Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
U mnie cesarka odwołana póki co. W związku z tym ze ciśnienie jako tako się trzyma A białka w moczu nie ma, to wstrzymuja się jeszcze ze względu na cukrzycę. Z jednej strony dobrze bo to z korzyścią dla Mai (więcej dni w brzuchu to większa pewność prawidłowego rozwoju pluc), ale z drugiej trochę mnie ta decyzja wkurzyla by mój mąż specjalnie brał wolne bo bardzo chciał się z córką przywitać.
Ale nic to, trudno, takie życie. W każdym badz razie ja sie czuje dobrze, a lekarze wiedzą co robią. W sumie to byłam naszykowana że co najmniej tydz pole ze zanim urodze.
Dzięki Dziewczyny za wsparcie :*
RENI gratuluję synka no i dużo szczęścia i miłości dla Ciebie i męża z okazji rocznicy.Reni1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHewciu, a już myślałam, że urodziłaś stąd cisza. Ale może lepiej, ja teraz gdybym mogła wybrać to wolałabym doczekać do terminu niż za każdym razem gdy coś jest nie tak dumać czy to nie wina pochopnej indukcji.
Dalej trzymam kciuki, i tak niedługo będzie z Wami.
Odłożyłam Ancymona do łóżeczka i modlę się, żeby usunęła, bo godzinę temu przed wyjściem do pracy mąż zrobił obiad i fajnie by było gdybym go w końcu zjadła. O ile kot już tego nie zrobił
Czyli Reni synek, Milagro córcia, powoli nam się siły rozkładają. Może fajnie by było zrobić małe zestawienie co, kto, gdzie i kiedy. Ale póki co tylko rzucam, bo ja nie byłabym raczej skrupulatna w tym momencie:)Reni1982, hewa81 lubią tę wiadomość
-
Reni romantycznej rocznicy:) coraz wiecej maluchow płeć ujawnia, kiedys to plec przy porodzie poznawano ale nie bylo tyle ubran i gadzetow typowo dla danej plci to moze latwiej bylo w ciemno wyprawke zrobic, a teraz biznes dzieciecy kwitnie i sama mam ubranka uniwersalne tylko w rozm 57-62 a dalej to juz typowo dla danej plci bo nawet jak nie rozowe jakas koronka, falbanka itp
co do imion to my obstawialismy w pierwszej ciazy Marcela bo u meza meski ród, a ze okazalo sie ze corka do 3mc przed porodem byla Anastazja (moj typ) Nikola (typ meza) a droga kompromisv wyszla Laura;) choc dla mnie najpiekniejsze Julia po mojej prababci ale strasznie popularne to imie sie zrobila
Monia- Antoś cudne, moj tato tak ma;)
my cos tam typujemy ale ciezki wybor
Reni, Szczesliwa zdrowka zyczeMonia85, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Dziewczynki moje Kochane,
O 02:10 przez cc urodziła się Majeczka z wagą 2750g i dł 54cm.
Dziękujemy Wam za wsparcie i serdeczność
W miarę możliwości odezwę się potem.macduska, Dotek, Monia85, milagro, Wedmoczka, Agatka_46, Szczęśliwa Mamusia, magic1, IGA.G, Magdziulla, marcela29, lena82, Anjouek, jatoszka, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhewcia Kochana gratuluję z całego serca :*:*:*:*:* , witaj Majeczko na świecie :*:*:*:*:*:*:* . Wracaj szybciutko do pełni sił :*:*:*:*:*.
Witam się i ja , w ten zimny dzień.
Z rana , straszny ziąb był jak dochodziłam do domu to zaczęło padać , ja choć lepiej trochę sue czuję to nadal mam kaszel i katar . Ja małym , już rękawiczki zakładam i szaliki . W Czwartek idę na badania , Piątek szybko zleci mąż ma wolne w Sobotę o 8 rano , wizyta już doczekać się nie mogę .
hewa81 lubi tę wiadomość