u Perencowej, na połówkowe też się do niej wybieram.W Salve na Struga kosztuje 200zł. Usg połówkowe musi być tak samo dokładne jak genetyczne. Sprawdzają rozwój maluszka,przepływy,rozwój wszystkich narządów,łożysko itp.
Karola kusząca propozycja -
ja xhodze do Perencowej. ona doprowadzila mnie po ciezkich probach do pierwszej i drugiej ciazy. prowadzi mnie od poczarku do konxa ale dlaczego tyle placicie? az mi oczy wychodza ze zdziwienia ze tyle mozna placic za usg ja plaxe u niej za wizyte za badania piersi za usg 100 zl chyba ze robi cytologie to 20 zl
amnezja no to na kiedy sie umawiamy. oj nie wiem czy dzien nam wystarczyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
no pewnie oczywiscie ze tak. to nie wiem czy u mnie sie pomiescimy to moze gdzies na lody
nawet nie wiesz jak sie ciesze oby doszlo do spotkania. milo tak sie spotkac z brzuszkami mniejszymi i wiekszymi i miec takie same tematy - tematy maluszkow :pMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
niecierpliwa chodzilo mi o to ze bez uprawnien ze placi sie 2x wiecej moze i za sympatyczniejszego fajniejszego lekarza ale bez jakiegos papierka gdzie mozna chodzic i plavic o wiele mniej do lekarza ktory ma wiecej uprawnien i jest tak samo mily
w zadnym wypadku nie mowie o konkretnych nazwiskach i nie mowie tu o zlych wyborach. nie zrozumcie mnie zle
poprostu ja licze kazdy grosz i sprawdzam zawsze wiele opcji wydania pieniedzyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Dziewczyny, takie sprawy:
1. Byłam dzisiaj w Medeorze i jestem już w 100% przekonana, że to tam mój Słodki Kopaczek powinien przyjść na świat Atmosfera domowa, położna niczym kochana dobra ciocia, poczucie bezpieczeństwa i spokój dookoła. A to wszystko się dla mnie bardzo liczy. Robią też cesarki bez problemu. Nie ma kłopotu z zakwalifikowaniem się.
2. Zapisałam nas do szkoły rodzenia przy Medeorze, ale relację zdam dopiero w sierpniu, bo wtedy idziemy. Trwa to trzy dni i dla nas to dobra opcja. Koszt 300zł, chyba że z góry wiadomo, że będzie cesarka to zajęć jest mniej i cena też niższa.
3. Znalazłam tanie, fajne rzeczy niezbędne dla maluszka. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3784441
Zamawiamy, a jak przyjdą to opiszę w pamiętniku co i jak.
No i chyba to tyle, może się Wam przydadzą te informacje. -
I jeszcze jedno- czy któraś z Was zna kogoś kto zrobiłby sesję zdjęciową z brzuszkiem bezpłatnie, w ramach budowania portfolio?
Wystawiłam trochę ciążowych ciuszków, które dostałam a są na mnie za duże. Może któraś z Was będzie zainteresowana?
http://allegro.pl/paka-ciazowych-ciuszkow-38-40-i4287022834.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 20:42