Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tusiaa wrote:hehe no cóz Tysia takie sa baby hehe
z igły widły robia hehe
Mój to się tylko pyta jak się czuję, czy mała się rusza a ja zawsze coś w internecie wynajdę, za dużo czasu wolnego
Ale teraz i tak jest lepiej niż na początku
-
Biedroneczko oczywiście że nie na zarty
ale to tak tylko na czubek języka wziełam
Zresztą co maja poczac faceci jak tam w dole nurkują i czuja taki smak
Tysiaa a u mnie chyba właśnie jest gorzej niż na początkuwszystko zaczyna mnie niepokoić a bo to sie az tak wypina czy napewno z nim wszystko w porządku a czy coś tam innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:53
Moniaa lubi tę wiadomość
Kubuś
-
A mnie tak po wczorajszej wizycie w sklepie naszly obawy. Ja jako maluch spalam że budzili mnie na jedzenie męża pidobno też a jak mi się trafi taki ryczek to nie wiem co zrobię. Wczoraj w Tesco był taki co darl się w nieboglosy i miałam ochotę mu skórkę przetrzepac. Będzie ciężko.
-
Ooooo boshe bleeeeeeee
ja tez sie juz doczekać nie moge lutego
czasami jeszcze sie cieszę ta "wolności" ale z dnia na dzien chce aby był juz luty i ukocha moja kruszyne
ide robic placki ziemniaczane z cebula i czosnkiem jakis wynalazek gesslerowej
-
Ja byłam strasznym płaczkiem, w nocy się budziłam kilka razy na jedzenie. Mama mnie "pociesza", że jak mi się trafi identyczne dziecko to będzie ciężko. Ale ciężko czy nie ciężko, damy radę. W końcu tyle czasu czekałyśmy na te maluszki
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:No mój małż to legenda rodzinna. Każdy go miał dość, on nie płakał on wydzierał się na całe płuca. Bo się mu nudziło, bo taki miał kaprys.
Ja to znowu spać, jeść, głaskać no ale mi to do dzisiaj zostało
Vayn to widzę że tak samo mamy i dobrze że mam męża który skarży się dopiero po 3 godzinie glaskanio drapaniavayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia ale się uśmiałam z Twojego poranka... niezły pasztet na pidżamie wyszedł
A co do próbowania swojego śluzu ... może to i obrzydliwe... ale też uważam to za dokładną metodę rozpoznawania co się tam na dole dzieje... jak kwaśno jest ok... jak słodko to może być coś nie tak...
I nie ma co się brzydzić... faceci jakoś z tym nie mają problemówTusiaa lubi tę wiadomość