Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki. Wiecie jakie fajne grtisy dają w tej mojej szkole rodzenia. Zestaw połogowy to próbki wkładek laktacyjnych, próbki do higieny po porodzie, jakiś proszek czy coś wspomajaący laktacje, majtki siateczkowe, woda... a jeszcz efajniejszy zewstaw noworodkowy 2 butle 0+ jedna Lovi jedna campol, dwa smoczki lovi i campol, jakas masc na otarcia skóry, szczotka i grzebyczek do włosków, próbki jakieś różne...
Jak się czujecie??MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Hej, ja wczoraj miałam ciężki wieczór, bo musieliśmy uśpić kotka, którego niedawno przygarnęliśmy. Wątroba jej wysiadła. W weekend jedziemy do Wawy i mam w planach pojechać do ikei po różne drobiazgi. Od dzisiaj w Tesco -30% na f&f z kartą, może w piątek zajadę, bo będę u kosmetyczki.
Też trochę dostałam gratisów w szkole rodzenia, m.in butelkę i smoczki, tylko że wcześniej kupiłam. Może komuś innemu się przyda.
Za tydz wizyta i walczę żeby utrzymać tylko 1,5 kg na plusiestart lipiec 2013 -
Hej dziewczyny. U mnie noce są straszne, nie mogę się ułożyć. Jak kładę się na lewym lub prawym boku to mały kopie bo mu niewygodnie. A jak kładę się na plecach to jemu wygodnie za to ja mam trudności z oddychaniem. Rogal mi bardzo pomaga bez niego to bym chyba spała na stojąco:)
Monia biedny kiciulek ale najważniejsze że już się nie męczy. Moja siostra też od 3 dni biega do weterynarza ze swoją kotką bo jakąś ma jelitówkę. Wenflon w łapce ma i kroplówki podają i zastrzyki. Trochę już jepiej bo zaczyna jeść.
Dzięki za info o promocji w tesco:) w piątek się wybiorę i znowu pewnie coś kupie:P
Teraz mamy z mężem na tapecie zakup kamery żeby uwieczniać jak nasz dzidziuś się rozwija i jego najważniejsze momenty. Spory wydatek ale to na wiele lat. Za x lat chetnie się wraca do takich wspomnień. Ja mam nagranie z przyjęcia mojego komunijnego to jest tam uwiecxnionych sporo osób z rodziny które już umarły.
Może na czarny piątek będą jakieś promocje:D
Agatka super, przynajmniej butelkowe zakupy Ci odpadają bo dostałaś -
U mnie od wizyty lepiej bo nie martwie sie juz o tą szyjkę, w pracy ten tydzien mam luzniejszy, wczoraj maz skrecil corce sanki i tak jej siewspodobaly ze spac w nich chciala i do lozeczka nie dalo rady jej odlozyc, a potem w nocy wstala o 2.30 i gadac jej sie zachcialo takze niewyspana jestem:-/
jutro mamy kinderbal u chrzesniaka meza i tak leci dzien za dniemAnjouek lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
marcela29 wrote:U mnie od wizyty lepiej bo nie martwie sie juz o tą szyjkę, w pracy ten tydzien mam luzniejszy, wczoraj maz skrecil corce sanki i tak jej siewspodobaly ze spac w nich chciala i do lozeczka nie dalo rady jej odlozyc, a potem w nocy wstala o 2.30 i gadac jej sie zachcialo takze niewyspana jestem:-/
jutro mamy kinderbal u chrzesniaka meza i tak leci dzien za dniem
ojej, wspolczuje niewyspania ale zachowanie córki przeurocze w sumie tak mi to przypomnialo mnie z dziecinstwa, zawsze kazda nowa rzecz to chciałam z nią/ na niej spac eh... nowe zimowe buty wkladalam podekscytowana pod poduszke hihi i rodzice sie ze mnie do tej pory hihrają jak sobie cos kupie, pytając czy bede z tym dzis spac kiedys jak mialam z 6 lat to taki rozkladany plastikowy stoleczek schowalam pod poduszke ale to juz nie bylo wygodne i sie spac na nim nie dalo wiec skonczyl kolo lozka -
nick nieaktualnyAgatko_46 Ja to najchętniej bym wcale , z łóżka nie wstawała , i nigdzie nie wychodziła ale niestety trzeba .
Witam się i ja :*:*:*:*.
Jeszcze trochę i wizyta już w tą Sobotę , ciekawi mnie , czy Ania będzie nadal Anią czy przemieni się w synka . Samopoczucie jakieś takie nijakie , zimno mgła jak nie wiem , mąż jutro na 16.40 idzie do chirurga ciekawa jestem co mu powie . Zaraz, ryz mi się ugotuję a później sos słodko - kwaśny zrobię .Zuza1989 lubi tę wiadomość
-
Hej. Wczoraj bylam w Tesco i kupilam kilka rzeczy dla mojej niuni w tym kombinezonik taki misiowy na wyjscie ze szpitala, wrocilam szczesliwa i pokazalam go tesciowej a ona oczywiscie mnie skrytykowala bo jej zdaniem dzieci ze szpitala zabiera sie w rozku. Tak mnie wkurzyla ze pol nocy spac nie moglam
Zuza1989 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Dzisiaj znalazłam to forum i postanowiłam się przywitać.
Jestem w 8 tygodniu pierwszej ciąży. I jestem jeszcze trochę zagubiona. Mam nadzieję, że dostanę od Was jakieś przydatne porady
Na chwilę obecną potrzebuję dobrego lekarza przyjmującego w Lublinie na NFZ. Byłam już na pierwszej wizycie i USG, Pani Doktor jakoś mi nie przypadła do gustu. Mam mnóstwo pytań i wątpliwości a niestety na wizycie nie dowiedziałam się nic!
Zuza1989 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki zdecydowałam że zrobię USG 3/4D - i chyba najlepiej w LUCXMEDZIE tylko w który mają najlepszy sprzęt. Myślałam o Swatowskim, a może ktoś jeszcze jest w tym dobrym. A i faktycznie w luxmedzie kosztuje to 200 zł?? pytam bo 6 alt temu płaciłam 350zł.
Karola_kcr witaj u Nas i czuj się jak u Siebie. Jesteś z Lublin? Na NFZ to cieżko - fakt ja chodzę ale po znajomości... także sama rozumiesz, ale na Staszica w rpzychodni przyjmuje Semczuk-Sikora i widzę że sporo babek do niej chodzi więc może jest spoko, nie wiem tak porponuje. Pytania i watpliwości możesz też zadaewać tutaj nie jesteśmy lekarzami ale każda z nas coś przeżyła i może Ci pomóc.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017