Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
moja córka 13pazdz skonczy 20mc, zaszlam w ciaze jak miala 15mc, tez chcialam roznice 3-5lat ale ze wzg na nasz wiek (ja prawie 32, maz 36) i diagnoze lekarzy prawie o bezplodnosci postanowilismy probowac odrazu, bo razie cos trzeba by bylo szykowac sie do inv i jak po 13mc kp dostalam pierwszej @ to juz w 3cyklu bylam w ciazy takze cud nad cudy, nie wiem jak dam rade bo jestesmy z M sami w miescie (w marcu zmarl tesc ktory mieszkal obok i pomagal duzo i psem i z dzieckiem, wnusia to bylo jego oczko w glowie) a teraz sama z psem, dziecmi na 4p bez windy, ale zawsze chcielismy dwojke dzieci wiec ogromnie sie cieszymy:)
a lezaczek tiny tez mamy, uzywalismy do roku, bylam zadowolona, mała czesto spala w nim w dzien a potem bawila sie slimakiem i siedziala"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
IGA.G wrote:Orbitka ja jestem z niej bardzo zadowolona, pomogła mi bardzo. udałam się do niej po 4 nieudanych inseminacjach raczej z nastawienie na in vitro powoli. a dzięki niej zaszłam naturalnie oczywiście na lekach ale bez insemki a tym bardziej in vitro
-
polecam Jana Szenk z luxmedu
IGA.G lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotek wrote:Magdziula słodki widok. I kot zadowolony i dzidziuś od ostatniego foto mała wyraźnie podrosła:)
Oj żebyś wiedziała, rośnie niesamowicie szybko, już Pucuś z niej. Pyza. Jutro będzie położna to znowu dowiemy się ile szczęścia przybyło.
Hewcia w Twoim przypadku trzymam kciuki za mądre decyzje lekarzy. Jeśli jutro cc to niech pójdzie szybko i sprawnie. A Niunia już będzie z Wami. Będę odświeżała a każdej wolnej chwili! Aaa już zaraz. I będziemy miały dziewuszki w podobnym wieku:)
hewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Hewcia przede wsyzstki kciuki za Ciebie dziś
My wczoraj mieliśmy chrzciny i cały dzień poza domem. Jeszcze na koniec października mamy wesele mam nadzieję ze zimy nie będzie tak wcześnie
Pozdrawiam jeszcze z cieplego łóżeczkaTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Monia85 wrote:Hewcia ja też myślami jestem z Wami
Milagro my idziemy na wesele 22.10 i muszę zacząć myśleć o sukience. Wiesz już w czym idziesz? W czymś zwykłym czy ciążowym?
Tak wiem ;)Kupiłam sukienkę z myślą o chrzcinach i tym weselu. Jest w moim normalnym rozmiarze tylko trapezowa odcinana lekko pod biustem i myślę że spokojnie się w nią zmieszcze jeszcze na swieta Przy zakupie miałam obawy bo nie jestem przyzwyczajona to tego typu sukienek zawsze wolałam coś dopasowanego, ale jestem bardzo zadowolona.
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Monia85 - Będzie Synek ))
Bardzo się cięszę, Mąż też.
Tylko teściowa zawiedziona hihihi
Zobaczymy czy się potwierdzi na kolejnych badaniach.
Z tego co wiem to z chłopca trudniej "zrobić" dziewczynkę.I raczej w tej sprawie lekarze się nie mylą.
Ja też brałam ślub w pażzierniku, dokadnie 10.10
Dziewczyny zapowiadają poprawę pogody, może zimy nie będzie jeszczeMonia85 lubi tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
nick nieaktualnyReni gratuluję synka , i rocznicy :* :*:*:*:*.
Przepraszam że tak długo się nie odzywałam , ostatnio nie mam czasu na nic , teraz mam chwilę więc wpadłam , ja jestem przeziębiona i nie dobrze , się czuję choć czuję że cosik przechodzi nam katar , kaszel , kicham i w nosie mnie zatyka , w Czwartek idę na badania obym wyzdrowiała do tego czasu, a w Sobotę wizyta może płeć wreście poznam , choć nie nastawiam się na to , my już mamy wybrane imiona dla córeczki będzie Ania lub Madzia , nie możemy się zdecydować , a dla synka Kubuś ewentualnie Sebastian .Reni1982 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia- widzę że nie tylko mnie dopadło przeziębienie...ja się leczę mlekiem z miodem i masłem..na czosnek nie mam ochoty..Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia
My nie mamy jeszcze imion,tzn mamy z 6 czy 7 ale do żadnego nie jestem przekonana,
może Tymon,Olek, Franek, Eryk, Miłosz...dobrze że dużo czasu jeszcze...
Monia85, Szczęśliwa Mamusia - dziękuje :*Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami