Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
no więc mój maluszek kochany nie dał mi spać i od 00:45 do prawie że 2:00 wypinał sie i nic nie dało rady z tym zrobic
Spałam dzisiaj do 11 bo tata mnie obudził swoim stukaniem w garazuw dodtaku spię w korkach i wszystko słyszałam. Nie wyspałam się, szukając na łóżku telefonu usiadłam dupą na kanapki z pasztetem i pomidporem i sie mega wkur... No dzisiejszy dzień na pewno będzie udany
Lexi póki co bedzie Hubert ale może sie to jeszcze zmienićaa ja jakoś za solara nie przepadam po incydencie gdzie mi sie słabo zrobiło
byłam jedynie przed weselem parę razy
Gorgeous może faktycznie przechodzisz ciaze w kurtkach sprzed ciązyMoże sie tez tak zdarzyć że Ci poźniej brzusio wystrzeli jak z procy ale oby nie bo moga sie rozstepy zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 22:41
Biedroneczka29, Lexi150, vayn, Doti87, tysiaa93, Moniaa, Zosia_wop, lula.91, gorgeous lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Hej dziewczynki
Ja już się dziś lepiej czuje, odwiedziala mnie rano kolezanka z pracy - fajnie było, a dziś ide jeszcze do ginka i do galerii wiec od razu mam inne nastawienie
Dzis I dzień III trymestruLexi150, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
a to mój brzuszekja mam dość szerokie biodra wiec tak się rozlozyl, na wadze jak na razie jakies plus 5-6kg
Lexi150, Tusiaa, Mila920, A.Kasia, vayn, Biedroneczka29, Doti87, Kri, tysiaa93, tulipanna, Zosia_wop, lula.91, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Myszko ojej ale malusi brzusio
no a dzidziuś niby duzy! mi się ten brzuch wydaje duzy ale zawsze miałam plaski i chyba dlategoostatnio cos się zatrzymal na jednym etapie, tak skokowo mi się rozrasta
-
Lexi150 wrote:Kri tylko się za bardzo nie rozkręcaj
Pamiętaj tylko Picolo!
Madzia u Nas też wieje strasznie. Dlatego od nocy chodzę w stoperach, żeby nie słyszeć tego szumu. Za to Mały kopie od rana, chyba czuje niepokój Mamusi.
Bruśka a kiedy Jasiek tyle ważył? Bo my na tym samym etapie to chciałabym porównać
Ja zaraz biorę się za sprzątanko. Teściowie przyjeżdżają w odwiedziny więc trzeba po ogarniać mieszkanie.
Lexi dokładnie w 24+2 759 g z tego co widzę to jest z tych mniejszych plus u mnie te problemy z tą tetnica co mogą wpływać na wzrost dlatego w tym miesiącu będę mieć dwie wizyty i zobaczymy czy przybrał odpowiednio 25 -
Lexi150 wrote:Kri tylko się za bardzo nie rozkręcaj
Pamiętaj tylko Picolo!
Ja zaraz biorę się za sprzątanko. Teściowie przyjeżdżają w odwiedziny więc trzeba po ogarniać mieszkanie.
Tak, tak ja sobie robie czasem dla towarzystwa substytut alkoholu - np fanta albo dobry soczek z dużą ilością lodu
Stara dobra zasada - teściowa w drodze, ściera do ręki!
P.s. Piękne brzuszki, okazuje się że nie mam najmniejszego z możliwych -
Bruśka wrote:Lexi dokładnie w 24+2 759 g z tego co widzę to jest z tych mniejszych plus u mnie te problemy z tą tetnica co mogą wpływać na wzrost dlatego w tym miesiącu będę mieć dwie wizyty i zobaczymy czy przybrał odpowiednio 25
Ciekawe jak później będą się prezentować nasze chłopaki
U mnie następne USG dopiero 16.12 (to trzeciego trymestru) więc trochę sobie poczekam... -
nick nieaktualnyTusia nie boli Cię jak młody się tak wypina? Moja dzisiaj tak się wygięła jak leżałam na plecach, myślałam że zdechnę
Ani się odwrócić bo ona uwierała, pachwiny zaczeły rwać i doszły bóle krzyżowe.. No, ale to "wina" małża bo chciał żeby go pokopała przed wyjściem do pracy i sobie głaskał...
Ja wizytuję w piątek
Brusia moja w 24+3 miała 743 g
Tysia jak na taką "wariatkę" to faktycznie długo dałaś radę bez podglądanka
-
vayn no właśnie czuje takie ciagnięcie i cięzko sie przekrecic czy wstać
i jeszcze leci mi tyle sluzu że masakra jakas to jest
sprawdzam i niby białe mleczko leci ale coraz bardziej sie zastanawiam że może to wody płodowe
albo to przez to że mam niekończaca sie ionfekcję
nic nie swedzi, nic nie piecze tylko nieraz wylatuja ze mnie tak jakby skrzepy gestej białej wydzieliny .
To mój w 21+6 ważył ok 430g. Ciekawe kiedy teraz będe miec usg i ile będzie wazyłKubuś
-
nick nieaktualny
-
Też mam tyle śluzu, dzisiaj wstaję a tam "powódź", wszystko po nogach leci... Niestety u niektórych ciąża zwiększa ilość tego śluzu. Podobno wody płodowe mają słodki zapach więc zawsze wącham czy to oby przypadkiem nie one haha
No i można jakieś paski kupić sprawdzające to.
Vayn no w sumie ma facet racjęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:27
-
aa smak ? hehe bo ja próbowałam nawet i taki mega kwasny chyba jest. Juz sama nie wiem hehe
Ja mam wrażenie że mój sluz pachnie tak jakby cebula hehe
vayn a ja nie muszę sie meczyć, wystarczy że leże i leci i leci .. Zaczynam juz schizowac niepotrzebnie.Kubuś