Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
ja sie przyszlam przywitac na szybko dzis zaczelam 21 tydzien juz poloweczka minela ale sie ciesze... 4 dni do wizyty takze czekam do poniedziałku i o 9.30 wchodze
zapisalam sie wlasniie na koncertową do swatowskiego na USG 3d/4d licze na jakies ladne foteczki maluszka i oczywiscie na poznanie płci )Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia85 wrote:Anjouek nie ma szans na ładne zdjęcia, bo dziecko jest za małe i za chude. Usg 3D robi się ok 28 tyg
-
nick nieaktualnymaferka wrote:Hej. Wczoraj bylam w Tesco i kupilam kilka rzeczy dla mojej niuni w tym kombinezonik taki misiowy na wyjscie ze szpitala, wrocilam szczesliwa i pokazalam go tesciowej a ona oczywiscie mnie skrytykowala bo jej zdaniem dzieci ze szpitala zabiera sie w rozku. Tak mnie wkurzyla ze pol nocy spac nie moglam
maferka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnjouek To już według mnie zależy od sprzętu , bystrego oka lekarza , a szczególnie od tego jak maleństwo się ułoży , moja siostra robiła USG w 3D i 4D i wszystko było ładnie widać .
Kochana widzę że idziemy równo , u Nas dziś zaczął się 22 tc :*:*:*:*:* , i 52% ciąży za nami :*:*:*:*.
Ale dziś u mnie piękny dzień , słoneczko tak cudnie świeci tylko że zimno jutro kochane wizyta o 9 rano pewnie po 10.00 wejdę a za nim bedziemy w domu to będzie 11/12 godz, plus USG połówkowe ciekawa jestem jak długa jest Ania , może podejrzę bardziej uważnie płeć , bo wcześniej na USG widziałam trzy kropki , żadnych warg sromowych nie zauważyłam . Samopoczucie dobre , malutka od rana już się rusza wstaje razem z mężem i robi mi pobudki :*:*:*.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:12
Anjouek lubi tę wiadomość
-
Moja mama na szczescie mnie wspiera, wszystko jej sie podoba i sama kupuje ubranka a ze to jej pierwsza wnuczka to powiedziala ze zaplaci za wozek ☺
A Co do usg 3d to ja mialam robione w 21 tyg i mam bardzo ladne zdjecia
Szczęśliwa Mamusia, Anjouek lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Jeśli chodzi o kombinezony to i ja mam z tym problem, bo nigdzie nie mogę dostać ciepłego kombinezonu zimowego i w dodatku dla dziewczynki. Wszędzie są te misiowe, ale w nich malutkiej będzie zimno... wydaje mi się, że to bardziej na jesień...to samo z czapką...nigdzie nie ma takich malutkich ciepłych czapeczek...może macie jakieś namiary? Najlepiej sklep internetowy, bo ja leżąca niestety...;/ -
Migotka nie bedzie dziecku w.misiowym zimno. Ja urodzilam w Lutym corke miala misiowy I w.wozku przykryta byla tylko.kocykiem I bylo.jej cieplo. Dodam ze po tyg wyszlismy na godzinny.spacer przy temp -5. Pamietajcie jak jest -10 I mniej nie wychodzcie z.maluszkami na dwor bo oszkszela nie sa chronione.I dziecko wdychajac to mrozne powietrze moze papacy.nawet zapalenie pluc.
migot_ka lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka_46 wrote:Migotka nie bedzie dziecku w.misiowym zimno. Ja urodzilam w Lutym corke miala misiowy I w.wozku przykryta byla tylko.kocykiem I bylo.jej cieplo. Dodam ze po tyg wyszlismy na godzinny.spacer przy temp -5. Pamietajcie jak jest -10 I mniej nie wychodzcie z.maluszkami na dwor bo oszkszela nie sa chronione.I dziecko wdychajac to mrozne powietrze moze papacy.nawet zapalenie pluc.
-
trudno dziewczyny, strace najwyzej swoje pieniadze
u mnie na kwietniowym wątku na BB już w 12 tygodniu pare dziewczyn robiło sobie 3d i jakoś mają cudo fotki więc to nie reguła, ze kazdemu wczesniej wychodzą brzydkie i niewyrazne
zresztą ja jestem takim niewiernym Tomaszem nie uwierze póki nie zobacze na wlasne oczy wiec to juz postanownione
maferka a gdzie robilas ? ))
Szczęśliwa Mamusia no pisz koniecznie po wizycie czy zadne zmiany miedzy nogami nie zaszły heheSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Anjouek ja robiłam w 24 tyg. i też nic nie było widać Najlepiej w 28
-
Te fotki są wyraźne, tylko dziecko jest brzydkie Jak pan doktor uzna, że to nie ma sensu to prawdopodonie dostaniesz jakąś karteczkę i luxmed zrobi zwrot kasy.
Migotka ja tez mam przygotowany misiowy kombinezon i do tego mam taki cienki pikowany do fotelika, jakby było bardzo zimno to założę jeden na drugi. Na bezpiecznym maluchu mówili żeby do fotelika ubierać dziecko maksymalnie w polarowy kombinezon, nie wolno zakładać puchowych, bo wtedy pasy źle trzymają i to niebezpieczne dla dziecka.migot_ka lubi tę wiadomość
start lipiec 2013 -
nick nieaktualnyMigotka A na allegro patrzyłaś lub na OLX ja na OLX kupiłam , jest bardzo cieplutki jak na początek Kwietnia , chyba się nada jakby co kupię coś mniej ocieplonego , siostra moja rodziła rok temu w Kwietniu ale to pod koniec było , a u nas koniec Marca / początek Kwietnia bardziej taki realny , ja nie terminowa więc pomiędzy 37/38 tc na pewno urodzę .
Anjouek Na pewno wam dać znać , niemam zaufania co do tych USG :p .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:30
-
Monia85 wrote:Dzisiaj promocja w h&m -20% i w super pharm Pampers premium + chusteczki za 40 zł.
Ja właśnie zamówiłam wózek Znalazłam jeden jedyny sklep w Polsce, co mieli ten kolor, co chciałam od rękiMonia85 lubi tę wiadomość
-
https://www.showroom.pl/
Tutaj zmówiłam dzisiaj ihippo, coś takiego jak szumiś+niania. Dostałam jeszcze -20 zł zniżki za zapisanie się do newslettera i można te promocje łączyć.
W c&a -20%Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:17
migot_ka, BaskaW lubią tę wiadomość
start lipiec 2013 -
Monia85 wrote:Lady H turlasz się jeszcze? Co słychać?
Oj Monia turlam się ostatkiem sił Chyba Mały się nasłuchał że na niego wczesniej czekamy i postanowił zrobić psikusa i dotrwać do terminu ;/ mam tylko nadzieję że nie przetrzyma nas po terminie bo moja psychika chyba siądzie....Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784