LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuu wrote:Ja o 14 widzę się z maluchem 💓 więc też trzymaj kciuki:p wszystko będzie dobrze:)
Wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam ruchy z zewnątrz strasznie mnie to rozczuliło 😍 pewno potem będę marudzić, że kopie za mocno 😂 ale narazie cieszę się tym strasznie 💓💓💓
niesamowite uczucie
mój má utrzymuje usilnie ze jak sie do niego przytulalam w nocy to tez czul kopniaczki
ale dwa dni temu dostalam pierwszego mocnego gola prosto w pecherzyk. Normalnie strzal w dziesiatke xD dobrze ze chwile wczesniej bylam w toalecie bo mogloby sie roznie skonczyc, to az tak mocne bylo :p ale na razie ciesze sie nawet z czegos takiego. Potem sie zmieni jak juz utrudniac bedzie oddychanieDariah, . Raga . lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Qastera wrote:Ale super
To ja jeszcze takich niesamowitych wrażeń nie doświadczam, takie malutkie puknięcia delikatne:) Ale Ty Bożenka już chyba od jakiś 2 tyg czujesz ruchy?
Ja już po półtorej tygodnia czuję coraz bardziej i konkretniej hihi wieczorami i rano. Często właśnie, j a k młoda dostanie cukru np. Po kolacji i tak całkiem 4ano. Raga . lubi tę wiadomość
-
Wszystkim wizytującym dzisiaj powodzenia życzę! ja już się nie mogę doczekać.
wczoraj miałam bardzo stresujące popołudnie i wybiło mnie z rytmu, dostałam list ze skarbówki... ech ale dzisiaj z samego rana wyjaśniłam wszystko na miejscu i czuję ulgę Takie stresy dla ciężarnej, kto by pomyślał!
Ja czuję już lekkie muśnięcia, cudne uczucie. Do połówkowych jeszcze 3 tygodnie ale najpierw oczekuję wyników Panoramy... byle do wtorku! Poza tym sporo pracy i brak czasu ale ja lubię szybkie tempo. Wczoraj zamówiłam kocyk, otulacze z Lullalove, nie mogłam się powstrzymać, a że mam słabość do czerni to malec jeden kocyk będzie miał czarny bo kocham takie klasyczne kolory
Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to słuchajcie babka ze szpitala odpisała mi o darmowej szkole rodzenia i nagle zerwała kontakt jak pytałam o późniejsze terminy i nie mogę się dodzwonić więc na razie jestem w czarnej du*pie! haha -
Hej .
Mialam wczoraj polowkowe
Maly zostaje malym na bank
Wazy 302 gramy i ma 22 cm od glowki do pupy
Jest zdrowiutenki .Dariah, ppieguskaa, Dafka, zulka, zuzi_c, Bożenka, Darrika, martakam, . Raga ., Camilla33, Martek&M, JustiJusti, Linka90, KasiaM, ss25, Mama_po_przejściach, Edith lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hej .
Mialam wczoraj polowkowe
Maly zostaje malym na bank
Wazy 302 gramy i ma 22 cm od glowki do pupy
Jest zdrowiutenki .
O to będzie drugi do kompletu :d hihi
Gratulacje09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dzieki . Od 16 tygodnia wiedzialam , ze bedzie chlopak a teraz potwierdzili .
Moje badanie trwalo dobre 30 minut . bardzo dokladnie sprawdzala wszystko plus kazala mi isc siku i poskakac zeby maly ustawil pozycje do porodu 😶😶😶😶 no tak zrobilam . Z boczku obrocil sie glowka w dol poczym Ona mowi ah przeciez On ma duzo miejsca jeszcze i obroci sie NIE raz . No halo !:p wooow . Hahah. Raga ., zuzi_c, JustiJusti, zulka, Edith lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkich dobrych wieści z połówkowych
Ja mam jutro, jestem bardzo ciekawa jak tam Młoda się miewa.
Niestety nadal czekam na ruchy czasem czuję jakby pukanie ale nie wiem czy to to czy nie to... -
aprill wrote:Gratuluję wszystkich dobrych wieści z połówkowych
Ja mam jutro, jestem bardzo ciekawa jak tam Młoda się miewa.
Niestety nadal czekam na ruchy czasem czuję jakby pukanie ale nie wiem czy to to czy nie to...
-
Hej Dziewczyny, my już po połówkowych:) mała dalej jest małą, ale jaką upartą! 1.5h spacerowania, dopiero za 4 podejściem w miarę się ułożyła. Zjadłam dziś tyle słodkiego że chyba do końca ciąży mi starczy 😂 ale jeśli chodzi o badania to wszystko świetnie, 305g dziś mamy i widzimy się za 3 tygodnie 💓
Darrika, ss25, Camilla33, Dafka, Mama_po_przejściach, Dariah, ppieguskaa, Bożenka, zuzi_c, zulka, Edith lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
nick nieaktualny
-
Camilla33 wrote:Chyba raczej od główki aż po nóżki, na tym etapie podaje się długość CHL a nie CRL.
Ale tak czy tak rosnie fajnie hehe . Pewnie bedzie dlugi jak synek tezDariah, ss25, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Hey Wam. Nie odzywałam się bo bylismy na urlopie plus miałam problem z zalogowaniem się tu. Mega wypoczelismy i było super. Moje najmniejsze tez juz kopie i kocham to uczucie,najlepiej czuje w łóżku wieczorem i rano w ciągu dnia na chodzie jeszcze słabo. Nadal pracuje, polowkowe mam 1.10. Nie wiem nadal kto będzie. Wyprawka nie przejrzana ale to drugie Dziecko więc większość jest.
Dariah, ZakręconaOna, Bożenka, zuzi_c, Camilla33, Edith, Mama_po_przejściach lubią tę wiadomość
-
ss25 wrote:Już są takie duże ?
Ja mam dopiero 1.10...tyle czekać
Ja mam połówkowe 17 października już się nie mogę doczekać, bardzo bym chciała wiedzieć kto tam u mnie siedzi. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Fruzia85 wrote:Hey Wam. Nie odzywałam się bo bylismy na urlopie plus miałam problem z zalogowaniem się tu. Mega wypoczelismy i było super. Moje najmniejsze tez juz kopie i kocham to uczucie,najlepiej czuje w łóżku wieczorem i rano w ciągu dnia na chodzie jeszcze słabo. Nadal pracuje, polowkowe mam 1.10. Nie wiem nadal kto będzie. Wyprawka nie przejrzana ale to drugie Dziecko więc większość jest.
U Ciebie jak u Mnie, Ja w dzien slabiej czuje za to wieczor to kopanko normalnie ze brzuch bedzie niedlugo.latal .
Ja tez nadal pracuje jeszcze sporo bede . Planowo do poczatku - polowy styczniaFruzia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny