Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMikka Kochana trzymaj , się cieplutko :*:*:*:*:*.
Jestem jestem kochane :*:*:*:*:* , ale pięknie na dworzu , mogło być już tak do Świąt , wstałam dziś po 6 oczywiście kruszynka , wraz z mężem wstała dobrze że taka pogoda , koce popiorę wywar mi się ma zupę gotuje zrobię dziś kapuśniak , wiecie że w Biedronce już lampki choinkowe sprzedają , samopoczucie dobre , apetyt też jeszcze 4 dni i wizyta.Anjouek lubi tę wiadomość
-
Dzieki Monia za namiary, ale ja tu na tel. nic nue umidm, zrobic... Musze poczekac az wyjde ze szpitala...
Mikka mam nadzieje ze ze zdrowiem wszystko ok... -
Agatka to super ze wszystko w porzadku
-
ja tez juz po wizycie, mały dobija do kilograma i ma blisko 40cm, leżał sobie łobuz na pleckach, noge na noge założyl;) ilosc wod ok, szyjka trzyma, dostalam dodatkowo oeparol 3x1 plus to co bralam czyli magneb6,femisept uro, witaminy, cyclo3forte, jod, witd i euthyrox łacznie 12tab/dzien, kolejna wizyta 19 i chyba prenatalne beda, poki co bez l4"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Agatka 46 kiedy konczysz zajecia w Twoja Polozna?Ja dzisiaj dostalam wiadomosc ze zaczynamy za tydzien zajecia.Od kiedy ty uczeszczalas na zajecia?Chodzi mi o to ile trwaly 1 -2 miesiace?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 20:47
-
Hej
Do tej szkoły rodzenia trzeba się zapisać osobiście, bo to na nfz i tam na miejscu trzeba wypełnić deklaracje wyboru położnej, najlepiej przed 21 tc.
Marcela w jakim celu dostałaś Oeparol?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 07:43
start lipiec 2013 -
IGA.G wrote:Agata_90 a czy na zajęcia w szkole rodzenia Twoja położna można zapisac się mailowo albo telefonicznie? na stronie znalazłam że zapisy codziennie w godzinach 15-18 pod ich adresem.
ale teraz ciężko mi się wyrwać i zapisać...
Hej.Tak jak piszą dziewczyny -należy zapisać się osobiście bo trzeba tam wypelnic kilka dokumentów.Ja zapisałam się już około 16 tyg ciąży w tzw kolejkę oczekujących.Nfz finansuje zajecia od 21 tyg więc czekałam na termin zajęć -
Agatka_46 wrote:Ja mam jeszcze zajecia dzisiaj I za tydz. U mnie w sumie 1,5 miesiaca seeding co 10 dni ok 8 spotkan. Na nfz tzeba osobiscie papiery wypelnic
Ile trwają te zajęcia( godzinowo)? Czy na zajęciach siedzicie w obuwiu w tym w ktorym przychodzicie czy ktos na zmiane bierze? -
Hej gratuluję udanych wizyt.
Zazdroszczę ze tak wcześnie zaczynacie szkole rodzenia. Ja mam termin na marzec a dopiero w styczniu będę zaczynała szkole.
Lady dobrze malenstwu w brzuszku u mamy to się nie spieszy Trzymam dalej kciuki.Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Hej poszukiwania wózka chyba zakończone zdecydowaliśmy się na bebetto luca s-line, byliśmy w dwóch sklepach Rampers i Baby Fant, polecam Baby Fant jest tam duży wybór i miła obsługa.
Agatka bardzo późno masz to USG, ja mam mieć w grudniu to bedzie 30t5d, jestem bardzo ciekawa ile moja dzidzia już waży -
nick nieaktualnyWitam się i ja .
Ale słonko świeci , tylko że zimno jak nie wiem właśnie gotuje na małym ogniu kopytaka potem mielone zrobię , na koniec cebulkę usmażę . Już dziś Wtorek tak tego USG się nie mogę doczekać , ciekawi mnie czy teraz, zaleci mi to badanie a raczej test na obciążenie glukozą , oby tak chcę mieć już za sobą to badanie . Malutka od rana mi dokucza , my z mężem nie możemy dojść do porozumienia , ja chcę dla córeczki bardzo chcę dać na imię Ania , a ten że staromodne itp itd , a mi żadne się nie podoba oprócz tego , mamy ciężki orzech do zgryzienia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 11:12