Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
MAGDUŚ, oczywiscie jak cos Cię niepokoi to warto przesunąć usg. Ale nie stresuj sie bo to tez nie wplywa korzystnie. My TU wszystkie wspieramy z całych sił.
A moja szyjka w poprzednia środę miała coś 34 mm, takze chyba calkie nieźle. Zamknieta z dwoch stron.
-
Ciekawe te warsztaty - zapisałam się - mam nadzieję że do tego czasu nic się nie zmieni i będę w stanie przyjechać. A wy ?? zapisujecie się ... z którą będą miała okazję się spotkać ??
Lady ale to płatna ?? nie??MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka_46 wrote:Ciekawe te warsztaty - zapisałam się - mam nadzieję że do tego czasu nic się nie zmieni i będę w stanie przyjechać. A wy ?? zapisujecie się ... z którą będą miała okazję się spotkać ??
Lady ale to płatna ?? nie??start lipiec 2013 -
Hej
MONIA super, że krwiak znika
AGATKA 46 to normalne, że przy dłuższym siedzeniu przy komputerze boli brzuch i plecy, ruszaj się często, rób przerwy
WEDMOCZKA a Twój pakiet obejmuje tylko luxmed? Co do amh http://www.luxmedlublin.pl/dla_pacjenta/2,18,153,27lg,2537lb,stronazb,badania-i-zabiegi,laboratorium,pelna-lista-badan,hormony-plciowe,amh
Elena to taki najgorszy czas tego małpiszona, hormony szaleją w kierunku doła, nie podłamuj się, musisz mieć dobre nastawienie , ruszycie z clo i teraz aby do owulacji
MAGDZIULLA co ile miałaś wczoraj skurcze? Bolesne?
Ja wczoraj na wieczór też znowu miałam skurcze - nieregularne, przynajmniej do 10 minut nie dobiło. Wstałam dzisiaj taka ciapnnieta, dłonie i stopy mam opuchnięte, aż boli jak chodzę, a w rękach zginam palce, ciśnienie mi idzie w górę jestem dosłownie na granicy, zaczynam normalnie się obawiać tej gestozy.. jutro robię badania z krwi i moczu, ciekawe co mi tam wyjdzie. -
Część KAMILKA
2 tyg temu potencjalny termin ovu. ... jak samopoczucie? Testujesz?
Zaglądaj do nas A to prawda, ze to uzależnienie
Buziaki :***Kamilka lubi tę wiadomość
-
Tak, szkoła na Jaczewskiego jest płatna, ale ja zamierzam tam rodzić, mam stamtąd lekarza więc chcę już tam wszystko poznać. Na razie wiem że zajęcia prowadzą położne z Traktu porodowego bo tam się dzwoni żeby się zapisać
A na warsztatach też raczej będę
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualnyWitaj Kamilko;) . Moja przyjaciółka , też ma na imię Kamila .
Monia85 U nas też gorąc , oby tylko w następną Sobotę tak nie było , bo nie wiem jak ja zniosę ten ślub i jeszcze wesele , ślub jest o 17.00 w kościele 27 sierpnia .Kamilka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj 10 dpo było i miałam test.
Rano zmierzyłam temperaturę i spadła z 37 na 36,8 i pomyślałam że zbliżam się ku @ i nie testowałam. Dopiero potem przyszło mi do głowy że temperatura niższa bo spaliśmy przy otwartym oknie i mogło to zaburzyć pomiar. I po drugiej już kawie nie mogłam wytrzymać w jednym domu z nie obsikanym testem.... i nasikałam.... hihihi taka biel że szok. i chodziłam pod światło z testem oglądać i pod lampkę i z każdej strony i nic. Dziś nie miałam testu to nie testowałam. Kupię i jutro zobaczę co będzie. Jutro 12 dpo. Moja fl trwa 12 dni. I takie to mądre testowanie...04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek