LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah zobaczymy
Tej nocy to wlansie akurat była cisza totalna
A wieczorem jjz miałam tez konkretne skurcze...
Wiec nadziei sobie nie robię
Jedyne co to wiem ze skoro mam 3,5 cm rozwarcia to musi w końcu ruszyć
Czop odlazi jak szalony
Tylko kwestia kiedy?!!!!’09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah Ja az zrobilam zdjecia sobie swoich skurczy co mialam w domu ... w zyciu by mnie nie przyjeli z takimi jakbym prawde powiedziala bo one byly raz co 13 min raz co 8 a raz co 2 .
Regularne byly jakis czas nagle nie i od nowa polska ludowa . Regularne sie ztobily po odejsciu wod to moze mialam z 4 cm rozwarcia -
marlenaO wrote:Cały czas walczę o lepsza laktację, przystawiam ciagle mała, ciągnę laktatorem i trzymam zapas w lodowce bo czasami jest tak ze nie leci nic.
Znacie jakieś sposoby na poprawę laktacji? Zażywam femaltiker, pije karmi, pije 3l wody dziennie....dziś mąż ma kupic herbatkę z kopru. K
annkaa lubi tę wiadomość
-
Mysza wrote:Dziewczyny, jak jecie przy kp? Mleko mi się się pojawiło, mam lakatator i będę odciągać dla małej. Kp raczej odpadnie bo już zaczaiła, że z butli łatwiej leci i nie łapie piersi. W szpitalu terror kp i diety matki karmiącej, dowiedziałam się, że mogę jeść prawie nic.
Więc są metody, ale wiadomo - musiałabyś bardzo chcieć karmić piersią
-
ZKrecona
No to poczekam aż będą chociaż takie co 6-7 regolarnbie
A nie teraz co 9-12 min
Ehhh o kant dupy
A czop nadal odchodzi
Duuuuzo
Brązowy / brunatny / z krwia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Słuchajcie, a ja po - super wczorajszym dniu - mam dziś spadek formy. Już nawet płacz zaliczyłam 😥Miałam mega słabą noc, jestem niewyspana, bo wiecie jak się śpi w szpitalu, Julek jakoś mniej mi się kręci, przez moją salę przewinęły się już 3 laski co urodziły, a mi kuźwa nic się nie rusza. Okrągłe zero objawów porodu 😒42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dariah jak dla mnie w nocy Ci wody odejdą i pojedziesz na same parte i migusiem urodzisz , trzymam kciuki
U nas inhalacje i wziewy pomagają widzę różnicę u Oliwki, nie charczy, mniej kaszle i ten kaszel jest mniej brzydki ale osłuchowo przy kaszlu doktorka słyszy świsty no nic mowi że to normalne przy tym wirusie najważniejsze że saturacja ok i mała ładnie je , ja tam jednak już widzę światełko w tunelu i wierzę że z każdym dniem będzie tylko lepiej. Chce wrócić do domu do Ady, wczoraj ładnie przez wideorozmowe do mnie gadała po swojemu i przytulała i całowała telefon hehe a dziś jaka mnie zobaczyła to chciała do mnie płacz niesamowity i mąż powiedział że koniec videorozmow bo jej uspokoić nie mógł . Aż się sama poryczałam -
Mj
W czasie skurczu nie jest aktywny
Jest tak ściśnięty skurczem ze chyba nie dałby rady się ruszać
Tak mi się wydaje
Ale mój nie jest aktywnyCamilla33 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A możliwe jest, że taki skurcz jest np bezbolesny tylko jest takim uciskiem jakby? Bo kurczę ja już nie wiem, od czasu do czasu mam taki właśnie ścisk całego brzucha, że aż mi dech zabiera, ale nie boki i dosłownie po minucie górą dwóch przechodzi34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dariah noooo u Mnie odszedl rano czop po 7 z krwia chyba o ile pamietam dobrze ?! Jejku nie wiem juz sama , a urodzilam po 14 . W kazdym razie odchodzic czop z krwia , sa skurcze wiec szyjka rozwiera sie bankowo . Moze byc tak , ze Ci oslabna chwile ( ja bynajmniej tak mialam teraz az sie wkurzylam momentalnie ) ze oslably . Byly co 13 min chyba ze zmiana na 10 jakos tak i duzo mniejsze , lzejsze ... a nagle jak chwycilo to wooooow . Juz wiedzialam ze to jest to i maz dzwonic musial do szpitala . No i sie nie mylilam .
Kochana nie dzis to jutro ale bankowo urodzisz jutro juz obstawiam
-
Zakręcona
W nocy cisza totalna
Heheh
Jakaś komedia normalnie
Dziś rano znów czop meeeeeega długi odszedł
I w nocy tez
Zobaczymy
Ja coś podejrzewam ze te skurcze co teraz mam to tam ogarniają temat na dole a jak sieknie mnie na serio to będziemy pędzić na porodówkę hehe
Ale to takie moje wyobraźnie
No jedno jest pewne - na pewno co raz bliżej a nie dalej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡