X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lublin / Lubelskie
Odpowiedz

Lublin / Lubelskie

Oceń ten wątek:
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak jutro tempka będzie wyglądała. Może to chwilowy spadek. Racja ze forum to nałóg. Ja w środku nocy jak się budzę i nie mogę spać to zaglądam;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:47

Szczęśliwa Mamusia, hewa81, Kamilka lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    A dzisiejszy dzień jak znosisz? Już niedługo wizyta :)
    A dziś z rana mdłości do 11 męczyły mnie zawroty ale już lepsze mam samopoczucie , e do wizyty to jeszcze masę czasu, wszystko przepatrzyłam czy niczego nie zapomniałam , jestem zwarta i gotowa ja mam na 18.00 , a że Pan A. Wróbel się zawsze spóźnia , to na 18.30 mąż mnie zawiezie , co mam stać i tak nie ma gdzie usiąść , a plecy mnie od czasu do czasu bolą , a za nim wejdę +/- 19.00 będzie tak jak poprzednio :) .

• Dotek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa to dzisiaj razem wizytujemy. Mój dr przyjmuje od 15 ale jest po urlopie to pewnie będą dzikie tłumy więc pewnie koło 17 pójdę wbić się w kolejkę. Trzymam kciuki za Twoją wizytę i dzidziulka:)

hewa81, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia oj taki spadek to nie spadek, jest nadal szansa trzymam kciuki:)

Monia ostatnio też miałam rozważania nad meszkami, bo po weselu dostaliśmy dużo owoców i zyskaliśmy nowe zwierzaki w domu. Do tej pory latają.

Kawola nie mierzyłam skurczy, mam problem, żeby odróżnić kiedy się kończy kiedy zaczyna. Na ktg też dopiero jak pokazało, że to one poznałam.
    A jak u Ciebie ciśnienie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napiszcie jak tam po wizytach.

Ja pochwalę się zgodnie z zapowiedzią literkami i kącikiem Karinki w naszej sypialni:
    5c06dca01128493bmed.jpg

Monia85, mikka, hewa81, Szczęśliwa Mamusia, Tomalwa, Dotek, Wedmoczka, lena82, Betty Boop lubią tę wiadomość

• mikka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla moja Karina miala takie samo lozeczko :D

Szczęśliwa Mamusia, Monia85 lubią tę wiadomość

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
    Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jaki zbieg okoliczności;) mam nadzieję, że Nam się sprawdzi.

Szczęśliwa Mamusia, mikka lubią tę wiadomość

• Dotek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne łóżeczko i napis:)

Magdziulla lubi tę wiadomość

f08af289ff.png
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla z czego te literki i czym wycięte?

start lipiec 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styropian, pomalowane plakatówką, wycinał mąż.

mikka, Dotek lubią tę wiadomość

• mikka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ooo jaki zbieg okoliczności;) mam nadzieję, że Nam się sprawdzi.
    Ja jestem bardzo zadowolona, Karina spala w nim ponad 2 lata i nadal jest prawie jak nowe, choc moja szogunka niejedno w nim wyczyniala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 17:54

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
    Jan Paweł II
  • Kamilka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla śliczny kącik!
    Dotek Szczęśliwa czekamy na relacje z wizyt :)

Dotek, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

04.2008 [10t]
    12.2009 zdrowa córcia
    09.2014 [8t]
    11.2015 [7t]
    10.2019 zdrowy synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja na szybko , jest pęcherzyk termin porodu z 3 na 7 mi się przesunął , będę jeździć do Dęblina w soboty to nie daleko Ryk Pan A. Wróbel ma tam swój gabinet u niego będę prowadzić ciążę, jestem z wizyty zadowolona;) .

Kamilka, mikka, viowieczka, Monia85, hewa81, Dotek, Magdziulla, Kasiula09 lubią tę wiadomość

• Monia85 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętał ze juz u niego byłaś z betą?

start lipiec 2013
  • Kamilka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa super że zadowolona z wizyty.

Dotek gdzie Ty?

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

04.2008 [10t]
    12.2009 zdrowa córcia
    09.2014 [8t]
    11.2015 [7t]
    10.2019 zdrowy synek
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak myślałam mój dr po urlopie miał kumulacje. Weszliśmy dopiero o 20.30. Dziecko nadal się rozwija, wierzgało rączkami. Łożysko podniosło się i już nie nachodzi na szyjkę. Niestety płci nie udało się zobaczyć. Tp 18.01.17r.

Kamilka, mikka, Magdziulla, Szczęśliwa Mamusia, lena82, hewa81 lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • Kamilka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Tak jak myślałam mój dr po urlopie miał kumulacje. Weszliśmy dopiero o 20.30. Dziecko nadal się rozwija, wierzgało rączkami. Łożysko podniosło się i już nie nachodzi na szyjkę. Niestety płci nie udało się zobaczyć. Tp 18.01.17r.
    Cudownie.
    Mogę iść spokojnie spać :)

Dotek lubi tę wiadomość

04.2008 [10t]
    12.2009 zdrowa córcia
    09.2014 [8t]
    11.2015 [7t]
    10.2019 zdrowy synek
  • mikka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Super ze wszystko dobrze. Ps.poki co zyjesz w niepewnosci co do plci ale to w sumie takie ekscytujace :) Ja dowiedzialam sie ze dziewczynka na 2 usg ok. 24tc ale wtedy tez nie na 100% bo sie szybko odwrocila, a na ostatnim usg ok. 30 tc to zapomnialam nawet spytac dr czy na pewno dziewczynka tak wiec do konca nie bylam pewna na 100% :) Dopiero jak sie urodzila i polozna mi ja podala to powiedzialam "Uff jak to dobrze ze dziewczynka-moja Karinka"

Jan Paweł II
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulżyło mi dziewczyny. Dziękuję Wam za wsparcie. Mikka na pewno było to niezapomniane uczucie dostać dzidziusia w ramiona. Zresztą Kamilka też wie. Mam nadzieję że i ja to poczuję:)

mikka, Kamilka, hewa81 lubią tę wiadomość

f08af289ff.png
  • mikka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Ulżyło mi dziewczyny. Dziękuję Wam za wsparcie. Mikka na pewno było to niezapomniane uczucie dostać dzidziusia w ramiona. Zresztą Kamilka też wie. Mam nadzieję że i ja to poczuję:)
    Oj tak... Zreszta sama zobaczysz, nagle swiat staje do gory nogami i liczy sie tylko ta mala osobka, nigdy tego nie zapomne, a date, wage i godzine narodzin mojej corki to wyrwana w nocy ze snu wyrecytuje na pamiec :) ps.maz twierdzi ze mi palec zesztywnieje jak bede tak ciagle klikac na tym tel... :D coz to facet on nie rozumie ze forum uzaleznia :D

Dotek, Kamilka, Monia85, hewa81 lubią tę wiadomość

Jan Paweł II
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ