Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatka słodka ta Twoja córcia, oby zazdrość ją ominęła.
Marcela a Twoja córcia ile ma lat?
Ja planowałam drugie w przeciągu roku majstrować, ale plany się zmieniły. Po pierwsze cesarka, ale nawet gdyby jej nie było chcę chociaż 3 lata poświęcić Małej. -
Monia85 wrote:
Iga nasza Kawola, która niedawno umęczona urodziła chodziła do Swatowskiego. Opieka była super, później jak się coś działo szybko położył w szpitalu i na tym jego pomoc się skończyła, olał ją i nie chciał podjąć decyzji o cc chociaż były wskazania. Ale nie ma co się martwić, z innymi wcale nie musi być lepiej, damy radę.
to mnie troszkę zmartwiłaś, ja chyba będę miała wskazanie na cc... mam dużą wadę i astygmatyzm i mój okulista zawsze mi wspominał o cesarce...niby mam jeszcze zrobić badanie siatkówki, ale coś czuję, że da mi to wskazanie, a ja mu ufam -
ja do Swatowskiego trafiłam na usg prenatalne, czytałam dobre opinie, że ma te certyfikaty itp. wczesniej chodziła do Tkaczuk=Włach, leczyłam się u niej aby zajść w ciąże i aż mi serce się krajało, że muszę ją zostawić bo ona nie pracuje na położnictwie. Moje siostry prowadziły ciąże u Mierzyńskiego, u jednej w dwóch ciązach było ok, a u drugiej rok temu bardzo słabo, i siostra odradzała... i tak zostałam na lodzie... może macie kogoś do polecenia?
-
Iga G ja polecam swojego - dr Pietras, przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie i pracuje na jaczewskiego. Jak masz jakies pytania tp pisz na priv. A tak wogole to tez chodzilam do dr TW ale właśnie polecila mi tego lekarza i odeslala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 08:33
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualny
-
IGA.G wrote:ja do Swatowskiego trafiłam na usg prenatalne, czytałam dobre opinie, że ma te certyfikaty itp. wczesniej chodziła do Tkaczuk=Włach, leczyłam się u niej aby zajść w ciąże i aż mi serce się krajało, że muszę ją zostawić bo ona nie pracuje na położnictwie. Moje siostry prowadziły ciąże u Mierzyńskiego, u jednej w dwóch ciązach było ok, a u drugiej rok temu bardzo słabo, i siostra odradzała... i tak zostałam na lodzie... może macie kogoś do polecenia?
-
nick nieaktualnyMonia Moja też ładnie śpi w łóżeczku, a w tej pozycji to czasami, ale ona tak lubie. Gorzej jak się przebudzi i szybko wyniucha, że jest w okolicy cyca i wtedy ssie klatkę, moją szyję, rękę co popadnie;)
Lady Sokole Oko;) tak to Tiny Love 3w1 póki co może powinnam być ostrożna w ocenie. Niby w miarę ok, ale nie wiedzieć czemu Mała za nim nie przepada. Nie chce w nim,spać. Czasem ją w nim kołyszę, ale nie długo. Może jeszcze za wcześnie by doceniła walory tego sprzętu. -
MAGDZIULLA, BOSKO! Jeszcze tam gdzieś mąż się powinien przykleić i rodzinka w komplecie. Piękny widok, mam nadzieje, że z moim futrem będzie podobnie.
Normalnie przecudnie wygladacie
No a mnie już powoli stres dopada przed jutrzejszym dniem. I chyba przez to znów mi cisnienie skoczyło, bo ja taka emocjonalna jestem niestety
Wprawdzie dalej nie wiem czy bedzie jutro to cc czy nie, ale mam się szykować wstępnie i być na czczo. Nawet dzis doktorka na obchodzie sugerowała, że to już tuż, tuż. Ale TU profesorka ostateczną decyzje podejmuje.
I sama nie wiem co bym wolała, czy poczekać jeszcze i dac parę dni więcej Mai, czy już się rozwiązywać ... -
Magdziula słodki widok. I kot zadowolony i dzidziuś od ostatniego foto mała wyraźnie podrosła:)
Hewcia myślę że dla Twojego zdrowia już pora na małą już jest rozwinięta i silna:) a jak to będzie faktycznie to wiadomo że lekarz oceni:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 10:29
-
No tak DOTEK, dla mojego zdrowia lepiej już i też tak TU podchodzą, ale uprzedził mnie dr ze przez cukrzycę maleńka mimo że donoszona, może mieć problemy z oddychaniem i termoregulacja i może przez chwilę być w inkubatorze, choć wcale nie musi i tego się trzymam bo ta moja cukrzyca to po pierwsze dość krótko jest a po drugie to szybko ustabilizowana i z bardzo małą dawką insuliny tylko na noc. Jak mi tu jedna dziewczyna opowiadała, że ona łącznie w ciągu dnia brała chyba z 50j insuliny to sie za głowę załapałam - moje 4j na noc to pikus.
Także ja sie nie opieram, ale im bliżej tym stres większy niestety ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 10:45
-
Orbitka wrote:Dlugo leczylas die u Dr tw ???ja juz lecze sie of marca I Mic narazie Nie wychodzi. Bylas z niej zadowolona ???
Orbitka ja jestem z niej bardzo zadowolona, pomogła mi bardzo. udałam się do niej po 4 nieudanych inseminacjach raczej z nastawienie na in vitro powoli. a dzięki niej zaszłam naturalnie oczywiście na lekach ale bez insemki a tym bardziej in vitroOrbitka lubi tę wiadomość
-
Lady Highlander wrote:Iga G ja polecam swojego - dr Pietras, przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie i pracuje na jaczewskiego. Jak masz jakies pytania tp pisz na priv. A tak wogole to tez chodzilam do dr TW ale właśnie polecila mi tego lekarza i odeslala
zaprosiłam cię do przyjaciółek, chciałabym zapytać o kilka rzeczy