LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzis wizytujemy :d hihih
zobacze Dzidzie mam nadzieje ze sie upewnimy w tym, że to chłopiec
Ja juz rozmiar 50 - 56 mam wszystko kupione z ubranek
moze jeszcze jakies 2 pajace dokupie na 56 i bedzie wszystko
ss25, zuzi_c, Camilla33, Dafka, Edith lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja już bym chciała kupować, ale nie mam gdzie takich rzeczy jak łóżeczko czy wózek trzymać A ciuszki to nie wiem, bo płci nie znamy ech, wszystko pewnie będzie ma ostatnia chwilę, mam tylko nadzieję, że będę na siłach robić zakupy w styczniu
. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualnyDarrika wrote:Ja już bym chciała kupować, ale nie mam gdzie takich rzeczy jak łóżeczko czy wózek trzymać A ciuszki to nie wiem, bo płci nie znamy ech, wszystko pewnie będzie ma ostatnia chwilę, mam tylko nadzieję, że będę na siłach robić zakupy w styczniu
Ja odbierałam wózek miesiąc przed porodem bo zależało mi na gwarancji i tydzień później trafiłam do szpitala bo nie czułam ruchów, wyszłam po porodzie 😬 ale ogólnie miałam podły 3 trymestr. Zły humor nic mi się nie chciał i na początku 3 trym już miałam wszystko kupione -
Cześć dziewczyny!
Dobre wieści z połówkowych czytam! Super
u nas jeszcze troszkę do 10.10 nie mogę się doczekać Ale 3.10 jestem na wizycie u mojego ginekologa żeby sprawdzić co z tą moją grzybicą i torbielą bo ostatnio bardzo boli mnie ten lewy jajnik
Do mnie dzisiaj przyjdzie paczucha z kocykiem i otulaczem. Ostatnio też kupowałam jakieś pojedyńcze sztuki z ubranekCamilla33, Mama_po_przejściach, ss25 lubią tę wiadomość
-
Ss25
no właśnie ja tez chciałabym miec ostatni trymestr juz spokojny
Darrika
ale juz nie dlugo sie dowiesz kto tam siedzi
ackzowliek mam koleznke, co do konca nie wiedziala! nie dlatego ze nie chaial, dzidzia nie pokazala ani razu!!! i miala niespodziankeDarrika lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Tak , mam wpisane chl . Wlasnie nie bylam pewna ale jak dopytal moj maz to Ona powiedziala ze mierzone bylo od glowy do pupy plus kosc udowa 3 cm itp i zaczela tlumaczyc . Bo ogolnie Ja wiem ze zawsze bylo crl a tu chl i doszukac sie nie moglam ale domyslulam sie ze to to . Dziekuje za info .
Ale tak czy tak rosnie fajnie hehe . Pewnie bedzie dlugi jak synek tez -
Dariah wrote:Camilla
9500 na roczniaka to i tak ladnei :d
mamy 3 latke w domu co wazny lewo 12 kg -
Camill
Nasza tez chuda jak patyk, ale wcina ladnie wiec sie nie martiwe
do tego ja byłam jeszcze chudsza jako dzieciak
największy problem z ubraniami a dokładnie ze spodniami...od kiedy nie ma pampersa to prawie żadna firma nie pasuje, wszystko za duze, trzeba zwężać w pasie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
NIe reserved nie probowalam
ale maja legginsy tez? bo my 90% to liegginsy - do zlobka tylko takie
spodnie maja zwykle regulacje ale spodni raczej unikam, poza momentami jak trzeba sie "lepiej" ubrac
ale sprawdze! dzięki!
Narazie u nas top to Cocodrillo i George09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
No i po połówkowch. Wszystko pięknie z wyjątkiem twarzy, której pokazać nie chciał. Całe badanie plecami odwrócony. Także nasz Miłosz pozostaje Miłoszem
Waga już 450 gram i cholera długi po ojcu. Mój mąż ma prawie 2 metry wzrostu, więc i młody na długość ponad tydzień dłuższy...Dariah, Camilla33, Dafka, Darrika, Edith, ZakręconaOna, Bożenka, JustiJusti, ss25 lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Dariah wrote:NIe reserved nie probowalam
ale maja legginsy tez? bo my 90% to liegginsy - do zlobka tylko takie
spodnie maja zwykle regulacje ale spodni raczej unikam, poza momentami jak trzeba sie "lepiej" ubrac
ale sprawdze! dzięki!
Narazie u nas top to Cocodrillo i George
aa chyba są jakieś.. my to spodnie dresowe więc wiesz.. -
Martakam
super !! gratulacje
jaki duzy chlopaczek
Pieguska
aaa no tak
ostatnio wlasnie sie zastanawialm w co ubierac chlopca heeh
w sensie dla dziewczynki mam legginsy, wiec nie za grube ale nozki zakryte
a dla chlopca - dres, ale to takei duuuuzpo grubsze niz legginsy...
i tak ostatanio myslalam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Camilla33 wrote:A jest tyle osób co się czepia, że dziecka nie karmimy itp że ma się ochotę palnac w głupi łeb. Widać mu żebra, jest szczupły, ale jaki ma być jak rodzice tacy sami. Porównuje z wpisami w swojej książeczce zdrowia to też 12 kg osiągnąłam w przedszkolu.
Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje. Nasze najmłodsze (dziś padło podejrzenie że chłopak, ale tak się schowało, że lekarka nie była pewna) jest w okolicy 5o centyla i wazy ok 250g. Trochę mi się przytyło (2,5 kg ale dramatu nie ma), no i dostałam antybiotyk na tydzień.
Dariah, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Mama
ooo super!!
czyli do 2 dziewczynek dołączyłby chlopak? hih fajnie
Ja juz mam jakies 4 kg na plusie....
ale powiem szczerze, ze nie widać tego wcale -tzn mam duzy brzuszek i tyle
-
Dariah wrote:Mama
ooo super!!