Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy to konkretnie czytałam, ale treść prawie ta sama także podrzucam odnośnie przechowywania mleka itp.
https://parenting.pl/portal/przechowywanie-mleka-matki -
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, to i ja się wypowiem :p
Zaczynam od podgrzewacza, bardzo chciałabym go mieć, kupię na pewno, ale później, wiem ze parę osób z rodziny na pewno będzie mnie pytalo co kupić, wiec będę miała co podpowiedzieć
Jeśli chodzi o sesje brzuszkowa, to chciałam iść, ale jednak nie idę, jak już kiedyś wspominałam, nie czułahym się dobrze na takiej sesji. Natomiast na sesję niemowlęca zarezerwowalismy sobie termin u świetnego fotografa!
Tulipanna, a Ty jesteś pewna, że planowana cesarka to 36-38 tc? Ja myślałam, że raczej 38-39 tc. Jeżeli jest tak jak mówisz to i ja mogę być styczniowka jednak
-
szara myszka wrote:No wlasnie wiem ze hormony.. ah a co to będzie jak przyjdzie baby blues xD
jeszcze dziś mamy szkole rodzenia i tez mi się nie chce ;/ a dziś ważne bo o karmieniu
przepraszam ze Wam tak smece ;/
Myszka no co Ty. Przecie po to jesteśmy, pogoda do chrzanu i to przez to. Ja mam dziś nerwy i rycze z byle g......szara myszka lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
A takie zwykłe za 18 jak piszesz Madzia to mam dwie. Do szpitala. Zamówiłam je wcześniej, rozmiar M ale niestety jest wielka strasznie. Dwa razy bym się w nią zmieściła
Dlatego wzięłam jedna ładniejszą co by Męża w domu nie straszyć
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
To i ja idę jutro na mój lokalny bazarek zobaczyć, co tam mają
Lexi, ja też jakiś czas temu zamówiłam koszule w necie i była rzeczywiście ogromną i jakaś taka nieprzyjemna w dotyku. Musiałam oddać. A jak ta koszula Italian Fashion? Dobra jakość? I jak to rozmoarowo wypada?
-
My już po szkole rodzenia dzisiejszej, było o karmieniu, dość fajne zajecia
poprzystawialismy sztuczne dzidziusie
czuje się znacznie lepiej, jednak dobrze jest wyszykować się i wyjść z domu a jeszcze po szkole poszliśmy sobie do kawiarni na gofra z bita smietana i polewa czekoladowa wiec wtedy to miałam banana na twarzy
hoho, 2:0 dla Polski a graja rezerwowi praktycznie ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:58
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
Zamówiłam s-kę. Rozmiarowo fajna. Miejsce na cycuchy i brzuchol jest ale też nie wygląda jak worek. Materiał milutki i przyjemny. Ładny krój i fajne wzory mają. Nie ma się do czego przyczepić.
-
nick nieaktualny
-
Joasia,no podobno tak planuja lekarze. Nawet jest w Iii trymestrze taki watek i tam pisaly dziewczyny. Mysle ze jesli zabieg jest planowany to oni nie chca akcji typu skurcze etc. chociaz tez podobno roznie jest. Ja na pewno sie umowie jesli beda wskazania,bo mam taka mozliwosc.
Astra,a co do koktajlu to ja sobie moge pozwolic :-p po wynikach krzywej
A co do podgrzewacza to ja juz mam-dostalam od kolezanki tak jak dojarke