Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kawola wrote:MAGDIULLA ja okolice bronowic, a Ty ? Zaraz wyjdzie, że mieszkamy obok siebie
JATOSZKA jak to nie wiesz jak? Skoro sama poleciła to nie powinna być, zła że poszliście do innego lekarza czy o co chodzi? -
Akurat Cienkusz przyjmuje też na nfz.
Co do laktatora to też miałam kupować elektryczny po porodzie dopiero (jeśli byłby potrzebny), ten wziełam bo i tak chciałam kupowac butelki z tej firmy, a akurat ten zestaw wychodził korzystnie bardzo, a ręczny laktator to się przyda tak czy siak, bo można rozkręcać laktacje/pobudzać lub odciążać nabrzmiałe piersi. A w tym zestawie mam laktator, pojemnik do sterylizacji w mikrofali, 3 butelki, 50 szt wkładek laktacyjnych, pojemniczki i dwa smoczki a zapłaciłam za to 100 pare złhewa81 lubi tę wiadomość
-
pójdę w środę jeszcze z tą dzisiejszą beta i zobaczę co będzie mówił Stupak tak jak piszesz jest od 11 więc akurat z nią też pogadam co ona radzi ale sama mówiła na ostatniej wizycie że zaprasza z pozytywnym testem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 12:43
-
nick nieaktualnyJatoszka, ale co za problem, przecież to normalne, że się odwołuje wizyty to Ty wybierasz prowadzącego. Tym bardziej, że to początek ciąży. Idź do tej Pani dr, powiedz, że chcesz, żeby Ci ciąże prowadziła, niech Ci założy kartę i po sprawie. Zero stresu.
jatoszka lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Jatoszka wydaje mi się ze za te 100 zł lepiej pójść na usg do kogoś do luxmedu. W piątek lub w sobotę to już może być widać serduszko no chyba ze on zrobi, ale w środę to za wcześnie.
-
JATOSZKA dobrze dziewczyny mówią, zamiast iść na siłę do tego doktora i bulić kasę to już lepiej to odłożyć i zrobić zaraz usg . W luxmedzie tez niektórzy lekarze się potrafią czepiać jak się przyjdzie 7-8 tydzień, ale to nieliczni, Wiktor/Swatowski/Krzyżanwski/Dymanowska-Dyjak/Dziduch/Chołubek robią bez problemu.