Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_88 wrote:Chciałam jeszcze zapytać, czy macie już jakieś koszule do karmienia? Możecie polecić jakiś sklep? Ja chodziłam w tej sprawie juz parę razy po centrach handlowych i nic, no zupełnie nic godnego uwagi nie znalazłam...
- taką jak chciałam, bez żadnych misiów i innych rysunków, tylko białą w delikatne kwiatki. Jeszcze poszukam jakiejś i będzie komplet
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Joasia,no podobno tak planuja lekarze. Nawet jest w Iii trymestrze taki watek i tam pisaly dziewczyny. Mysle ze jesli zabieg jest planowany to oni nie chca akcji typu skurcze etc. chociaz tez podobno roznie jest. Ja na pewno sie umowie jesli beda wskazania,bo mam taka mozliwosc.
To chyba właśnie zależy od szpitala - w tym, co rodziły ostatnio moje siostry cioteczne, to właśnie zapraszają do szpitala max. 2 tygodnie przed porodem (jedną z nich to w ogóle 2 dni przed wyznaczonym terminem) i albo czekają na skurcze, albo je wywołują, żeby maluch nie był wyrwany z brzucha, ale czuł, że wychodzić trzeba. -
tysiaa93, olenka173065, Mila920, Tusiaa, vayn, madzia.rka, tulipanna, Joanna_88, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Lexi, ogólnie wydaje mi się duży, bo zawsze był płaski, ale jak porównuję go z brzuszkami innych ciężarnych w tym samym tygodniu lub nawet we wcześniejszej ciąży, to uświadamiam sobie, że jest mały
A Ty w ogóle jaka szczuplutka jesteś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 21:48
-
gorgeous wrote:A to my dzisiaj, czyli 27t6d
Myslałam, że to ja mam malutki brzusio ale widze że sie myliłamPrzynajmniej się zmieścisz w kurtkę zimowa i nie będziesz musiała nic innego kombinować
lexi ale bladzioch hehe opaliła byś sie hehea tak na serio to super mamy brzuszki
może i ja sie pochwalę
hmmm....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 22:43
tulipanna lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Nie martw sie Tysiaa
Ty wcale nie lepszy chudzielec jesteś hehe
wszystkie jestesmy piękne, zgrabne i powabne
Waga cięzka ok 62 kg z 53 kg sprzed ciazy bo juz nie licze tych kg gdzie schudłam na poczatku ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 22:29
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Joasia,no podobno tak planuja lekarze. Nawet jest w Iii trymestrze taki watek i tam pisaly dziewczyny. Mysle ze jesli zabieg jest planowany to oni nie chca akcji typu skurcze etc. chociaz tez podobno roznie jest. Ja na pewno sie umowie jesli beda wskazania,bo mam taka mozliwosc.
Astra,a co do koktajlu to ja sobie moge pozwolic :-p po wynikach krzywej
A co do podgrzewacza to ja juz mam-dostalam od kolezanki tak jak dojarke
Ja będę mieć planowana cesarke i rzeczywiście między 36-38 mi lekarz powiedział ze się potniemy.
Dojarka hehehe padłam hehehetulipanna lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Ale piekne brzuszki i faktycznie same szczuplutkie szczypiorki :)ja przytylam 11kg ale nie wiem gdzie one niby sa
Tusiaa a Twoj brzuszek podobny wielkoscia i kształtem do mojegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:33
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Bezsenność czy Gabrysia nie daje spać ?
Pokazała bym Ci jakiego mam akrobote ale z tel nie umiem zdjęć dodawać
No nic spróbuję zasnąć bo jak będę się gapic w ten tel to nigdy nie usne
Dobranoc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 01:42
Kubuś