X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lublin / Lubelskie
Odpowiedz

Lublin / Lubelskie

Oceń ten wątek:
  • Lady Highlander Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaakceptowalam :)

eiktrjjgno5jwujd.png

Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córka 13pazdz skonczy 20mc, zaszlam w ciaze jak miala 15mc, tez chcialam roznice 3-5lat ale ze wzg na nasz wiek (ja prawie 32, maz 36) i diagnoze lekarzy prawie o bezplodnosci postanowilismy probowac odrazu, bo razie cos trzeba by bylo szykowac sie do inv i jak po 13mc kp dostalam pierwszej @ to juz w 3cyklu bylam w ciazy takze cud nad cudy, nie wiem jak dam rade bo jestesmy z M sami w miescie (w marcu zmarl tesc ktory mieszkal obok i pomagal duzo i psem i z dzieckiem, wnusia to bylo jego oczko w glowie) a teraz sama z psem, dziecmi na 4p bez windy, ale zawsze chcielismy dwojke dzieci wiec ogromnie sie cieszymy:)
    a lezaczek tiny tez mamy, uzywalismy do roku, bylam zadowolona, mała czesto spala w nim w dzien a potem bawila sie slimakiem i siedziala

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
  • Orbitka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA.G wrote:
    Orbitka ja jestem z niej bardzo zadowolona, pomogła mi bardzo. udałam się do niej po 4 nieudanych inseminacjach raczej z nastawienie na in vitro powoli. a dzięki niej zaszłam naturalnie :) oczywiście na lekach ale bez insemki a tym bardziej in vitro :)
    Dlugo sie u niej leczylas ???tez jestem z niej zadowolona bo w porownaniu do poprzediego lekarza kazala robić badania a nie na oko twierdziła że wszystko dobrze i kazała się starać.tylko martwi mnie to ze juz od marca się lecze i wszystko jest niby w porzadkku a ciąży brak. Teraz mam mieć inseminacje w tym miesiącu ale wszystko zależy od ilości pecherzykow

w4sqyx8db6pby0vm.png

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orbitka zaprosiłam cię do przyjaciółek, zaakceptuj i wtedy wszystko opiszę ci :)

ps. wlasnie zobaczyłam, że zaakaceptowałaś, już ci odp na priv :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 14:24

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a macie namiar na dobrego okulistę? chciałabym dwa razy sprawdzić stan moich oczu zanim padnie decyzja o cesarce. mój zna mnie kilka lat, ale chyba warto potwierdzić przypuszczenia

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam Jana Szenk z luxmedu

IGA.G lubi tę wiadomość

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga.G mój mąż z polecenia chodzi do Podgórskiej, ale na razie był dwa razy, zadowolony.

IGA.G lubi tę wiadomość

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Magdziulla i Wedomoczka

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Magdziula słodki widok. I kot zadowolony i dzidziuś:) od ostatniego foto mała wyraźnie podrosła:)

Oj żebyś wiedziała, rośnie niesamowicie szybko, już Pucuś z niej. Pyza. Jutro będzie położna to znowu dowiemy się ile szczęścia przybyło.

Hewcia w Twoim przypadku trzymam kciuki za mądre decyzje lekarzy. Jeśli jutro cc to niech pójdzie szybko i sprawnie. A Niunia już będzie z Wami. Będę odświeżała a każdej wolnej chwili! Aaa już zaraz. I będziemy miały dziewuszki w podobnym wieku:)

hewa81 lubi tę wiadomość

• Dotek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę spać:/

Hewcia trzymam kciuki za Twój dzisiejszy dzień. Daj znać co tam lekarze zadecydowali.

Udanego tygodnia wszystkim życzę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 06:46

f08af289ff.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hewcia trzymamy kciuki !

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hewa kciukam!

I pozdrawiam resztę forumowiczek!

Monia85 lubi tę wiadomość

• milagro Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Hewcia przede wsyzstki kciuki za Ciebie dziś ;)

My wczoraj mieliśmy chrzciny i cały dzień poza domem. Jeszcze na koniec października mamy wesele mam nadzieję ze zimy nie będzie tak wcześnie ;)

Pozdrawiam jeszcze z cieplego łóżeczka :)

Tosiu czekamy na Ciebie :)
    hchys65g0858ajku.png
    30 tc - 1430g 34tc- 2182g
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hewcia ja też myślami jestem z Wami :)

Milagro my idziemy na wesele 22.10 i muszę zacząć myśleć o sukience. Wiesz już w czym idziesz? W czymś zwykłym czy ciążowym?

Reni są jakieś podejrzenia co do płci?

start lipiec 2013
  • milagro Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    Hewcia ja też myślami jestem z Wami :)

Milagro my idziemy na wesele 22.10 i muszę zacząć myśleć o sukience. Wiesz już w czym idziesz? W czymś zwykłym czy ciążowym?

Tak wiem ;)Kupiłam sukienkę z myślą o chrzcinach i tym weselu. Jest w moim normalnym rozmiarze tylko trapezowa odcinana lekko pod biustem i myślę że spokojnie się w nią zmieszcze jeszcze na swieta ;) Przy zakupie miałam obawy bo nie jestem przyzwyczajona to tego typu sukienek zawsze wolałam coś dopasowanego, ale jestem bardzo zadowolona.

Tosiu czekamy na Ciebie :)
    hchys65g0858ajku.png
    30 tc - 1430g 34tc- 2182g
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też upatrzyłam sobie trapezową w Reserved tylko muszę sprawdzić czy nie będzie za krótka jak podniesie się na brzuchu :)

start lipiec 2013
  • Reni1982 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 - Będzie Synek :)))
    Bardzo się cięszę, Mąż też.
    Tylko teściowa zawiedziona hihihi

Zobaczymy czy się potwierdzi na kolejnych badaniach.
    Z tego co wiem to z chłopca trudniej "zrobić" dziewczynkę.I raczej w tej sprawie lekarze się nie mylą.

Ja też brałam ślub w pażzierniku, dokadnie 10.10 :)
    Dziewczyny zapowiadają poprawę pogody, może zimy nie będzie jeszcze ;)

Monia85 lubi tę wiadomość

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni życzę miłej rocznicy :) 100 lat w szczęściu i pomyślności :)

Reni1982 lubi tę wiadomość

start lipiec 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni gratuluję synka , i rocznicy :* :*:*:*:*.

Przepraszam że tak długo się nie odzywałam , ostatnio nie mam czasu na nic , teraz mam chwilę więc wpadłam , ja jestem przeziębiona i nie dobrze , się czuję choć czuję że cosik przechodzi nam katar , kaszel , kicham i w nosie mnie zatyka , w Czwartek idę na badania obym wyzdrowiała do tego czasu, a w Sobotę wizyta może płeć wreście poznam , choć nie nastawiam się na to , my już mamy wybrane imiona dla córeczki będzie Ania lub Madzia , nie możemy się zdecydować , a dla synka Kubuś ewentualnie Sebastian .

Reni1982 lubi tę wiadomość

• Reni1982 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia- widzę że nie tylko mnie dopadło przeziębienie...ja się leczę mlekiem z miodem i masłem..na czosnek nie mam ochoty..Mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia :)
    My nie mamy jeszcze imion,tzn mamy z 6 czy 7 ale do żadnego nie jestem przekonana,
    może Tymon,Olek, Franek, Eryk, Miłosz...dobrze że dużo czasu jeszcze...

Monia85, Szczęśliwa Mamusia - dziękuje :*

Reni1982

09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami :)
    dqpr2n0a86al9imd.png
‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ