LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok ama ostatniej wizycie która miałam w piątek mówiła ze jeszcze mi nie zrobi masażu szyjki bo za wcześnie
W sensie ze mam te 2 cm i jak zrobi to mogłoby ruszyć a tk jeszcze nawet nie donksozna była ciąża
Mój tez się stresuje - on generlanie się strasznie średniej ciąża czy wsyztsko Ok będzie itd gd
U nas wlansie seksy nie bolą, wręcz przeciwnie jest mega dobrze i nie sucho hehhe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A wiecie co Ja Wam powiem ? Zazdroszcze , ze mialyscie te masaze .
Ja bym chciala by mi zrobili i a noz cos moze by ruszylo chociaz watpie . Z synem mialam 2 razy robiony masaz szyjki , jeden bez rozwarcia i nic nie ruszylo . Troche bolalo nie powiem bo az wzdrygnelam wtedy a drugi z rozwarciem 1,5 cm i dalej byla dupa ... jak to nazwali lekarze mam zelazna szyjke na ktora nic nie dziala .
Nie jest to nic przyjemnego ale do przezycia wiadomo a i moze ruszyc po tym -
Ja ogolnie tez z Lodzi
Jako nastolatka pod Lodz do Koluszek sie wyprowadzilam z rodzicami i siostra a pozniej do uk pojechalam za mezem 🤦♀️😛 ale w kwietniu juz wracam na stare smieci . Ciesze sie niesamowicie, mowie Wam !
Ja syna rodzilam w Brzezinach pod Lodzia , wiecie napewno gdzieza to ciaze prowadzilam czesciowo uk i czesciowo u Dr. AMICO ona wlasnie chyba w Madurowiczu pracuje nawet . Nie pamietam dokladnie .
Scintilla, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam , ze mam chujowy mega dzien ... niby wszystko w porzadku ale mega mi przykro ciagle . Chodze jak struta
Fizycznie niby ok , smigam ze szmata od rana . Dom lsni , prania wszystko porobione . Obiad na dwa dni rowniez ... zero boli dzis :o gdzies tam pociagnelo raz mnie po mopowaniu salonu ale to raz i przeszlo , zero skurczy cokolwiek az w szoku jestem za to plakac mi sie chce ciagle dzisiaj ;( hormony chyba ladnie mi buzuja bo cala ciaze nie mialam nic takiego az nagle dzis jeb ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 20:54
-
Bożenka wrote:Jej dziewczyny piszecie o tych objawach, a ja nie mam żadnych 🙈 dzisiaj skończony 39tc, a tu zero objawów...😬 Nic nie boli. Tylko jak dzidzia się rusza to naciska głową i kłuje mnie szyjka, ale to i tak o niczym nie świadczy 😅
Bożenka spokojnie ja jutro mam rodzić 😅😅😅 A po raz drugi staje się przeterminowana 😉☺ZakręconaOna, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja jutro ostania wizyta u gina...i prawfopodobnie też masaż szyjki-choć jak czytam wasze opisy to nie wiem czy się zdecyduje. Bo również słyszałam, że powinno go się robić jak jest choć 1cm rozwarcia, a nie tak na siłę...zobaczymy.
-
ZakręconaOna wrote:Ja ogolnie tez z Lodzi
Jako nastolatka pod Lodz do Koluszek sie wyprowadzilam z rodzicami i siostra a pozniej do uk pojechalam za mezem 🤦♀️😛 ale w kwietniu juz wracam na stare smieci . Ciesze sie niesamowicie, mowie Wam !
Ja syna rodzilam w Brzezinach pod Lodzia , wiecie napewno gdzieza to ciaze prowadzilam czesciowo uk i czesciowo u Dr. AMICO ona wlasnie chyba w Madurowiczu pracuje nawet . Nie pamietam dokladnie .
To chyba taka pulchniejsza blondynka, krótko ścięta jeśli dobrze pamiętam i myślę o właściwej osobie - b. sympatyczna 😉
A o szpitalu w Brzezinach słyszałam same dobre opinie - koleżanka z pracy rodziła tam jakoś na przełomie 2015/2016 i pamiętam, że dostali jakąś mega fajną wyprawkę dla synka ☺️ -
Jak nie urodzę do 4 lutego to 5 mam już się stawić w szpitalu.
Mogę rodzic o każdej porze, ale w sobotę zabijam krocze dechami 😉 bo mąż ma granie 120 km od domu więc niech mi się córka na tą sobotę nie szykuje ☺😉😉Scintilla, Mysza, zuzi_c, Dariah, sylgor lubią tę wiadomość
-
Raga, może zaraz coś ruszy😅 a ostatnio nic nie miałaś rozwarcia? Może jutro się okaże, że już coś się dzieje. Zaciskam kciuki za wizytę i dawaj znać co tam. A w sobotę jak taka sytuacja to faktycznie szykuj dechę i gwoździe 😂
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Naczytalam sie o kuupach 😂😂😂 ja w pierwszej ciazy to w dzien porodu tylko zaraz jak wody odeszly I zaczely sie skurcze na kibelku siedzialam dobre pol godz masakra tylko wode spuszczalam co chwile a to sie ciagnelo I ciagnelo 😂😂 jak to mowia nawet baton z komuni😁
U mnie tez jakis wielkich oznak porodu na razie nie ma, przywiozlam se dzis babcie dla Wojtusia wiec juz moge urodzic😉Bożenka, Dariah, mj26, sylgor lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:To chyba taka pulchniejsza blondynka, krótko ścięta jeśli dobrze pamiętam i myślę o właściwej osobie - b. sympatyczna 😉
A o szpitalu w Brzezinach słyszałam same dobre opinie - koleżanka z pracy rodziła tam jakoś na przełomie 2015/2016 i pamiętam, że dostali jakąś mega fajną wyprawkę dla synka ☺️
-
Scintilla wrote:To chyba taka pulchniejsza blondynka, krótko ścięta jeśli dobrze pamiętam i myślę o właściwej osobie - b. sympatyczna 😉
A o szpitalu w Brzezinach słyszałam same dobre opinie - koleżanka z pracy rodziła tam jakoś na przełomie 2015/2016 i pamiętam, że dostali jakąś mega fajną wyprawkę dla synka ☺️Scintilla lubi tę wiadomość
-
Raga dzis nic a jutro moze byc porod
a jutro jeszcze bedziesz w terminie , nie mow hop hahaha . Chcoiaz Ja tez czuje ze bede przeterminowana . Z om juz jestem 4 dni po 😂😂😂😂
A tak na powaznie to kuzwa . Luty , luty nas depcze po pietach hehehe. Raga ., Dariah lubią tę wiadomość
-
Ani nie mówicie, bo ja też coś czuje, że będę po terminie, a z om mam na 17 lutego
W końcu mam spakowane ciuszki do szafki, teraz zostały mi jeszcze te wszystkie higieniczno kosmetyczne rzeczy do spakowania.
No i jutro dokończę pakowanie swojej torby i spakuje plecaczek dla małej. Na stole już są nawet gotowe dwie butelki wody z dziubkiem, ciasteczka zbożowe i sezamki
Jutro zrobię też pranie tych wszystkich kocykow i pierdółek na łóżko ech.34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zakręcona to na pewno hormony, ale rozumiem Cię doskonale bo kilka dni temu też miałam fatalny dzień. W sumie cały orzepłakałam i to właściwie bez powodu34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
ZakręconaOna wrote:Powiem Wam , ze mam chujowy mega dzien ... niby wszystko w porzadku ale mega mi przykro ciagle . Chodze jak struta
Fizycznie niby ok , smigam ze szmata od rana . Dom lsni , prania wszystko porobione . Obiad na dwa dni rowniez ... zero boli dzis :o gdzies tam pociagnelo raz mnie po mopowaniu salonu ale to raz i przeszlo , zero skurczy cokolwiek az w szoku jestem za to plakac mi sie chce ciagle dzisiaj ;( hormony chyba ladnie mi buzuja bo cala ciaze nie mialam nic takiego az nagle dzis jeb ...42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Darrika, też mam z OM na 17.02😀I też kurna czuję że przenoszę😒 W dodatku dokładnie wiem kiedy zaszłam w ciążę(no maks 2-3dni obsuwy bo miałam monitoring cyklu) i z terminu przybliżonego zapłodnienia wychodzi mi 22-24.02🙄
. Raga ., Darrika, Dariah lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Zakręcona, przybijam piąteczkę kochana ❤️ja koło weekendu tak miałam. Taki zjazd hormonalny że masakra😒Na pocieszenie powiem Ci ze jutro, maks pojutrze będzie lepiej❤️Ale Ty masz powera dziewczyno, weź trochę tej energii do Wawy wyślij 😉
No ale generalnie masakra troche tak.dobrze sie.czuc i.nagle pyk i placz . No gorzej niz dziecko hahahah